Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här

Rubriklåt: Vår sista dans med Melissa Horn, för om inte det där är jag, then what is. Prokrastinering!
 
Shass: Jo, jag tror att jag egentligen förstod. Eller jag minns inte, minns knappt att jag skrev inlägget faktiskt. Det är inte lätt att vara Emma.
 
Jaha det var ju länge sen. Hej hej, vad pratar man om i en blogg? Typ att i lördags (jag har inte bloggat sen i fucking lördags!) var jag hos Anna N i Dalby och drack bubbel och hängde. Det var jättemysigt! Vi gick på hundpromenad, lyssnade på mysmusik som vanligt, kramades (vet ni att folk inte kramar sina vänner? psychos) och hade det bra. Jag sov till och med över där! Med en hundis som sov bredvid maj! Jag hatar ju djur i sängen, men han la sig precis så att jag inte blev obekväm. Vi hade en niiice förmiddag/morgon med felix recenserar och märklig musik, och sen åkte jag hem.
 
Och sen har dagar gått va. I måndags hade jag viiidrig ångest hela dagen, igår sov ja ghela dagen, idag är jag back on my feet again. Så taxin kommer om sexton minuter. Den här livsstilen när jag först gör kul grejer och sen är drained i tre dagar är inte helt hälsosam va? Then again, vad är alternativet? Ska jag liksom bara inte göra något? Det går ju inte! :( men ja fuck det här, nu går jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0