men om Stockholm brinner kommer jag

Shass: Alltså. Du är bäst. Av alla bästa människor. (förlåt alla andra bästa människor.) Jag älskar dig och ska hitta en person som meets your approval nästa gång!
 
Jag tror inte att Stockholm brinner särskilt mycket alls, men jag är på väg dit i
detta nu. Jag tror att vi åkte förbi Linköping precis. Tjejen bredvid mig äter chips och det tycker jag är väldigt taskigt faktiskt för jag vill också ha chips. Jag måste köpa chips ikväll känner jag. Men, hursomhelst...igår firade jag midsommar!
 
Jag åkte till Åhus för detta firande. Till maria och Knut, åkte jag, alltså maria från srf skåne. och där väntade även team Osby! Vi satt ute och åt jordgubbstårta och bondade över otillgängliga lärare en stund, och sen var det tydligen dags för "Anna och Emma att göra förrätt". Vi kände oss extremt skeptiska inför denna upplevelse, men Maria ställde fram grejer och sa åt oss att göra röror. Så jag hackade potatis och ägg, klippte lax, kryddade, hällde i grejer och vet ni vad? Allt gick bra. Det gick ganska långsamt, men det blev gott. Och jag spillde inte. Inte alls! Det var fan en stor upplevelse. Så vi åt rörorna på knäckebröd och skickade skålar mellan oss som äkta blind-pros och drack rosévin och hade det bra. Fast först drack vi en drink som Robert blandade. Det tycker jag är viktigt att nämna eftersom det var ganska sjukt att han hällde upp vodka. Bara en sån grej. Sen åt vi i alla fall lamm med en massa tillbehör och pratade och mådde allmänt bra.
 
Sen var det dags för det viktigaste av allt, badtunnan! Knut hade eldat och pågått och kollat temperaturer, så till slut fick vi bada. Vi satt i tunnan (och på kanten mest) och pratade och allt sånt. Älskar badtunnor. En sån ska jag ha när jag har en trädgård. badtunna och vinbärsbuskar. (Lol jag kommer aldrig ha en trädgård vem skulle sköta den hade jag tänkt?) Sen åt vi kladdkaka som mamma hade bakat och pratade om srf och olika märkliga människor däri tills vi insåg att klockan var två och att vi nog borde sova.
 
Det borde vi verkligen ha gjort, för herregud vad trött jag var imorse. Det gjorde typ ont. Men jag kom hem, eller snarare him, och duschade och sånt innan jag satte mig på detta tåg. Det är ett väldigt tråkigt tåg. Men chips-ladyn verkar ha gått av nu i alla fall. Tur det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0