jag brände träkol i krakow

Shass: Alltså åh, du är fan bäst. Och nä det är inget stort problem, det var bara härligt att sträcka ut sig i sängen bredvid någon. Och ja, alltså, det var inte min mening att efterfråga exempel på blinda+seende. Det var som sagt bara en grej jag var bitter över just då. Och snaaaart får du ett bokmail! eller ok kanske inte jättesnart men typ inom en månad kanske?
 
Nu ska jag berätta om resten av min onna-helg. Efter bloggandet kom Annoushka hit! Vi skulle nemligen podda loss om punktskrift. Det är Onnas sista podd, så det känns väldigt tragiskt faktiskt, men vilket avsnitt! Jag hann bland annat roasta Onnas stavning, roasta andra människor (fast det ska vi klippa bort mohaha) och chocka Onna med att punktskrift...har ett system. Jag trodde legit jag var den sista som fick veta, men tydligen inte. Cray. Innan podden myntades också ordspråket "nämn aldrig den saknade vitlöken i grytan", vilket i princip betyder "säg inte att du gör misstag". Efter att podden poddats beställde vi pizza, vilket såklart var ett projekt av rang eftersom Onna var med. Jag beställde en vesuvio med mozarella istället för vanlig ost, alltså...bästa idén? den skulle också ha haft vitlökssås, men den kom i en jävla burk, så det blev inte så. töntigt. och vi fick inte vår pommestallrik som vi hade beställt! Inte okej! Men pizzan var god och vi hade en jättemysig kväll. Jag skrek åt en facebook-status (alltså inte skrek ord, utan bara brölade), Onna slängde ut hot ("kom hit så ska jag visa hur man är lesbisk på riktigt!") och vi sjöng och spelade lite vilket var jättefint. Jag älskar mitt blinning-gäng, ändå! Ja ni är alla ett gäng lev med det. Alltså inte alla blinda jag känner men ni fattaaar. Sen åkte Annoushka hem och sen sov vi som små stockisar.
 
Idag hade vi en jättemysig förmiddag (okej what is up med mitt användande av mysig idag?). Vi åt hallonkaka till frukost (vi skulle haft den igår men kom inte på det förrän vi skulle sova), lyssnade på blogglistan, hörde fel i låtar (se: rubriken och även "gud bevare sirap" från samma låt...myyycket skratt) och insåg att Onnas ex egentligen borde vara min typ, innan Onna åkte hem. Och nu är jag här. Jag har vilat loss idag, verkligen, och siffrat tydligen. Sånt som händer när Emma är i farten. Men nu ska sömn vara i farten! (vänta va)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0