En cirkel är per definition rund

Hej jag är trött som fan och lite sådär cosy-full men jag tänkte som så här att om jag inte bloggar nu så kommer jag ångra det imorgon. Så jag ska försöka berätta om denna lååånga tisdag. Jag började den med att åka till Kävlinge, med världens legit bästa taxichaufför! Han är så himla rolig och konstig och bara härlig som fan. hade aldrig träffat honom innan och nu...har jag det. Det här är världens sämsta förklaring of all time, men ni kommer förstå. Jag kom i alla fall fram och hade skrivdag hos Malin. Jag kämpade med boken, skrev om en depraverad fest, lärde henne ord, åt panerad kyckling (om det var någon faktisk kycklig i den är nog osäkert dock) och drack en massa gott te. Det var Amazing. Älskaaar att jobba där!
 
Sen kom min taxi en kvart för tidigt, och det var samma chaufför! Så Malin...bjöd in honom på kaffe. Och han tackade ja och vi pratade om hans synnerligen bittra livshistoria och Malins alla barn (okej hon har två men tillsammans har hon och rolle 4) innan vi åkte hem. På vägen roastade vi mest växeln, för de suger. Jag var hemma och vände och gosade med min bästa unge innan jag swishade iväg igen för att träffa Laura! Vi möttes i stan och åkte hem till henne under mycket kyla och prat om de fyra viktiga grejrena i livet: värme, pizza, vin och sällskap. Typ allt man behöver, ju?
 
Vi kom hem till henne och fixade pizza. Hon åt vegansk pizza och jag åt...god pizza. OBS hon höll med. Medans vi gjorde de pratade vi om hur det skulle kännas att suga av satan (det var inte jag som tog upp det, longtime fans av mitt liv kan skratta åt att detta hände tack), att det borde finnas en pizza-kräm som man smorde in och kände lyckan av att äta pizza utan att äta den (bästa idén enligt mig, inte enligt henne) och att om månen slår en i ögat är den för jävla nära och då borde man kunna klättra upp på den (Laura hävdade att ens ögon bara var utstående). Rimligt som fan som ni ser. Jag fick även höra om hennes liv på arkivet där hon praktiserar och Kjerstin (de stavade så förr) olssons öde. Det var...rätt sorgligt. Hon berättade även om en prest som, i konfirmationsboken, skrivet om en unge "fullständigt efterbliven." ändå sjuk roast känner jag. Vi åt pizzan (<3) och drack vinet (hon hade köpt min favoritdruva <3) och sen försökte vi tindra åt mig. Fast det gick skitdåligt för alla tjejer jag hittade var unga och töntiga. ble.
 
Sen kom hennes kompis dit lite spontant och han hade med sig cola! Vilket är Amazing för då kunde jag dricka whiskey and coke.och det var så gooottt. Jag och han (vågar ej stava hans namn pga ingen aaaning) bondade över paramore och hiphop och sånt, men mest bara chillade vi. Lyssnade på CupkakKe och pratade om hans elaka vänner (jag var kanske lite för elak mot dem...de förtjänade det) och annat. Det var mysigt och allt sånt, och nu är jag här. Trött som en jävla gås. jag ska upp imorgon och det kommer ej gå bara så ni vet. Blääää hejdå planer. Just det, rubriken var vad jag sa när jag försökte beskriva en ond cirkel men sen sa att det inte gick runt. Rimligt som fan Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0