Det är de jag blandar ihop med alla andra eller hur?

Haj haj nu känns det ju som ett år sen jag bloggade igen. Lol emma det var typ två och ett halvt dygn. Ja, exakt, en evighet säger jag! Dra fram Carola-fläkten för det var en eeevighet sen! Nä, men nu är jag på gång. Och sist vi hördes av var jag ju på möte ja. Mötet pågick och sen såg vi en föreläsning med en man med dövblindhet som hette torbjörn. Väldigt inspirerande, men också lite...vad kom vi fram till? Ensidig? Ja, lite så.
 
När mötet var slut skulle jag och team osby åka hem till dem. Men på tåget kom en hel jävla möhippa på och brölade och spelade hög musik. Vet ni vad jag gjorde då? Jag var en sur jävla tant och sa "ni är på ett tåg. bete er." det uppskattade de inte. Men herregud, sluta skrika på tåg ni är vuxna människor! Vem har jag blivit ens :( De gick av i hästveda, så mitt landet-hat fick fritt spelrum. Sorry, alla som bor i hästveda. Släng ut era möhippe-gäng. Men vi kom fram och de hittade hem, där vi roastade folk på facebook och...sånt. jag vet inte.
 
Sen gick vi till stora hotellet och åt middag. Vår servitris var svinhärlig, maten var jättegod och vi skrattade mycket. Mysigt place, trots soul-musiken. Vi gick hem till dem igen och lyssnade på en massa musik och pratade om allt möjligt. Jag sa rubriken (kooonstigt nog förstod inte Robert vilket band jag menade), ingen av de visste inte vad tribute var för låt (!) och vi försökte med allehanda medel ta reda på om hallonsoda är genomskinligt. Det är typ det, fast inte, tror vi? I slutet av kvällen hamnade vi i en intensiv diskussion om jultomten, att bli en bättre människa och annat, så sjukt nog var klockan 02 innan vi somnade.
 
Igår vaknade vi, åt frukost och pratade om...saker. Fan vet jag. Sen sov jag hela vägen hem (sen när sover jag i bilar help) och sen...resten av dagen, typ. Som en liten sliten stock. Idag har jag också mest legat ner, men på kvällen var jag himma. Där åt vi köttbullsmackor, tittade på så mycket bättre, gick ut med Lukas, gosade med billy (det är familjens katt, vet ni ens det?) och hade ett chill litet liv. Och nu är jag här, äter damn suckers och ska nu sova i en boll. Det är det bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0