Det var en gång en tjej som var kär i en tjej

Rubriklåt: Ha tålamod med Silvana Imam och 070 shake
 
Hej hej jag har så mycket ångest yall. Så mycket ångest. Jag kan typ inte ens formulera mig i hela meningar och har inte duschat sen jagvetintenär. It's a fun, fun life. Men jag kan berätta för er om i lördags ändå, tror jag. kan iaf försöka. Då var det silvana-times! Lilla och jag hängde ju här som sagt, och sen kom Hanna och Emma från lesbioken och skogis! Vi drack massvis med bubbel av olika karaktär, sjöng med i låtar på låtsasspråk och hade så himla kul (trots ångest). Vi pratade om emma haggelund (som hon numera heter), att om man byter namn borde man döpa alla sina barn och djur till samma namn ("coward." var det roligaste från detta) och annat trams, Hanna och Emma gjorde stolar av bubbelkorkarna som jag och Lilla fick dömma (Emma gjorde sen en keps och jag märkte att jag hade glömt hur kepsar såg ut...) och allt var mysigt och kul. Sen gick vi till mejeriet och såg alltså Silvana! Och vilken bra konsert det var! Så mycket ilska och gayness och jag skrek mig hes och var så glaaaad. <3 svin känner svin och ni får inga pärlor!
 
Sen följde en vidrig natt. Jag somnade mitt i en panikstund och drömde mardrömmar konstant hela natten. bläääääää det var hemskt :( men jag och lilla hade bakisdag och det kändes bra i alla fall. Vi åt konstiga snacks och peppade inför sommaren och hade ett bra life. Men ångesten höll i sig hela dagen och på kvällen handlade jag och pappa, och sen åt vi på max. Det var mitt första mål mat den dagen :)) visst går det bra?
 
Idag väcktes jag av att syster ringde på. hon krävde att vi skulle gå in till stan och luncha, so we did, på ett weird café där jag åt en weird macka. Vi pratade massor om podcasts och balen hon var på i helgen, och nu är jag hemma och medan jag bloggade kom Anna N hit! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0