En fyrkant med svans

Det är mitt i natten i mitt huvud, för jag sov precis en stund, men igår var jag ju på bröllop! Brööööölloooop! Jag åkte dit och var alldeles för tidig, så jag fick hänga med diverse släktingar, men sen kom folk jag kände och själva vigseln började. ...Med att en lady ramlade på mig. Hon tappade typ balansen och föll ner på sin stol och knuffade ner mig på min stol, och den föll nästan baklänges. Det var läskigt. Och de gifte sig, sa ja och allt sånt, och vi åkte till festlokalen.
 
Det blev en väldigt bra fest! Vi åt vegetarisk bufé (jag kämpade) och tårta (min klänning åt tårta för glatta livet), pratade, gjorde tipsrunda, såg ett band spela med bland annat Vera i och dansade. Mycket dans, var det. Jag och Isas (snyggga) syster dansade till Tracy Chapman, (ja just det alltså det var Isa och Micke som gifte sig...det glömde jag säga...), jag och bruden herself dansade en del, folk dansade rult till zombie och allt var så himla...glatt, typ. Jag umgicks mest med Elin och Rebecka medans Olle, som jag egentligen var där med, mest sprang omkring. Det fååår man. Jag skickade alla på vinhämtaruppdrag i omgångar, Rebecka blev bara fnittrigare och fnittrigare ju mer kvällen gick och jag sa rubriken om en "stjärnbalong" som jag clearly inte tyckte dög som stjäRNA. Fan, nu har det varit caps! Hur länge då? Bra i ett ord, tror jag. Anyhow...när klockan blev två tog vi en taxi till hotellet vi skulle sova på och trots fulla ladies som gastade om det ena och det andra gjorde vi just det, sov. Som stoooockar.
 
Idag gick vi upp och åt frukost (de hade tårta till frukosten! Sjukt!) och sen kom mamma och hämtade mig för hon är the shit. Vi åkte till mormor och fikade och flyttpeppade, och hämtade ääääntliiigen hem Jossan. Undrar var hon är nu? Tror hon sover. Det gör hon rätt i. Men ja, det var nog det jag hade att säga idag, välkomna till juli! Nu har 2018 hunnit halvvägs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0