Han är ingen riddare, men han är en trevlig karl

Hej från u-hamn! Jag sitter i tv-rummet och de andra tittar på tv och gör sallad och sånt, men jag bloggar. Och tror ni jag bloggar på Ingemar? Well, you're wrong, cause I don't. Jag var på upphämtingsstället, jag fuckjing såg datorn, men jag fick inte honom. Varför? För mitt namn står inte på paketet. Yeah. Det är teknikern som står där. Så han får hämta den på måndag istället. Om jag på riktigt sa "kan jag inte få det ändå, snälla?" fast jag visste att det var hopplöst? Of course. Nu vet jag i alla fall var han har varit, nemligen i polen. Där har ju inte ens jag varit! Så, sagan fortsätter. It never ends. "Det slutar ju på måndag", säger ni. hahahahaha nej. Det kommer fucka ur då också, trust me.
 
Så, igår åkte vi runt hela jävla lund för att inte hämta dator, hämta syster och allt möjligt, och sen åkte vi upp hit. Som vanligt lekte vi bokstavsleken och det resulterade i allt från the witch doctor till caroline Wennergren. Älskar hur mycket konstigt man lyssnar på då! Syster var söt som vanligt och pappa valde otippade saker och vi åt på spånsta som man ska och livet var nice. När vi närmade oss farmor bestämde vi oss för att åka till näsboholm, där farmor och farfar hade stuga i hela pappas liv och längre tillbaka ändå. Vi gick och tittade där, pappa berättade massor om sin tid där och vi gick till en sjö där Lukas badade och jag gick på en brygga och var rädd. Hatar bryggor. Men så fint det var där!
 
Sen kom vi fram och fikade och pratade om adliga släkter i Sverige och konstiga namn, därav rubriken som farmor sa om en som hette Isidor. Vi tittade på tv, åt omelett och sen spelade vi kanasta. Jag äääälskar kanasta yall. Vi skrattade, jag kunde inte räkna och vi vann varsin omgång så det var en väldigt trevlig kväll.
 
Idag vaknade vi och åt frukost och löste melodikrysset. Och oj nu är det mat! Skkit samma jag bloggar klart. Krysset var lagom svårt och sen åkte vi till stan. Där tittade vi på en utställning om hbtq och rasism och annat jobbigt,och sen åt vi sallad på ett café. De hade märklig skinka, men goood vitlöksdressing, so it worked out. Och sen gick vi till Lindex och jag köpte...en lila sammetströja! Och en fin mjuk klänning! Det var amazing! Och nu måååste jag gå och äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0