Jag ska äta upp alla dina center och skicka bilder på fula precidenter

Hej och hå nu är jag hos Onna! Vi lyssnar på hennes boklista, så vi lyssnar på olika böcker på shuffle. Det är...en grej hon gör. Vilket är märkligt, men ganska fint. Just nu lyssnar vi på molly moon. Det var inte igår, eller ja, den här har jag inte ens läst men ändå.
 
Igår efter blogget...vad gjorde vi då? Just det, Hannah och barnen var på syncentralen och jag chillade själv och sen på kvällen lagade vi lax och när barnen sov poddade vi. Så mysigt! Och Hannah hade köpt chokladmousse så vi åt det igår igen. Gott och bra, och sen sov vi.
 
Idag vaknade vi till trötta barn och jag diskade innan Lee gick till förskolan. Efter ett tag och lite ätande och sånt åkte jag, Hannah och Luna till farsta för att shoppa. Luna sov i vagnen och jag provade högklackade skor (som jag inte köpte :( :() och köpte en fin klänning, så livet var bra. Vi åt på subway, Hannah köpte en kopp och sen lekte Luna i ett jättefint lekrum. Med en massa andra söta barn! Jag älskar baaarn! Och på vägen hem råkade vi träffa Fredrik, så vi följde med honom till förskolan för att hämta Lee. Där hittade en liten tjej min käpp och lekte med den <3 så söt! Vi gick hem och jag har spenderat kvällen med Onna-quality time. Vi har lyssnat på boklistan, ätit fancy kött och pommes, ätit konstigt godis och skrivit diss-rapptexter (se: rubriken). Jag blir så himla lugn av att hänga med Onna you guys have no idea. Älskar henne <3 Stockholm är fan the place to be just nu. Och ja, nu ska vi antagligen sova snart. Brukar vara så här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0