Ålder är inte alls en siffra eller hur?

Rubriklåt: Inte alls en siffra med...maj! För varför inte?
(det ligger ett vanligt inlägg under detta, så ni vet.)
 
Vet ni vad som är helt batshit? Detta: Det är helt lagligt att en femton-åring och en 45-åring har sex. Jag kan liksom inte ringa polisen och skrika att den här mannen (det är oftast en man ja) ska hamna i fängelse för helvete. För det är lagligt.
 
Men det är vidrigt. Vidrigt. En vuxen och en tonåring ska inte vara ihop. Lagen borde se ut så här: om du är femton år ska du bara få ligga med andra under arton. Jag kan ju inte ha sex med någon som slutar nian nu! Det förstår ni väl för fan själva? Jag känner personligen inte att jag ka nligga med någon som tar studenten heller, faktiskt. Och det är klart att man kan känna "o hwow, den här äldre personen tycker om mig och hen är så cool!" men varför tycker hen om dig? Är det kanske för att hen är 1. omogen och 2. del av en vidrig pedofilkultur? Jag mår så illa när jag tänker på det här. Liksom, låten i rubriken skrev jag när jag var 19 och personen jag skrev om var 16. Min poäng var att nej, jag har kommit längre än du, jag kan inte vara jämlik när du pratar om gymnasiet och att börja det för tre år i den åldern är en evighet.
 
Och nej jag tycker inte alltid att åldersskillnader är fel. Eller...vänta. Jo det kanske jag faktiskt tycker? liksom, det är ju mer chill att en 30-åring och en 55-åring hookar. Men är det inte lite weird? Liksom tänk att en bebis föds nu, exakt idag, och att jag sen ska ligga med den om 30 år. Alltså...va? Är jag vidrigt konservativ i detta, kanske? Jag är nog det va. Men det jag ville säga, helt osammanhängande, var detta: skärpning, för fan, sluta ligga med tonåringar. Om du inte är tonåring. Upphör! Låt bli! Nu på momangen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0