I could drink a case of you, darling, and still be on my feet

"Påsken är så bra för jag har ingen ångest då", sa hon. Ha-ha-ha-ha-ha. Det var länge sen jag hade så här mycket ångest faktiskt. Jag skulle inte ha jinksat det. Men, precis som jag sa, var igår en av årets bästa dagar! Eller kanske mesta dagar. Familjen träffades för sedvanlig brunch och jag åt märklig prinskorv, ännu märkligare äggröra, jättemånga pannkakor och intressant nougatmousse. Det är som det ska va. och sen vaaar deeet äggjakt! Jag, Syster och Benjamin tog oss till stan och där gick vi runt i flera timmar. Vi hade fått ett mattetal där vi skulle hitta vad siffrorna var (ofta med hjälp av sifferalfabetet), men vi fick också ett papper där ledtrådar för platserna där siffrorna fanns stod. Benjamin läste alla gatnamn på svengelska och sjöng diverse siffror, Syster förföll på allehanda sätt (näsblod och konstiga meningar och allt möjligt) och vi var rätt dåliga på att lösa ledtrådarna. Till slut fick vi åka hem och lösa det därifrån med mycket hjälp. Vi var inte så smarta, tydligen.
 
Sen gick vi till mormor för påskmiddag! Vi bubbelskålade för henens lägenhetsköp och husförsäljning och sen åt vi såklart påsklax och påskig prinsesstårta. Vi pratade om allt från Sveriges mästerkock till transpersoner (jag bet typ hål i tungan för att inte skälla ut en del släktfolk...), skrattade och hade det väl bra fast jag var trött och ångestig. Idag vilade jag hela dagen (<3), men på kvällen hängde jag med mina föräldrar och senare farmor. Vi tittade på smartare än en femteklassare (med Josefin!) och umgicks allmänt. Och nu ska jag sluta innan det blir april, men jag ska förklara rubriken lite: Det blev Joni Mitchell för att syster beskrev sin musiksmak som att hon lyssnar på joni Mitchell och kaliffa. Eh, okej? + för tre år sen började jag mars med joni, nu slutar jag mars med henne. Symetriii!

lågan i moroten har släckts

Haaaaajjjj det är den officiella påskdagen! alltså inte påskdagen utan påsk-dagen. Som i dagen vi firar påsk. Rävås-påskdagen. Och det betyder ju att det igår var rävås-påskafton, which makes perfect sense, för då hade vi storkmiddag! Det blev något rörigt med vägkaos och sånt, men till slut löste sig allt och Annoushka, Robert och Olle kom hit. Jag och Olle fixade med maten (som i att han lagade och jag undrade var fan allt var) och vi åt god middag och goood efterrätt som mamma hade gjort. Vi pratade om felaktiga uttryck (se: rubriken), teknikmagasinet och andra trauman, Josef (hon och Robert hade en spännande relation, eller snarare hade hon en relation till hans tröja), vilka hemska scener jag inte har i min bok (längre) och en massa annat som jag verkligen inte kommer ihåg. Men vi hade det bra och jag satte en sked i Roberts glas istället för i grädden och allt var helt rimligt som vanligt. Team Osby åkte hem och jag och Olle spelade in podd. Den blev väldigt märklig och handlade typ om transplantationer och odödlighet och sånt, och vi skrattade väldigt mycket. Får se om det översätts till lyssnarna. Alla...fyra lyssnarna. Eller kanske fem. Värt ändå. Så påsken kickades igång bra, och ja jag tjatar mycket om att det är påsk men det är för att jag inte har den minsta högtidsångest på påsk utan bara unnar mig. Långfredagen är legit en av mina bästa dagar varje år. och nu börjar den om några minuter, vi ses imorgon med utvärdering om det blev en bra dag!

We'll wish we could come back to these days, these days

Hej och god natt och glad påskjävel! Ja, nu är det påsk bannemig. Jag bestämde i alla fall det. Och jag har ett allmänt bra liv. Fast nu läser jag Fredrik Backman och då är jag alltid ganska nära gråten. Men ja, man ska blogga om vad man har gjort. Och igår var jag, som jag sa, på klasshäng. Vad jag har behövt min klass, alltså. i had no idea. Vi åt middag, pratade skriv, pratade killar (inte jag dock), jämförde stressnivåer och var allmänt klassiga. Klockan blev 21:45 och jag undrade när de stängde på valvet egentligen, för det började bli tyst. Anna H kollade på internet och det visade sig...att de stängde 21. Så absurt mycket skam vi hade. Så vi skyndade oss därifrån och några av oss gick till Bishops arms. Där kände bartendern igen mig från inferno, jag drack äppelöl (<3), vi beslutade att ha champagnefrukost på bokens dag (med blenda som klubba) och skrivpratet flödade. Är så tacksam för dem. Anna H hade glömt sin hemnyckel hemma, så vi gick hem till mig över isen och hon sov på min soffa. Vi pratade länge om eu-låtar, sex, vilket snack som är godast, varför det heter "örngott" och ungefär en milj andra saker. Hon är fan the shit.
 
Idag har jag mest legat i min säg. Var himma ett tag och åt middag, men annars har jag bara varit här. läst den här fruktansvärda boken. Den är så fin och sorglig och jag har hittills gråtit två och en halv gång åt den. hittills. Men jag får visst inte ner mer text i den här bloggen nu, tydligen.

Du slåss mot väderkvarnar och jag står här bredvid

Vad konstigt mitt liv känns just nu. Det går liksom i vågor eller vad man ska säga. Ibland sover jag, ibland är jag ute och gör grejer, ibland bara sover jag. Känns som om det är jag och Josef mot världen, för vi sover i ungefär samma perioder nu. men för en gångs skull är jag inte deprimerad, så jag bara flyter med.
 
Igår firade jag att jag har skrivit en bok! Jag tvingade Saga att fira med mig, så vi gick till ariman och drack eftermiddagsbubbel. Servitören eller vad man ska säga var helt blown away av detta tilltag en måndag. Vi pratade mycket om våra bästa dagar och att hösten 2015 var vår bästa tid i livet (it truly was), att Saga är en av oss slackers egentligen, att jag har skrivit en jävla bok (kommer inte sluta tjata) och en massa annat. Det var hur mysigt som helst och jag kände mig firad och glad som fan. På kvällen var jag mest här, men pratade också i telefon med Hannah och Lilla. Jag försökte förklara för Hannah vad standup är, jag och Lilla skrev en innan-gig-låt och alltså, vilka bra vänner jag har. Jag är så jävla lycklig över att jag har dem i mitt liv you guys.
 
Idag gick jag upp tidigt (för att vara jag) och åkte till tandis. Där skulle jag göra tandavtryck och alltså, det kan ju vara bland det vidrigaste. Man får en massa smet i munnen och min kräkreflex kickade igång väldigt dramatiskt så jag låg där och klöktes och hade kul. Och det mest härliga var ju detta: Att jag nu måste göra om det, för det blev inte bra. Tandsköterskan sa "du var ju här och tog avtryck idag. Kommer du ihåg det?" i telefon. Eh, ja, jag kommer så att säga ihåg vad som hände imorse. Vad menar du ens? Anyway, efter detta trauma kom jag hem och blev intervjuad av Skånes taltidning. Där...har jag ingen aning om vad jag sa, men jag hoppas att jag fick fram mitt *budskap* osv. Vi får väl se. Och nu ska jag snart på klasshäng, jäää!

go ask Alice, I think she'll know

Vet ni vad? Idag är det lämna-boken-till-medläsare-dagen. Och jag lämnade in min igårkväll. Vet ni vad det betyder? Jo: 1. Jag gjorde något i tid och 2. Jag har, i princip, skrivit klart min bok! Iiii!
 
Så jag skrev ju som ett litet djur i lördags med Anna H. Sen handlade vi snacks ("jag funderar på om jag ska köpa chips eller godis." "Varför inte båda?" "Jo, jag kommer ju köpa båda, men frågan är var jag ska lägga tyngdpunkten." älskar henne) och sen chillade jag hemma. och igår hängde jag mycket med mina föräldrar. Jag och mamma städade och sen handlade jag och sen (vad fan den här meningen suger ju) åt vi middag och tittade på mästerkocken. Jag och mamma flippade ur och skrattade hysteriskt hela tiden åt "jag vill åka hem!", "nu är hon ute på halt vatten" och ungefär allt annat. Pappa blev eventuellt lite iriterad på oss. Men, sen lämnade jag in min bok. Den ligger hos en främling vid namn Henrik just nu. Wow. I can not handle.

det finns tre versioner av historien: Din och min och sanningen

hej från wayns!
Här sitter jag och Anna H och skriver fast just nu bloggar jag ju. Vi firar att harkelmannen precis gick! Han sitter här varje (varje!) dag och harklar sig så högt att det legit måste göra ont. Varje dag. Vardag som helg. Vi undrar vad hans problem är samt om han har ett hem...
 
Men igår efter bloggningens avslutande skrev vi såklart. Anna N var också med och vi jobbade superproduktivt faktiskt. Vi hann också prata om drömmar ("nu är det baske mig sommar var en grej därifrån), att vuxna människor bråkar för mycket, märkliga släkthistorier och en massa annat. Vi har så bra tider när vi skriver! Och annars. Sen hämtade mina föräldrar mig och vi plockade upp team Osby från tåget, för vi alla skulle åka till Malmö och se Hurula! Vi åt middag på Nyhavn och där fick vi sitta i ett eget rum med soffor och absurt mjuka fåtöljer. maten var oväntat god och vi hade en bra tid, och sen gick vi till kb. Och Hurula var ju...den bästa som hänt. (just det, annorna var inte med på konserten, det lät så. orkar ej gå upp och ändra.) Jag sjöng med så mycket jag kunde, lyssnade på alla fina texter (he's so good!), dansade (typ) och hade en Amazing tid. Han kunde dock chilla med sin orimliga kärlek för rundgång och gitarrgnissel. Det fick finnas gränser! Vill också highlighta att han inte kom ut för extranummer. Det behöver faktiskt ingen göra, tycker jag. Efteråt drack vi lite vin på Bright bar och diskuterade våra intryck, typ. Och sen kom jag hem och sov i tolv timmar, vilket som vanligt var livet on a pinne. Och nu är jag här. Har ätit en märklig kaka, pratat om Iiris Viljanen och gymnastik och fixat med boken. Vet ni? Det är på riktigt en bok nu. Allt är där det ska vara. Och jag...tycker om det. Den är inte klar, blir aldrig klar, men det är en bok som...är. Wow. Vill typ fira. Fast jag firar ju jämt, så.

Been down one time, been down two times, never going back again

Hej och hå, jag är i Sverige! Kan ni bara ana detta sjuka? här är kallt, men också härligt, för alla mina vänner är ju här! Inte alla obs (hej shass!) men nästan. Och igår träffade jag en massa av dem! Jag hade superskrivdag (det kommer alla dagar vara framöver iofs) och först möttes jag och Anna H. Hon var speedad af efter mycket koffein och efter att ha fått ett jobb (hon stannar i Skåne i sommar! hon stannar i Skåne i sommar!), så vi var supertaggade och gjorde en miljard ordvitsar på tema Helsingborg. En av mina favoritsysslor i livet är att ordvitsbattla med henne och förlora varje gång men skratta mest. Herregud snart går min buss nu blev jag stressad! Men ja hursomhelst, sen kom Anna N och slutligen kom Lilla! Vi skrev som djur (jag döpte ett dokument till "ny jävla mögscen") och pratade om att jag "känner många döda människor som jag inte känner" och sjöng säkert! hela tiden. Och fikade och hängde och hade det fint.
 
Efter att skrivandet tagit slut gick vi och åt snabbmat på ett random ställe. De hade jättegoda pommar (som jag stal från lilla pga åt pizza) och det var en hund på deras tv som hade ätit en glaskula. Sen gick vi till "ansiktspuben" för after skriv och då anslöt Camilla! Det dracks vin och öl och sånt och pratades om studenter på olika städer, tråkigt skolmojs (förlåt Lilla), den nya sexställningen "bakifrån med plus" och vad den kan tänkas innebära och en massa annat. Jag och Annorna stannade extra länge och pratade om lite djupare grejer, har jag för mig, fan vet jag jag drack massa vin yolo. Och nu ska jag fortsätta skriva in the stad, fest och kalas! PS jag älskar mina vänner så jävla mycket basånivet.

de har ingen aning om hur det känns att inte veta vad som är fel

Inte heller jag, för inget är fel med mig, men det är en bra låt + att jag döpte ett kapitel i boken till nästan det idag. Snygg meningsbyggnad jao. Men vi har haft ett så härligt liv! Och idag är sista kvällen så imorgon åker vi hem. men vi har hängt och haft en Amazing tid, till exempel igår. Då åt jag anka! (jag kan legit inte skriva ikväll så om ni inte fattar så är det inte ert fel.) jag älskar anka for the record. Och vi åt efterrätt, och det var en fantastisk chokladmousse! Alltså på riktigt, den var helt gudomlig. Som många moussear är. omg min dator kunde uttala ordet moussear, sjukt. Igår spelade vi också in podd (den innehöll hotta chips och Justin bieber) och chillade allmänt, I suppose.
 
Idag skrev jag mer på boken. Det gick rätt bra, tror jag. Sen poolade vi på eftermiddagen och på kvällen tog vi en sista drink på k1 (det är vårt stammisställe). Jag drack en märklig drink (höll på att skriva "åt", nej Emma du åt inte en drink...pappa hälsar att man kan göra det, kallas spritglassar) och sen åt jag mozamatsallad äntligen! Onna och Ann åt äcklig tonfisk, tydligen. Alltid ska de klaga på nåt. (hej Onna du läser säkert detta det är ok!) Och nu är jag hemma om bara ett litet tag. Saknar min säng, min dusch och min katt så himla myckeeet. Och snart ska jag i alla fall sova i den här sängen, som faktiskt är riktigt bra för ryggen. Och just det! På tal om bra saker: Glasen i det här landet. De är så himla fiiinaaaa! Vill gifta mig med dem. Allihop, tack.

sugarman found a false friend on a lonely dusty road

Hej från solen, eller soffan i lägenheten i solen snarare!
Igår var den bästa dagen! Jag skrev på förmiddagen och det lossnade till slut, så det blir väl något skickat på måndag ändå (fast det vette fan om det blir bra). Efter lunch gick vi in till stan, eller vad man säger, och träffade onna och Ann för milkshakedrickning. Den var inte särskilt god, milkshaken, men solen sken och vi hade det bra. Och sen tittade vi på klänningar! Maaaassoooor! Efter mycket om och men samt ihopträngning i provrum hittade jag en, och den har jag på mig nu. Den är typ exakt som min andra kanarieklänning, men lång och med bättre rygg. Efter att ha tittat lite mer gick vi till k1, vårt stammisplace tydligen, och drack sangria i kvällssolen. Det var fan livet on a pinne. På kvällen hängde jag och pappa hemma på hotellet och åt sallad, drack bubbel och lyssnade på musik. Vi turades om att välja låtar och det blev kate bush, panda da panda, bon Jovi och the cure om vartannat. Samt låten i rubriken, som ju är pappas låt nu i och med diabetes. Kul skämt: nä. Idag har vi poolat och chillat, och nu snart kommer de andra hit och vi ska podda! Kul liv osv hejdå från solen!

sangria...det heter sangria, det är inte så svårt

Haaaajjjj!
Här sitter jag in the lägenhet och lyssnar på 80-talsmusik med pappa. Fast han ligger i sin säng. Sjukaste: jag sitter upp och någon annan ligger ner, när fan händer det? Vi har drivit runt här. Ätit mat, legat vid poolen, druckit vin, haft det bra. Idag drack jag en daiquiri i solen och kände mig som en drottning. Det var på riktigt en magisk stund. Vi har såklart hängt med Onna och Ann och igår åt vi på ett steakhouse och idag indiskts. Jag har inte varit hungrig alls, men det har varit nice ändå. Rubriken kommer från Ann, när jag visade upp min spanska och hon ville hävda sina kunskaper. Typ? Fan vet jag. Vi har skrattat åt olika töntar omkring oss (skottskan som gnällde på grönsakerna på restaurangen, svensken som pratade svenska med en random personal på hotellet som om de förstod...) och chillat oerhöert mycket. Jag har försökt skriva, men skriva kan jag tydligen inte. Jävla skitbokjävel. Och nu krampar min mage loss, om ni undrade, så jag borde nog hantera denna mindre kris. Min kropp hatar semester. Är superbränd och magontig och allmänt söndrig. Idag hade jag ångest också. Pappa stormade nu ut och ville att jag skulle höra hans youtuber. Han sjöng tydligen hela tiden. Inte pappa, alltså. Han sjunger sällan. Vet ni en grej? Förr stavade jag det cellan". som en cell. lol. nu går jag hejdå.

To die by your side, what a heavenly way to die

Hej hej jag sitter på en bänk i solen och är så jääävlaaa bränd. Mina armar och ben är jätteledsna. Men den deppiga rubriken handlar nog mest om solen, och att vi hörde den imorse när vi smorde in oss.
 
Vi har hängt vid poolen de senaste två dagarna, basically. Vi har också fått sällskap av Onna och hennes mamma! Vi åt middag tillsammans på ett random ställe och jag drack Sangria och sen en bubbeldrink på deras hotellbar eller ja typ granne med dem. Där spelades jazz-versioner av låtar och vi pratade och hade det bra. Idag skulle det varit molnigt, men solen skiner, och nu kommer de hit så jag måste sluta blogga hejdå.

Även en blind höna kan hitta ett språk

Jag är på gran Canaria! Sjuuukt va? Inte jättesjukt, för jag har sagt att jag ska vara det, men jag är det. Jag har ont i mina tånaglar. Ni vet...så att man vill trycka ut dem lite? Vet ni vad jag menar? Jag har också ont i min axel. Jag har alltid ont när jag är ute på resor.
 
Jag och pappa har alltså åkt hit idag. Flyget var oerhört chill och jag läste en bra bok, faktiskt, och vi hade det bra. Sen fick vi vårt rum. Det är...lååångt bort från allt annat. Frukosten, poolen, allt. + skugga på balkongen. Men vi har hittat en ljugarbänk utanför vårt hus där solen finns! Vi åt på en random grill med supergott kött och märkligg personalfördelning: alla hade varsin uppgift. Inte så praktiskt. Därifrån kommer rubriken, sagd av pappa om att han kan engelska men inga andra språk. Sen träffade vi pappas kompisar mats och katta, som såklart också är här (alla. är. här.) och vi tog en drink på ett Place. Jag drack en bubbeldrink, men den var inte god. Sån besvieksle. Oj, ja, stavningen på det ordet betyder...sömn. God natt!

I've seen you in a fight, you lost

Hej från sista kvällen i Sverige! Jag sitter i det rävåsiska köket och dricker te, och snart måste jag sova för jag ska upp tiiidiiigt. Det vill jag inte. Men jag ska ju till solen, så det är nog lugnt.
 
Idag var händelsen att jag var på aw med manusgänget. Vi var på inferno och diskuterade våra manus och processer och ungefär allt annat. jag drack äppelöl (!) och Emma och jag gick igenom ställets chipssorter tillsammans. Det var min middag. Det och en halv korv som Gretinja gav mig. Hon bara satt där och åt rå korv. Rimligt. Men hon gav också mig ett glas! Ett glaaas! Med vindruvor och vinrankor på! Så fint! Vi pratade om de bästa festerna vi varit på, böcker vi ska skriva i framtiden och att vissa varken gillar Dolly parton eller fredrik backman. Det är världsfrånvänt enligt mig. Vi hamnade också i en intensiv diskussion om att skriva om att vara blind, vilket bara var jobbigt. Och nu är jag här och är så trött att det gör ont i kroppen. Så detta blev ett kort litet inlägg. Ses i soooleeeen!

Njut av din spegelbild, vår tid är nu

Min tid är fan nu. Jag mår så himla bra just nu. Livet flyter som en liten flod eller nåt. Eller som blod, för jag fick mens idag you guuuys. Detta är mycket viktigt för 1) den är två veckor sen och 2) jag slipper blöda sönder min semester. Praise the motherfucking lord!
 
Hursomhelst, förutom mitt blödande har följande hänt: Anna H kom hit igårkväll! Hon hade med sig prosecco (<3) och vi beställde hem mat från max. Från max! Med hemkörning! När vi gjorde detta frågade hon "vad vill du ha för cola till?" och det är ju det sannaste något har sagt fel pga alla andra drickor än cola är för töntar. Vi pratade om en psykotisk kvinna och hennes öde (det var sjukt som fan) och sen jättelänge om rädsla för låtar och då började temat för kvällen: att försöka hitta en textrad. Jag trodde att den handlade om höstlöv, så vi googlade loss, men till slut gav jag upp och efterlyste på facebook. Det var lönnlöv! "Hon sa att allting var lönlöst men jag tyckte hon sa lönnlöv". Jag skrek rakt ut och började nästan gråta när vi hittade den. Anna var dessutom på toa just då, så hon hörde mig bara gasta "jaaa! Det är Jens Lekman!" med den största passionen någonsin. Och ja, raden borde ha varit rubrik, men låten fanns inte på spotify och då tyckte jag det var en himla waste. jag är fan störd. Kvällen fortsatte med det vi hade tänkt, redaktörande! Vi läste ur 2saker ingen ser" och analyserade syftning, författarens besatthet med plats, svag perspektivmarkering och annat magiskt. ääälskar redaktörande så fucking mycket! Så bra kväll trots att jag var trött som ett skåp.
 
Så idag sov jag. Jättemycket. Jag har latat mig i kubik, men också varit himma för middag och resefix och mästerkock-tittande. Fint liv. Jag har dessutom fått mina sista skivor från min beställning! Kesha, Tori Amos, Pink, james Blunt och my chemical romance. Iiii! Och nu ska jag sova och inte drömma om konstiga nyårsfester som jag gjorde inatt.

superstition ain't the way

Haj! Här sitter jag himma, iförd långklänning och tofflor. Jag är en fabulös människa. Och igår hade vi en underbar drinkkväll som jag ämnar berätta om! Vi åkte till malmö och försökte gå till mello yello, men där först hamnade vi på Scandic stortorget. "Här ska vi inte vara. Var är vi? Jag tar reda på det!" Typ så. Men vi fick hjälp dit och jag och Annoushka köpte Amazing mojitos. Vi satt på uteserveringen (i mars! supervarma värmelampor är liiivet) och bestämde oss för att kalla dagen för första juli. Vi sjöng Stevie wonder och allt möjligt annat, ropade glatt åt allt möjligt, blind-skålade loss och sen köpte vi varma drinkar. Jag köpte...romerska bågar! Det är på riktigt den godaste drink jag någonsin fucking upplevt. Det var som apelsin och choklad och värme och sprit och grädde! Eller ja det var ju exakt det det var. Och mitt i allt detta fina kom Nettan! Sjukt, ändå! Vi skrev en sång om att hon skulle komma, det var på den nivån vi var. Hon köpte vin till oss (<3) och vi bara skrattade och pratade och det kändes som sommar och glitter. Bästa kvällen på ett tag alltså. Vi åkte vanlig taxi hem (vi unnade oss!) och när jag och Annoushka kom hem gick vi typ direkt och la oss.
 
Idag har vi haft väldigt, väldigt roligt. vi har pratat om vår nya karaktär Edward (han jobbar på madackens mack, känd föån tidigare, och är rasistisk och allt sånt och älskar korv), upptäckt vad Annoushka tänker om djur (lucia är ett djur, men ödlor är bara sagofigurer...eh va?), skrattat åt hamstrar och riiiktigt dåliga skämt, roastat mammor (inte våra egna) och haft en Amazing tid. Vi åt sallad också, om någon undrar, varför någon nu skulle undra. När hon gick kom mamma och vi styrde upp i min skräpfyllda lägenhet och packade till resan och sånt. jag åker om tre dagar you guuuys. Det blir livet på exakt alla sätt. Men innan dess ses vi, så hejdå så länge!

Du kan va hur jävla kränkt du vill, men kom inte och klaga sen

Hej från kaoslägenheten där vi just nu har krigat loss mot en vridbox!
Jag hatar vinboxar. Eller bara såna med vridmojar. Men ja, jag är här med Lilla och Annoushka. Vi lyssnar på musik och snart äter vi maaat! Men vi har haft en bra tid. Vi har ätit olympia-mat, läst ur min bok (den är jättedeppig och de hatar Andrea, stackars henne!) och analyserat musik vilket har drivit Annoushka till vansinne. Hon (annoushka) har också roastat lilla med saker som rubriken, "du är ett halvskånskt fejk!" och "det finns många dumhuven som är dummare än du". Fint och snällt tycker jag. Nu har vi ätit linsbiffar med bollar under mycket ståhej och rabalder och andra ord jag tydligen använder. Vad har vi mer gjort? kramats jättemycket, såklart. Det är viktigt. Vi har sjungit Shirley clamp och just det, jag och Annoushka har poddat! Det blir en härlig podd om blindskam på tisdag. Den innehåller live-spillande av bubbel och hemska anekdoter och erkännanden. Kul blire. Vi har hatat hela världen ungefär och de vi inte har hatat har vi åtminstone skrattat åt. Rimligt ändå. Och här sitter jag, osocial som en töntalilla, och snart ska vi drinka! Det blir gooooott!

there's a place down town where the freaks all come around

Marie: Ja, alltså, jag skyller inte på dem eller så. Inte lätt att veta. Still though, känns jobbigt att folk inte ens vet att jag kan läsa och skriva.
 
Hej och hå, jag ligger i min säng och känner mig som en äcklig hög av slem pga dum i huvudet. Det spelas musik här och Lilla ligger i soffan och chillar. Oj, nu försvann locket för mitt högeröra! Vad jag hör nu! Eh...ja...bra innehåll Emma. Men igår var jag iväg på mush, och det var hos Ellinor! Hon jag var hos på glitter- och burlesque-kvällen, alltså. Jag stod först ute i hundra år pga hittade inte in, men sen kom en random sara och vi gick upp tillsammans. Väl där träffade vi en Julia och en Nicolas, och Ellinor såklart, och folk åt plockmat. Det var mycket tjat om filodegsknytena och Saras brownies som inte var brownies alls hävdade hon men vi visste inte skillnaden. Språken skiftade vilt (Nicolas kunde inte svenska, det var därför), jag drack sammetsvin (!), Ellinor sminkade mig (hon tycker fortfarande att jag är bra på att bli sminkad, sjukt), jag och Sara bondade över att inte tycka om all mat i heeela världen och efter någon timme gick vi till mejeriet. Där tittade vi på konst (den var säkert fin) och sen dansade vi. Det var lagom volym på dansgolvet (!) och ett random band spelade och sen satte jag, Ellinor och Sara oss vid ett bord. Där körde vi "jag har aldrig" (så random på en klubb men ja) och hamnade därmed i ett antal konstiga samtal. Mer dans pågick, jag frågade en okänd tjej varifrån hon fått sin tröja eftersom jag kände att det var sammet (av misstag alltså), jag fick komplimanger för min sångröst och ropade som svar "jag sjunger jättemycket!" som den rimliga personen jag är och sen följde Ellinor mig hem. Och nu är jag här, och lilla är här, och snart kommer annoushka! Fest!

ingenting ska stoppa oss, vi är störst i kosmos

Shass: Ingmar ska inte dö! Han är viktig! Men ja, det är verkligen en börda för oss talsyntesare.
 
Jamen det är åttonde mars, har ni hört! I år valde jag tydligen att bry sig? Jag har till och med en silvana-rubrik dagen till ära. Skål, eller nåt! Snart kan jag skåla pga ska iväg på roligheter. Eller ja något ska jag på. usch hur fan ska jag hem ikväll? Det är gångavstånd hem till mig men jag är ju liksom blind va. Alltså blindheten ska fan dö! Hur i hela fucking helvete ska jag ta mig hem? Jag kan ju inte beställa en jävla färdtjänst som ska köra typ inga meter! och jag kan itne be någon random följa mig hem heller. fast det kommer jag göra. viii får se.
 
Oj, denna rant hade jag inte räknat med. Hm. Igår var jag hursomhelst med Anna N och skrev. Och pratade och hade det bra i största allmänhet. Jag skrev om lösgodis och försvunna systrar, spännande bok jag håller på med ändå va. Sen åkte jag hem efter mycket om och men (fuck centralen, fuck bussar, fuck blindhet) och handlade, chillade och fick veta att folk inte vet att jag kan använda sociala medier. Blev så jävla ledsen.
 
Idag har jag haft handledning med Carola. Vi sågs på café och pratade om var mina karaktärer bor (en av de bor på linero, ingen förstår det roliga) och vad jag håller på med i boken. Sen hjälpte hon mig att köpa vin och i kön träffade vi Niklas! Törnlund, alltså. Detta hände då (vi pratar om handledningen):
Jag: Jag ligger bra till, säger Carola.
Carola: Det gör du.
niklas: Det har du gjort i många år. Emma är en av Sveriges längst och högst utbildade författare!
Så himla fint sagt av honom. Och nu har jag hattat hit och dit i olika planer, men om tio minuter ska jag ta mig iväg. Hur ska de tgå? borde jag byta om? Eh hejdå.

she loves nobody else but you

Igår sken solen. Den värmde mig så att jeansen brände mot benen. Det var fortfarande snö, men. Igår. Var det vår. tror att den har försvunnit idag, dock. Jag bara gissar.
 
Jag åkte him igår och åt lunch med mamma. Det är tydligen vår grej att äta lunch nowadays? Vi åt lax med potatis och mycket sås och sen bakade mamma såklart. Hon gjorde havrekakor med russin (!), men sa inget förrän hon kom in med "en kopp te och en degbulle". Degen var sååå gooood! Kakorna också men ändå. Jag bråkade lite med boken (och tog bort ett fiiint kapitel :() och sen åkte jag till psykologen. Där började vi helt otippat prata om mina olika uttrycksformer, framför allt musik, och vad som gör att jag får ångest av musik. Och när hon väl började gräva i det makade det en miljon procent sense. Att jag inte hade tänkt på det själv. Vi gick igenom den fruktansvärda releasekvällen och hon peppade mig så himla mycket. <3 sen chillade jag hela kvällen hemma och allt var rätt chill. Och nu har jag jättebrottom till bussen hur fan stavas brottom jag vet inte!

Har ni hört talas om...mig?

Hej och hå i min lilla sjukdomsbubbla!
Jadå, min förkylning har kommit in i andra andningen. Igår kändes det på riktigt som om jag hade feber. Ingen vet om detta stämde, men så kan det va. Och jag kämpade mot min sjuka och skrev med Anna H igår! Vi hängde på sol och där rantade jag om alla mina ilskor (jag var så arg på alla igår alltså va), Anna gnällde på sin mormor och vi hatade på alla som inte respekterar vår utbildning. Vi åt lunch och sen var det fullt överallt, så vi gick ner till stan och bibblis. Där hade vi långa samtal om triggerwarnings och cliffhangers, och sen skrev jag jättemycket om shotluckan och matlagning och annat. Detta att jag fortfarande skriver nytt på boken...det hade jag inte räknat med. På fredag ska jag läsa upp den, eh, hur fan ska det gå? Aaaanyway...när skrivet var klart gick vi till lekia, för vi skulle köpa ödlan harry! Vi hittade bara en väldigt stor ödla, men harry förtjänar att vara stor, så vi köpte honom. Vi måste nu även köpa cigg åt honom pga han lever på cigaretter. Det är en grej. Så just nu har jag vårdnaden om harry till och med söndag. Detta är viktigt, inget konstigt med det! På kvällen försökte jag prova max hemkörning (det funkade ej) och stressade som en liten mask över saker jag inte behöver stressa över. Chilla, Emma. Och nu ska jag him och jobba, för den här boken alltså, den behöver bli klar snart herreguuud. Juuust det, rubriken. Det var jag som var arg över folk som tror att man har bättre minne om man ser. Sen blev det en grej vi sa.

And I refuse to be your mother

Jag är på ett så löjligt dåligt humör just nu. Vill bara slå sönder någons ansikte alternativt gå och lägga mig for all of time. Folk är så joooobbiiiigaaaaa. kan inte alla bara...ta livet på lite mindre allvar? Det är bara ett liv, för fan. Jag orkar inte med allt melodrama. Bara skivan melodrama, den orkar jag med.
 
Igår var jag hursomhelst i malmö och skrev med Lilla. Jag skrev om ett kapitel så att det blev mer laddat (it worked, yay!) och vi chockades av allehanda drama. När caféet stängde tog vi oss hem till henne och där åt vi improvicerade hamburgare (det var inte vi som improvicerade obs, utan hennes föräldrarpersoner), lyssnade på musik (jag har tydligen många mellandominanter i min lista?) och pratade om ordet partner, sex och annat som vi inte har. Typ så. Jag kan knappt formulera mig just nu pga hatar alla. Det har inte hänt något särskilt, btw, jag bara...är trött på alla och allt. Blääää. Men det var mysigt att lilla-hänga i alla fall! Och rubriken är väl dels en referens till att jag är hennes syster, men inte mamma (ibland undrar man dock, bara mitt fel obs) (många obs i detta inlägg) och dels att vi båda gillar den. Äsch nu går min buss hejdå.

Du säger det är punk, jag säger det är pmds

Alltså...mina rubrikers långsökthet. Jag vill ha mens, så jag tog en rubrik om pms. Har inte pmds for the record. Knappt ens pms tbh.
 
Hur är läget med er, bloggisar? Hoppas...det är bra. Ni kan ju inte svara. Men igår var jag himma. Vi åt tacos och såg på spåret-finalen, och josefiiin vann! Så när jag kom hem och gav Josef sin kram sa jag såklart "hej jossan! Du vann på spåret idag!" I'm very very funny yes. Sen såg vi ikapp mästerkocken och jag sjöng mush mush mush med en stark passion och försökte betta vem som skulle åka ut redan innan de hade börjat med första tävlingen. Jag hade antingen rätt eller nästan rätt varje gång! Jag borde jobba som spåkvinna. och nu är jag här, och ska åka hemifrån om tio minuter, som vanligt. men ni är i alla fall uppdaterade om mitt liv nu, och jag vet att det är det viktigaste ni vet. Förlåt för korta inlägg!

It's all fun and games 'til it's real

Hej hej i lördagen, här är er någorlunda regelbundna bloggerska! Lol jag är ingen bloggerska, det är ju typ ett yrke. Jag ska be och få berätta att jag har känat exakt 0 kronor på hopelosthead genom alla dessa år, minsann!
 
Men ja, igår. Då Åt jag och mamma lunch igen, på valvet. Jag träffade min retorik-lärare (usch...) och åt massa tsatsiki, och sen körde mamma mig till skolan. Där hade vi ett något förvirrat och stressat textsamtal, som ändå lyckades dra över tiden med tjugo minuter. Där fick jag mest ångstress (ja det är ett ord) över allas skrivprocesser, men när jag kom hem blev jag lugnare, för dååå var det damhäng! För länge sen nu, tycker jag. Det betyder alltså att Saga kom hit. i vanlig ordning lagade vi (hon) PIZZA OCH VI GICK VILSE I SAMTAL OM LESBISKHET, KRAMIGA/ICKE-KRAMIGA PERSONER OCH ANNAT VI GLÖMDE BORT MITT I. (oj, nu var en del stora bokstäver, men jag vet inte hur mycket så det får vara. Kanske hela inlägget? Hoppas inte det...) Vi åt vår pizza, drack bubbel och lyssnade på kesha, och sen satte vi igång damhängslistan som vanligt. Vi köade allt från post Malone (eller melon, som Saga trodde att jag sa) och Fever Ray till Childish Gambino och, som rubriken antyder (om man kan den låten vilket ingen kan), Tove Lo. Vi blandade White russians, suckade åt vuxna bebisar, åt godis och lyssnade på damhängsklassiker. Sen blev vi suuupertrötta, så vi slutade hänget redan vid tolv. Men vi har i alla fall lärt oss att Saga har rätt, men att jag är roligare, och att dålig pizza inte är så farligt.
 
Idag vaknade jag i tid, så jag...sov några timmar till. Det var underbart. Sen har jag fixat med nästa veckas podd, ätit av gårdagens snacks och lyssnat på musik, på spotify! Det trodde ni aldrig va? Men börja inte skicka länkar och sånt till mig, för det är bara på telefonen. Och nu ska jag him, så det blir allt för idag, bloggfolk!

För jag känner knappt igen dig

Shass: Ja, låt oss pågå! Och vara chocolate cakes istället för fruit cakes.
 
God afton mina små bloggpersoner, nu är det dags för blabb. Fast först måste jag dricka vatten, märker jag, för jag dör av törst. Nu är det drucket, vilket gjorde ont för min rygg har fuckat ur tydligen. Men igår hade jag skrivdejt med mina annor! Ja, båda två, på samma gång! Vi skrev på bibblis och jag skrev om min antagonists lägenhet. Alltså vad hon stör mig. Jag måste skriva mer om henne, säger folk, och det är tråkigt! Men vi jobbade på så mycket vi orkade samt diskuterade foge-s en lååång stund. Och sen bidde det afterskriv! Vi gick till o'learys (jag visste typ inte ens att det fanns i Lund?) och åt middag. Jag åt fish and chips med aioli (!) och vi hade långa samtal om kryp, psykoser, att bli kastad, slem och annat muntert. Vi vet verkligen hur vi ska välja våra ämnen känner jag. Jag hade massiv ångest nästan hela kvällen (varför är högst oklart), men det var en fin kväll oavsett. Älskar mina annor!
 
Idag kom mormor och vi städade loss. Nu är här rent, jävlar i gatan! Jag är hungrig, märkte jag nu. Jag har inget filter tydligen. Aaanyway...sen träffade jag manusgänget. Vi diskuterade texter, jag blev överväldigad och fick panik och alltså jävlar vad jag måste jobba nästa vecka. Ni anar inte. Stressen är ett faktum och nu måste jag sova som en liden bebbe (de sover ju jättedåligt så kanske inte).

RSS 2.0