vi är de från norra fäladen vi är de från östra torn

välkommen till lund lund lund, lund stad 046 de e lund lund! Okej denna låt kommer legit aldrig att försvinna ur min hjärna. Lyssna på den. Din stad, tror jag den heter. Det är det bästa och mest catchy jag vet på en och samma gång.
 
Idag är ännu en bra dag, kan ni tänka er. På den har jag shoppat med mamma. Jag tog på mig spenderbyxorna (det är mitt töntigaste uttryck) och åkte in till stan där jag fick vänta på mamma i hundra år. Okej det var typ tio minuter men det var kallt. Vi gick direkt för att köpa bh:ar till mig, och det tydligen av mammas klasskompis lillasyster. Hon viskade detta på vägen in och jag fick panik för jag trodde att det var min klasskompis lillasyster. det vore ju hemskt kände jag pga hatar alla klasser alltid. Men nej, det var det inte, och vi letade upp två stycken under glatt prat och sånt. Det var mysigt och jag har nu bh:ar som inte slutar på halva bröstet, woho! Sen gick vi till indiska, och där köpte jag...där köpte jag...en sammetsklänning! Den har jag på mig exakt nu och det kliar som fan men det är värt det! jag köpte även en supermjuk volangblus (är kär i den) och allt detta för typ 200 kr! allt detta, eh, det var två grejer. Det heter båda, emma. Sen fikade vi inklämda på mormors (deras vaniljmunkar är nostalgi som fan till sista året i gymnasiet med Maria <3) och sen köpte vi bubbel / vin på systemet. Jag köpte inte bubblet, faktiskt! ...för jag gjorde det igår. Och på systemet såg jag Jonathan Nymans dubbelgångare! Oj jävlar, tänk så googlar han sig själv nu? Hej Jonathan i så fall. Men hon (ja, en tjej) sa "hejhej" precis som han. Såååå liiiikt!
 
resten av dagen har mest swishat bort. Jag och Josef har sovit middag, jag har planerat inför kvällen, hjälpt syster med jobbansökan (snälla förvaltningsrätten, ge henne jobbet! Denna parentes är också en liten shoutout till marie for the record) (hoppas det ingår usb-minnen i jobbet!) och lyssnat på poddar. Och snart ska jag göra cray grejer med mitt lilla liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0