She's the sea I'm sinkin in, he's the ink under my skin

Rubriklåt: birds of a feather med the civil wars, som jag hörde igår och som lite vagt gör en referens till tatueringar för idag ska jag följa med anna och tatuera siiig!
 
Haj haj bloggisar! Hur är det med er? Hoppas bra. För mig är det sämre, för det är morgon och vem fan är vaken på morgnarna ens det är ju naturvidrigt. Men ja, livet pågår för maj. I lördags efter blogget åkte jag hem, åt lax (jag fick seriöst lådor med mig hem från mormor i fredags, hon är så snälllll) och pratade med kitiara. Fast vi var mest gnälliga. Sen fick hon sällskap, rude, så jag chillade och hade partaj för mig själv. partaj är ett så roligt ord, för det låter djupt töntigt. Pratade med lilla som är i göteborg (hon borde varit hemma med maj!) och hade en väldigt bra tid.
 
Igår var en sovdag. Fast på det bästa sättet. Jag lyssnade på min countrylista, åt popcorn till middag (obs åt lunch också! I eat things!) och twittrade med folk mest. Så sjukt att vara helt själv men inte få ångest alls? Hur går det till, liksom? Men ja, det blev ett kort inlägg idag men jag tyckte ni skulle ha det ändå. Lite ordning i bblogget måste man ju ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0