Du är bäst nu men du var bättre förut

Hej från en extremt seg söndag. Snart ska vi handla och jag är: taggad för vi ska köpa cola. Jag behöver cola ok. (nähä?) så jag tänkte berätta vad som har hänt förutom min totala brist på mående igår. (Idag mår jag bättre. Hittills.)
 
I fredags hade vi ju partytimes. Tydligen drack jag stora mängder vodka (jag trodde att det var en sexa typ...det var det inte fick jag veta idag), Hannah gav oss rap-namnen miss blue bang och emma caroyoyo. Det var...rimligt. Jag sjöng hela wrecking ball med egen text efter vad jag ville säga, cigg röktes på balkongen (inte av mig), djupa samtal hades och sen hände väl sömn. Och skit och mög men skit i det. Nu sjunger Hannah på skånska, rimligt. Just nu maggio. Det blir...inte bra.
 
Igår mådde jag ju groteskt, men jag hängde hos Onna. Vi låg i sängen och och lyssnade på böcker och skrattade åt twiligt, när man ska "säga vad man vill säga" och ord man inte kan översätta, till exempel foster carer som blev fosterbryare. Nu har Hannah övergått till gotländska. "Det lät mycket syndare om gotlänningen", sa hon. Nu kom stiftelsen upp så jag skrek att de skulle dö. I alla fall, sen kom Hannah dit och vi åt "trerätters". Först äggröra med bacon (så gott), sen mackor för jag och Hannah dog av hunger och sen chokladtårta som var hur jävla god som helst. Så mysigt! Och på kvällen lyssnade jag och Onna på musik och sen lantskampen. Det var väldigt roligt och vi skrattade hela tiden, så jag ska eventuellt lyssna på mer av det. Och nu är jag klarbloggat tror jag? Har inget spännande att säga i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0