You'll always be my favorite ghost

Jag borde vara redo. Borde veta vad som väntar. Men jag glömmer alltid att Florence vet allt om mig och alla andra. Och det var väl delvis det, och delvis tove jävla lo, som fick mig att komma på det:
Det viktigaste var inte att han inte ville vara tillsammans med mig. Det hade jag nog kunnat hantera. Det viktigaste var allt det andra. Det jag fortfarande känner skam över. det viktigaste var att alla mina vänner var sexuella varelser, alltid, för honom. Att han skrev saker som "I'm thinking about who has better titts, you or tove lo." och sa saker som "she would look good with cum on her face" om en tjej han aktivt ogillade. Om inte det är sex som bestraffning så vet jag fan inte vad det är. Att jag en gång trodde att jag var gravid för att min mens var en dag sen (the magic of p-piller...nu har jag inte haft mens på hundra år) och hans reaktion var att skamma mig för det. Vem var det som ville ligga fast jag hade glömt ett piller? Var det jag? Spoiler: Nej det var det inte. Det var så mycket annat. Så många föreslagna trekanter, så många konstiga kommentarer om mina och hans vänner, så jävla mycket. Och jag har sett mig själv som en svartsjuk människa efter detta. Men...jag vet inte om jag är det? Men det är klart jag är svartsjuk när sånt här händer. När vi träffar en finklädd kompis och han skämtar om att han ska lämna mig här för att hon är så snygg och sen skammar mig när jag blir jätteledsen (jag hade redan grov ångest den dagen och han visste om det). Och på. tal. om. ångest! Så ofta jag inte "fick" ha ångest. Som om jag jävla ville ha ångest? Som om det är kul? En gång sa jag "jag har ångest, men om 20 minuter kommer det vara okej" och han svarade "du har inte 20 minuter". Yes, yes I do. Vi skulle inte göra något viktigt. Bara träffa en kompis. De kunde ha pratat och jag kunde ha ridit ut ångesten och sen mått bra. Jag borde typ ha fått credit för att jag var där alls med tanke på att det var oktober 2016! Att jag stod upp var fan en cool grej! och jag har inte bloggat om det här för jag har tyckt att han förtjänar bättre. Which maybe he does, för han kanske läser fortfarande (efter att han bröt kontakten med mig i mars för att jag umgicks med våra fd gemensama kompisar...och valde sida...i en konflikt som inte finns), men det var ju såhär. Och jag insåg nu att det inte är ok. Det är inte ok någonstans.
 
eh, glad midsommar?

Kommentarer
Postat av: Shass

PANG! Hejdå.
Nej. Han. Är. Inte. Värd. Bättre. Men DU är. Släng honom åt gamarna där han hör hemma. Folk som förbjuder en att vara den man är eller känna som man gör borde förbjuda sig själva från att öppna käften och gå och gömma sig i ett skyddsrum tills de ruttnar.

Om du faller för någon annan som visar sig kapabel att kläcka ur sig liknande skit så spring åt andra hållet uta bara fan. (Efter att ha gett hen en spik i arslet först för att hen försökt sätta sig på dig. Helst en med hullingar.)

Skit i alla töntar nu och fira midsommar! <3 Livet är värd din tid och din energi, inte de.

2018-06-22 @ 23:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0