Kan aldrig bryta ner oss vi är kvar här

(skrivet igår eftermiddags, kämpar med att få upp möget här på bloggen så om det kommer femton av det här inlägget så vet ni varför.)
 

Rubriklåt: Kvar här med guleed, för den spelades igår och jag tyckte den var catchy.

 

Hej och hå, jag mår bra idag faktiiiskt. Igår mådde jag vidrigt, så då fick ni inte läsa mina festliga ord. Så jag låg mest i sängen och var miserabel, tills pappa kom hit. Han tog bort allt från min balkong, för de ska bygga trams eller...ja nåt ska töntar göra utanför här. När han var klar kom han in till mig och sa "klä på dig så går vi och äter något, du har säkert inte ätit idag". Jag hade såklart inte ätit, så vi åkte in till stan och åt på ett kebab-place. Jag åt kyckling i pita med goood vitlökssås och det spelades mysig svensk trap (pappa var inte särskilt road av detta) och det kändes helt okej faktiskt och i bilen hem lyssnade vi på ksmb. Varför hade jag svensk trap i rubriken och inte punk undrar ni då? Because fuck you that's why!

 

På kvällen hade jag fruktansvärd ångest, så jag ringde Kitiara. Jag hade på riktigt så mycket ångest att jag sluddrade. Jag lät packad. men vi pratade massor om diagnoser som vanligt och också om drömmar, vilket är svinspännande. Jag trodde till exempel att allas drömmar hade klipp? Alltså som en film, vi är på ett ställe och sen ett annat. Andra transporterar sig tydligen i sina drömmar? Det är ju...helt nuts. Och sen sov jag och idag har jag twittrat med folk om harry potter och faktiskt mått bra. fast mest sovit, såklart, vad trodde ni liksom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0