Sing me something beautiful, just make it stop

Vet ni vad jag gör? Jodå, jag smygbloggar från höstmötet i srf...igen. Som jag sa till Annoushka, det är faktiskt en tradition! Hon tyckte att jag kunde bryta den, men det tycker inte jag. Man måste faktiskt prioritera blogget! Citat från mötet: "så det är inga problem...eller, det är det väl ändå." starkt talat, Maria.
 
Hursomhelst, igår kom ju lilla som ni läste. Vi öppnade en vinaflaska, köpte maxmat och lyssnade på festig musik. Det blev mycket omskrivningar, till exempel en version av run to you med texten "adoptera mig" (jag vill verkligen skriva hela texten!) och en tolkning av what a feeling som bara handlade om att sångerskan har ett sjuhelvetes vibrato. Lilla blev religiöst glad över sin mat, jag var transfobisk (det är okej I'm good) och mitt i allt kom Anna! <3 då blev det mer känslosam musik, mycket sång (vi sjöng gabriellas sång och koppången medan vi höll varandra i händerna, det var bäst) och kramar. Nu pratade jag på mötet och var ungefär sämst. Jag sa helt osanna grajor! (det var inte mitt fel. typ inte iaf.) Hursomhelst, vi åt delikatobollar och blålade för fina saker och räknade hur många sammetsplagg vi äger (Anna vann med 8!) och när lilla hade åkt hem sov jag och anna i alldeles för få timmar.
 
och nu är vi här, i hässleholm. På det berömda hotellet. Vårt tåg var supersent, men vi åt lussebullar och blev varma när vi kom på tåget så det funkade. Oj hjälp vad sugen jag blev på varm choklad nu! Too bad, Emma. Men ja, det var ungefär det jag hade att meddela. Min hand luktar handkräm för att jag har kramat Annoushkas hand en massa. Haha! Maria slaktar igen: "Vill styrelsen kommentera det medskicket?" "näe." fast nu gör hon det ändå, som tur är. Och bo också, så det blir ju jävla kommenterat, det här medskicket. Det var Roberts medskick, så det var ju extra viktigt! Okej jag ska sluta vara löjlig nu hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0