let the bass from the speakers run through your sneakers

Haj och hå, jag har hål på min tå. OBS sant, det har jag faktiskt. De flesta strumpbyxor jag äger har hål på stortån. Stackars kalla tår. Ja, allt detta om tår för ett rim.
 
Mennn hörrni igår träffade jag Skogis (Ellinor)! Efter myyyycket förvirring kom jag fram till inferno där vi skulle ses, men det gjorde inget, för hon hade läst poesi och druckit öl och utstrålat lesbisk energi i min frånvaro. Det var till och med en feministisk poet. Vi satte oss, jag berättade att jag blivit en surtant (hon uppskattade såklart det), vi drack suröl (så gott!), vi tindrade åt mig ("Emminor lajkar!", vi spånade inför vår flatfest med outsäglig pepp och jag mådde så jävla braaaa. Vi gick och köpte chips, och sen skrattade vi i typ tio minuter åt att "bonka bäver som om Jesus inte fanns". Det betyder tydligen sex, enligt Ellinor, men det är ju hur dumt som helst. Ellinor fick på riktigt stanna och vika sig dubbel. älskar henne.
 
Vi åkte hem till mig och kämpade upp en vinflaska (dö, korkskruvar) och lyssnade som vanligt på peppig kvinnomusik. Vi blev som vanligt känslosamma, sjöng med i låtar vi inte kunde (och blev förvånade när det inte funkade), diskuterade som vanligt ligg och dejter, och sen gick hon hem. Är så tacksam för att hon finns. verkligen.
 
Idag har jag varit hos psykologen och typ råkat säga att jag inte vill vara där. Vilket jag ju vill, eller, fan vet jag. Så förvirrande. Men hon tycker att jag har utvecklats? Så eh...det var ju kul? Sen har jag mest legat i sängen och läst och ätit chips, och nu ska jag snart till malmö. Livet fortgår i en rasande jävla takt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0