Jag är inte rasist, men jag umgås ju inte med invandrare

Visst är detta en politiskt korrekt rubrik? Det är inte jag som har sagt det, kan jag lugna er med, utan Annoushka. Och det är inte ett självvalt icke-umgänge, which kindah was her point.
 
Ja, hon var ju här igår. Vi åt lax (<3) och pratade om våra vanliga konstiga människor, seende-ilska, madacken på macken (it's a thing) och annat trams. Gott vin dracks, märklig sång sjöngs och många kramar kramades. Som det ska va. Vi gick och la oss i tid, relatively speaking, och idag vaknade vi alldeles för tidigt.
 
Vi skulle nemligen hänga med styrelsen och ett gäng danskar! De är också en styrelse, alltså. Vi möttes i Hyllie och sen tog vi oss till kivik för äppelutställning. Vi gick igenom trädgårdar, tittade på maskiner och smakade must, och upptäckte märkliga äppelsorter så som ploster och goddsilla (de var inte på riktigt dessvärre). Efter kivik åkte vi till Brösarp, där vi bjöds på äggakaga! Så gott <3 och så trevligt! Älskar min styrelse, ni vet det va? Vi hade ett kort möte om rehabilitering och skillnader mellan våra länder och sen åkte vi hem. På bussen bondade jag med vår kanslist om tabletter och annat festligt, och ja, nu är jag här i väntan på ellinor. I lead a busy fucking life yall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0