timmen med Lars

Hoppas du gillar denna rubrik, Marie. Det borde du tycker jag. Den kommer från Annoushka, som ska ha möte med någon Lars på onsdag. Det blev en grej att vi skulle skapa radioteaterpjäsen "timmen med Lars". Han är dansk, kan jag lägga till.
 
Men ja, hej, nu är det en ny vecka här. Snart blir det tisdag. Jag har haft ett tre timmar långt telefonmöte där jag officiellt avgick, men jag Went out in style genom att komma först till mötet. Alla var i chock. Vi kämpade oss igenom punkter, skrattade och debatterade om vartannat och till slut var jag helt slut i huvudet. Men på natten pratade jag med Hannah om våra gamla godnattsagor (de finns kvar!), olika blinningar och sånt. Det var ett mycket bra samtal, tycker jag, och nu har jag ju klickat i going på hennes event så nu är hon glad! Yay!
 
Idag hade jag föreläsning om korrektur! Drömmen! Vi skrattade åt konstiga skyltar och hade en Lovely tid. älskar ordnörderi! Ikväll har jag också pratat med team Osby, som sagt. förutom om lars pratade vi bland annat om hur grisar ser ut och hur Annoushkas tankar inte riktigt fungerar. Så det är det som har hänt. Det och en hel massa kaos. Orkar fan inte mer av denna virvelvind.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0