De är fina, vi är fula, de är glada, vi är sura

Alltså, jag försöker verkligen komma på icke-låtar till rubriker. Det är liksom inte så att jag ignorerar festliga citat och sånt. De bara händer inte. Så ni fick lite laleh idag. Det känns som en somrig låt, med hav och resor och sånt, så det var ju kul. Också att den heter "kom Tilda", så shoutout till Tilda om du läser!
 
Men ja, nu tänkte jag bara berätta lite om min gårdagskväll. Då var det ju after work! Först var det bara jag, mamma, pappa och Cia, så vi kände oss väldigt ensama. Men det fanns sol, vin och chips, så vi klarade oss. Men sen kom det folk! Det var mycket "hej Emma" "hej, har vi hälsat?" Alla visste alltså vem jag var och jag visste 0 om alla andra. Men det var mysigt! Vi pratade om det fria valet, att man inte säger handikappad, usa (en amerikan kom och jag försökte verkligen hålla mig till svenska...det gjorde ont men det gick) och hur mycket som helst annat. Mormor dök upp med en matlåda, "mat till Emma! Det är lax!" vilket ju gör henne till den bästa mormorn ever. Flera grannar kom, vilket var kul, och jag firade min bok lite hela tiden. "Vad har du för förlag?" frågades och ja det kanske är rimligt att folk tror det men it bothers me anyway. Jag har inget förlag, for the record. men snart tänker jag skickaaaaa! Så förbered er för gråt och refuseringar och mycket kryptiskt ångest-mush i framtiden.
 
När alla hade gått åt vi middag, smakade hallonmousse-konstigheter som mamma hade i frysen (som man har), tittade på hittlåtens historia och umgicks allmänt men sen åkte jag hem. Och myste med Jossan som har sovit med mig i sängen hela morgonen. Det är en riktig lyx faktiskt, för det händer nästan aldrig. Och nu måste jag gå till bussen som vanligt hejdå!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Mycket bra låt!! Det mesta från laleh är ju bra men kom Tilda är en av mina favoriter. Inte pga namnet... eller ok jo lite

2018-05-26 @ 23:05:41
Postat av: tilda

Och grattis till boken förresten!
(Säger man grattis till boken? Du fattar vad jag menar iaf)

2018-05-26 @ 23:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0