like who the fuck you like fuck the world

Som jag sa så skulle jag göra cray grejer igår, men innan jag går in på dem vill jag berätta om världens sämsta komplimang som jag fick igår. Vi pratade om bh-modeller i butiken och jag får frågan om jag gillar spets.
mamma: Nej, hon är en ganska...slät person.
Alltså om det är något jag är, i denna lilla värld, så är det oslät. Hon la sen till att jag var en slät person, med takt och ton, mottfull och balanserad. Kul skämt ändå.
 
Men ja, de cray grejerna var att återigen klubba med främlingar. Jag tog bussen åt fel håll (svårt att komma ihåg att gå åt helt fel håll, särskilt när random tjejer hävdade att jag var på fel sida gatan...jag bor här, jag vet) och på bussen träffade jag en My. Vi gick till förfesten och pratade om hur badass hon är som dricker vin ur vattenflaska på bussen (seriöst Life goals) och att det bästa vi vet är att klaga och hata. Sen kom vi fram (det tog dubbelt så lång tid som anna h hade sagt, det var ytterst störigt) och mötte värdinnan Ellinor och en styck Deah som redan var där. Mitt bubbel öppnades (pisolato <3) och vi lärde känna varandra lite allmänt. Ellinor var bästa värdinnan, för hon gav alla glitter. jag fick lila glitter och var överlycklig. Dessutom fick jag mascara och fick höra att mina ögonrörelser var perfekta för att målas på. Det var...något nytt indeed. Tarotkort togs fram (!) och vi satte oss på golvet och blev spådda. Jag frågade korten om jag skulle träffa en tjej 2018 och svaret blev väl...nja. Jag skulle bli vänd ryggen åt av mitt Community eller delar av det (känner att jag förstår vad det betyder), ett kort var definitivt ett blindkort och handlade om att jag måste komma över vad min blindhet har utgjort för hinder för att kunna få en relation och slutligen kommer jag behöva omvärdera vad jag faktiskt tycker är viktigt i en relation. Mycket insikter, alltså. Jag tolkar detta som att någon form av tjej kommer hända, eftersom jag brukar få stora insikter när grejer händer. Just det, korten sa också att jag skulle bejaka mina impulser och släppa mitt förflutna. eeeh ja tack. Mitt i detta kom en Ada dit och hon hade med sig balonger! Jag döpte en minibalong till selma (ja, men, jag vet, jag är störd) och höll henne i famnen hela tiden. Varför börjar nu kännas lite oklart. Annat som hände var att vi skrattade åt att gråta till hot n Cold (eftersom jag bekände att jag gråtit till en katy perry-låt), att straighta människor föraktades djupt (äääälskaaar bisexuella sammanhang!) och att My blev superexalterad över allt (tror hon peakade när hon ropade "ooo vilka droger?"). bästa förfesten!
 
Sen gick vi till smålands nation. Det tog en miljard år och var kallt som satan i gatan, men sen kom vi in och det var burlesque show. Jag såg ju inte själva showen, men mellansnackstjejen var amaaazing och stämningen är faktiskt ganska oslagbar oavsett om man ser eller inte. Sen dansade vi en stund, men musiken var lätt tråkig så vi gick rätt tidigt. Jag ringde pappa och fick hämtning (<3) och kom hem redan vid 1. Så nice att ha bästa kvällen och ändå komma hem i tid! Så jag var inte ens bakis idag. Bara trött och glad och mysig, typ. Och nu ska jag snart åka iväg igen. Living the Life, ändå. + rubriken är min bästa nya gay-Anthem, vid namn crayons. Så ni vet. Hejdå ses sen nån gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0