Om jag tänker alls, tänker jag på dig

Hej och hallå, Saga är här. Nu ska hon klicka nutella. Eller nähä, hon ska städa undan. Jag bloggar. Det är en valid uppdelning. Jossan blev nu eld och lågor för att Saga satte på kranen. Det...gillade inte Sagas allergi. Det var legit nysning direkt. Vi lyssnar på halsey och pizzan är i ugnen, damhänget i är i sina startgropar och nu berättas en anekdot. Hold on. Nu är den slut och jag konstaterade att hon är "min friska vän".
 
Men jag ska försöka blogga om min tid sen sist, och igår skrev jag med Lilla på august (bästa caféet i malmö). Jag drack god varm choklad, åt en chokladboll i en mugg (den hade legit ett öra) och vi skrev och hundar var överallt. Efte rett tag mådde Lilla dåligt, så vi åkte hem till henne, och då insåg jag att jag hade mensat ner allt i min väg så jag fick ligga på en handduk i hennes säng. Där lyssnade vi på vad blir det för mord och hängde, och sen åkte jag hem. Där hag jag ångest, åt risifruti och worshipade stevie nix, typ det.
 
Idag har jag jobbat mer hos syster. Och Haddock! Han har klättrat runt på mig hela dagen, mest i mitt ansikte, som den störiga söt-valp han är. Jag läste i min bok, vi åt korv med sallad, vi tittade på youtube-videos om frukt (?) och chillade. Och ja, nu är jag här, och pizza ska ätas inom kort. Jag är: Tagggggad. Och ämnar lämna er åt ert öde nu hejdå ni älskar korta inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0