thirteen chimes on a dead man's clock tic toc tic toc

Shass: Vad är grejen med sams (samar?)? Är det en bokreferens jag borde ha? Den enda sam jag kan komma på är i lotr, och det vet du ju att jag inte vet vad det är...? (du står som misstänkt spam på blogg.se förresten)
 
Haj nu vecka och nu blogg. Gud det ser ju verkligen ut som om jag bloggade för några timmar sen, det är ej friskt. Liksom om folk läser i eftermiddag kan de mötas av tre nya inlägg ju? Kul för er, bloggfolk. Och nu ska jag prata om igår, och då repade jag med orkestern inför nightwish! Holy shit vad bra det blir! Första sekunden när vi började och flöjterna satte igång och jag bara...wow de backar mig ju! De var så jävla kickass och jag kunde ta alla toner och kom ihåg nästan alla ord! Jag hade till och med rätt en gång när dirigenten hade fel (tror jag, det är fortfarande lite oklart). Och en sjuk grej hände: Ni vet hur min grundskoleklasskompis är ansvarig för det här? När jag kom in i repsalen ropade någon "Emma!" och det var en annan grundskole/teaterkompis Isa! Har inte sett henne på masssor av år, så det var rätt sjukt. Hon började direkt reda ut och fläta mitt hår, så jag har fortfarande en fläta i håret och det är life. Älskar det. Och när vi står där kommer martin som ansvarar och bara "erik är också här!" och så står vi fyra mårten/tunaskolan-elever och bondar. Så sjukt och nice!
 
repet fortgick, jag fick cola (kände mig så on brand med ena handen på micken och en colaburk i den andra) (ja, jag sjöng och drack cola, would not recommend) och mashupen gick också helt okej. Den sitter inte helt, men jag ska öva satan. Var jätteorolig för höjningen i den, men den är jättebekväm faktiskt. Med det sagt, efter repet var min röst kvaddad delux. Jag la mig i min säng och låg där typ resten av dagen, så nu är jag helt återställd efter helgen. Andra vilar upp sig på helgerna, jag vilar fan upp mig i veckorna. Eller försöker. Har lyssnat på en massa ja, jaja. podcast och meddelat med folk, och nu ska jag till Malmö. Livet flyter på. Det kommer kanske ordna sig, eventuellt.

Kommentarer
Postat av: Shass

Den kanske tycker jag är misstänkt SAM och inte spam ;)

Jag vet inte varför, men det finns en hel del trevliga fiktiva Sammar. Sam, Sammy, whatever. LOTR-Sam är söt ;) för oss som har hemlig förkärlek till bonnpojkar, men min största crush är Commander Sam Vimes från Terry Pratchetts Discworld-böcker. Eventuellt kan det vara så att bara bra personer heter Sam. Ingen vet! :)

Hälsningar från Misstänkt Spam

(Jag fyllde i min email nu, den kanske slutar gnälla då.)

2018-11-28 @ 12:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0