tänk dig...två strutsar

Hej och hå det är karneval! Det betyder: mååånga ordvitsar, att hela stan är kaos samt att Emma har kul i sitt lilla liv. Och igår hade jag och Anna H en riktig jävla karnevalsdag. Vi sågs i stan och ställde oss i kö för att hämta ut våra entre-band, och alltså vilken cray kö. Först kom en lady från musikhjälpen och frågade vilka band vi ville se (för de ska va i Lund i år, peppen!) och jag skrev såklart upp mig själv, och då la mannen bakom sig i och bara "vill du spela på min fest imorgon? det kommer 150 personer!" eh...ok? Kommer inte göra det av olika anledningar, men, still sick. Och mitt när vi pratade om det kom p4 Malmöhus och bara hej, får vi intervjua er? #kändisemma returns motherfuckers!
 
När vi äntligen fått ut våra band gick vi för ett skrivpass på wayns. Det blev dock inte mycket skriv, för vi hamnade i en mycket intressant diskussion om sex istället. Rubriken kommer, tyvärr, därifrån. Det var ett trauma för alla inblandade. Har inte kommit över det än. Men vi var väldigt öppna och det kändes väldigt bra, och efter att ha försökt jobba lite gick vi ut i karnevalen. Vi tog en runda på området, men var sen så hungriga och stressade att vi inte kunde tänka så vi gick in på "ett ät" (som vi tydligen säger). Där åt vi ganska märklig mat och drack karnevale / karnecider, och sen...gick vi på opera! Det är en ny grej de har i år, och det är alltså...ja, en opera, i ordets rätta bemärkelse. Men om tacofredag och hur den spårar. Höjdpunkten var Annas syntolkning: "Lena tittar ledset på sina lambracks." Men det var fint sjunget, och väldigt roligt på sina stunder, fast mer obegripligt andra stunder.
 
Sen åkte vi hem till maj för lite mellan-fest med vin, snacks och musik innan vi åkte in till malmö. Där var det så mycket som bok-release för Annas kompis! Vi stod i den supertrånga lokalen och drack bubbel och kände oss obekväma, vi hade liksom tänkt oss en mer häng-vänlig lokal än en där man får klämma in sig mellan folk. Oj, jossan jamar. vad fan kan det vara? Det var nog något utanför. Men ja, vi var där ett tag, men kände sen "näääeeee" och åkte tillbaka till lund under en del tågförvirring. Vi gick in på området igen och köpte varsin karnevale (min första öl som inte är en fruktöl som jag har beställt till mig själv i hela mitt liiiv!) och satte oss på marken för inga bord fanns. När vi satt där pratade vi mycket on pinsamma saker som hänt, vill jag minnas, och allt möjligt annat. Sen blev vi dock superkalla, så vi åkte hem. Men jävlar vad vi hann med, ändå! Och nu åker jag snart in igen, för att titta på tåget. Tb till 20 år sen (!) när jag såg mitt första tåg i mammas famn och blev jätterädd för kossorna (alltså män som var utklädda till kossor). Så många djur-trauman i mitt barn-liv. Vi får se om där är några kossor i år, återkommer imorgon medelst rapport!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0