Och det är farligt att veta för lite

Rubriklåt: Maj förra året med Emil Jensen som lyckas med att vara både deppig och vårig på en gång. Det är härligt tycker jag.
 
Hej och hå, här vare fredag. Det är fortfarande splendid vår, men nästa vecka kommer det bli kallt. Så nu ska jag unna maj extra vår! Gud det är så himla praktiskt, för om man till exempel vill veta hur vädret var vid den här tiden för fyra år sedan så kan man bläddra tillbaka här i bloggen och kolla. (har för mig att det var kallt?) Så, igår var ju en spektakulär liten vårdag, och jag träffade mormor. Vi gick ut i vårsolen (och stormen...) och köpte läsk och glass på hemköp, som vi sen åt på en bänk. Där pratade vi om Jossan, var psykakuten ligger (ingen vet!), hur vi ska göra i påsk och lite annat trams. Sen kom jag hem och satt i balkongsolen! Gud nästa veckas Emma kommer hata mig men så var det.
 
Sen åkte jag him och jag och pappa åt korv stroganoff. Vi tittade på gamla avsnitt av robins (eller alltså från typ i höstas) och sen när både mamma, Syster och Benjamin kom hem såg vi finalen i mästerkocken. Tönt-gabriel vann och jag är sur, men lesbianen kom trea så vem bry. (obs, vet ej om hon är flata eller ej, men hon ser seriöst gay ut.) Och sen kom jag hem och sov, och idag är en latedag tills nu. Fast det står män utanför mitt hem och bygger och det gör mig oglad. Risken är att jag måste ta ner mitt kattnät och ha stängt hela sommaren, och då...kanske jag dör? Och jossan. Jossan kommer dö. Men innan vi dör ska jag åka till osby! (vilken härlig boktitel...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0