What kind of fuckery is this?

Hej hej, nu har jag varit obloggande i...flera dygn! Två stycken! Tänk att detta var norm förut? Not cool, man måste ju blogga om sitt emma-liv! (man? ingen annan borde blogga om mitt liv tycker jag)
 
I lördags efter blogget kom Ellinor hit, som jag säkert sa. Hon kom med två sorters bubbel och två sorters chips (<333) och vi hade en så chill och bra häng-kväll. Hon uppdaterade mig om sina dejter, vi spelade ett språk-spel (språkvetare är livet) (önskar verkligen att jag kunde återgå till mina svenskastudier :( ), lyssnade på bra musik (silvana, annika, rihanna, Taylor och amy winehouse, den sista gav rubriken) och pratade och skrattade. Hon hjälpte mig att tindra och jag skrev bra meddelanden som ingen svarade på. V(usch nu smakade min cola blod what the fuck? blöder väl på läppen antar jag men ändå weird) Vi blev som vanligt kärleksfulla och hon sa till exempel "allt du är gillar jag" kan man säga något så fint eller? Är det lagligt? Vi hade tänkt gå ut, men kvällen gick och det blev inte så. Hon gick vid halv ett och jag sov som en stock till tolv. I fucking earned it.
 
Igår gjorde jag följaktligen inte så mycket. Låg mest i sängen hela dagen och typ twittrade. Så mycket smarta saker på twitter igår! Det pratades om låt den rätte komma in och vi är bäst och alla har så smarta infallsvinklar. Vill så gärna komma in i det tänket igen, våga reflektera om kultur och typ...bli en riktig jävla kulturtant. I am so fucking ready. Men ja, nu är det måndag och jag ska om typ fem minuter åka till socialhögskolan. Help me this is terrifying.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0