Jag kan inte sluta tänka på att jag vill köpa en golvmopp

Hej hej hej hej jag fyller år idag! Jag är hela 24 år gammal! Twenty-four today och allt sånt! Nu ringde farmor. Det var lite sådär lagom stelt som vanligt.
 
Men igår skulle jag ju, som sagt, till bondeland. Så jag gick ut till gatan och väntade på färdtjänst. ...och väntade, och väntade, och väntade. I typ en och en halv timme. Sen ragequittade jag hela aparaten och tänkte stanna hemma, men Elin peppade mig, så jag ringde runt och fixade och till slut åkte jag tåg till höör och blev mött där. Och på tåget träffade jag en...intressant lady. Hon pratade med sin pojkvän och  började plötsligt prata om en kollega. "Han tafsar alltid på mig. Igår stod han och smekte mig i nacken och till slut fick jag ju ta bort hans hand och be honom chilla lite. Jag hatar att jobba med honom! *skratt* Jag klär på mig extra mycket när han jobbar också, inget uringat. Men jag vill ju inte säga nåt! *skratt* "
   Jag var då tvungen att bryta in och ropade "du borde säga nåt. Skrik åt han!" (ja, han, inte honom...jag var arg)
Hon: Men nej, han gör det inte på nåt sånt sätt. Jag har varit med om det andra också och det är itne samma sak. Han gör likadant med män!
...som om det skulle vara bättre? Blev så ledsen över hur hon skrattar bort sitt egenvärde och sin kropp. Usch. Sen fortsatte de prata, och plötsligt sa hon rubriken. Eh...sluta tänk på det? Bara köp en golvmopp och sluta älta?
 
Anyway...jag kom fram och jag, Elin och en övningskörande Rebecka tog oss till ett matställe och åt middag, recapade bröllopet ("jag vill ha en hamburgaaaareeee!" var tydligen nåt som sades...I missed Everything) och träffade en miljard kollegor till Elin från tre olika jobb. Hon valsar verkligen runt i höör, hon. Vi tog oss hem till dem och där satt vi mest och pratade, som man gör. Men jag och Elin spelade också lite tillsammans! Hon tog fram gitarren och såklart började vi 24, men sen körde vi runaway, zombie, chandelier och en del annat. Så himla kul! Älskar att Elin spelar igeeeen! Vi jämförde musiksmaker, åt en massa godis, skrattade (jag och Rebecka fick extrema skrattanfall av tanken på att man hade påsar i kinderna...lite oklart vad det var om), jämförde mediciner och blev lite djupa. Så bra tid! Och de körde mig hem, bästa!
 
Idag var tanken att Syster skulle komma och hämta mig och att vi sen skulle äta pannkaksfrukost. Trodde jag. Men plötsligt låstes min dörr upp och mamma och pappa sjöng för mig! Och gav mig en bra kökskniv! Sen körde de mig till Syster och jag fick pannkakor och sen åkte vi till malmö. Vi skulle gå på stan, tänkte vi, men vi parkerade sjukt långt från stan så vi fick ändå åka buss. Vi gick i olika affärer, kände på glas (<3) och sen åt vi glass. Det var ovanligt god kulglass, måste jag säga, och vi satt i halv-solen och det var mysigt. Vi lyssnade på musik i bilen och sjöng konstiga stämmor, och jag älskar att dela fölsedag med henne. Och nu ska vi...tydligen kolla på fotboll? Och dricka öl?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0