det är min gamla vän demonen, i sin tysta mörka vrå

Hej och hå, jag är himma. Jag har kraschat lite här, så nu "bor" jag här i ett par dagar. Igår mådde jag på riktigt så dåligt att jag blev utmattad och ångig av aktiviteter som att tömma kattlådan, åka bil och äta mat. Fy fan. Jag var verkligen i bitar och helt trasslig. Usch. Men jag åt hemma-hamburgare med pappa och när mamma kom hem tittade vi på bakningsprogram och modern family. Jag kunde typ fokusera halvt och knappt sitta upp. Seriöst jag överdriver inte det var helt sjukt.
 
Men idag! Mår jag bättre! Och jag var hos psykologen och det gick verkligen bra. Hon var väldigt gestaltande, eller vad man ska säga, så jag fick föreställa mig att jag var en form, plocka upp alla mina pusselbitar och sätta tillbaka dem i mig, prata om mina händer som djur (en katt och en kanin) och...ja, alltså, ni hör ju. Det var weird, men det funkade faktiskt. Sen sov jag som en stock halva eftermiddagen och efter det orkade jag till och med fixa lite i bokmanuset. På kvällen åt jag och mamma plättar och tittade äntligen på sessong 6 av Nashville. Det var intense as Always, men också tråkigt för alla var helt deppiga. Förutom the ultimate bromance som är gunnar, will och Avery. ja, det finns alltså en karaktär i denna amerikanska serie som heter gunnar. yeah. Så, ja, yall are updated och jag är ok. for now.

Kommentarer
Postat av: Shass

Skönt att läsa att det är liiiite bättre i alla fall och att det gick bra hos psyk. <3 Plättar är ju inte fy skam det heller.

2018-10-25 @ 14:11:22
Postat av: Tilda

1. I feel you. Livet alltså, så jävla sugigt ibland. Skönt att du mår bättre!
2. Rubriklåten ::))))) :)):)

2018-10-25 @ 17:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0