Jag ba okay jag fuckar up allt twice

Hej från tåget! En riktig snälltågsbloggning, är det idag. Jag har suttit här i ungefär hungra år och försökt sova, lyssnat på podd och ätit macka. Nu ska jag äta choklad. Det är jag värd, säger vi, för jag vaknade klockan 6 idag. Hur ska denna dag sluta ingen vet.
 
Men igår har redan slutat, så jag kan prata om det. Väl formulerat ja. Och då träffade jag Anna (N)! Vi skrev på biblioteket i dalby och jag lyssnade på little Jinder och skrev om en av mina små tonåringar. När jag skulle söka på little Jinder på Youtube sökte jag på karaktärens namn, så jag var stabil, men det känns som om jag börjar få grepp om två av tre huvudpersoner. Den tredje gömmer sig för mig, and it bothers me. Måste väl bara skriva fram honom. Anyhow, när vi hade skrivit klart handlade vi och tog oss hem till Anna. Där färgade vi om mitt hår, så nu är det lila igen! Nästan lite synd, för det blå var tydligen väldigt fint. Fast lila vinner alltid. Vi lyssnade på vår lista och lagade soppa (hon lagade, jag lyssnade) och ibland kom hennes pojkvän in och pratade med oss om musik och annat. Här är ett samtal jag hade med honom:
-Hittar du in?
-Ja, jag hör ju annika.
-Vem är det?
-Hon som sjunger.
-Jaha, jag trodde det var en av våra köksprylar.
Ja, jag döper allt i deras hem. They can't stop me. Vi åt soppan och vitlöksbröd, och sen poddade jag och Anna. Det blev en härlig podd, tycker jag! Juicy och mysig och skamig. Sen lyssnade vi på james blunt och tog det lugnt, och sen åkte jag hem. ...och gick vilse, men en tant ledde mig till min port. Tur det.
 
Och nu är jag alltså på ett tåg. Jag har varit jävligt kaosig (ni vet när man ska gå på ett tåg och inte vet var man ska sitta och inte ens har kollat upp det? Ni vet den känslan? ...nähä) och nu är jag fan i Stockholm om typ en timme. Jag ska vara där en vecka. Vad har jag gett mig in på egentligen? Skriv och barngos och vänhäng, that's what. Ses mitt i det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0