ta dig över alla gränser

Rubriklåt: Över gränsen med garmarna och maxida märak
 
Igår var en av årets bästa dagar. Så jag orkar inte med hälsningar, let's just go! Jag och Anna N åkte till Malmö, för Anna skulle tatuera sig! Jag satt mest där, men det var mysigt och hon försökte förklara hur smärtan kändes. Som feber och solbränna, sa hon. Läskigt ändå. Vi pratade mycket med tatueraren, som var hur trevlig som helst, och alltså you guys jag är så fucking taggad på tatueringar snälla ge mig pengar I need it. Och mod, för help I'm gonna die from the pain because I am a weak bitch.
 
När hon var klar gick vi till subway och åt lunch samt lyssnade på när folk spelade på pianot som av någon anledning bara står på malmö c. Varför står det där? Men en dude spelade massa låtar på det, typ hedwigs theme och wake me up, så ändå mysigt. Och efter ett tag kom Lilllla! Vi hade tänkt parkhänga, men det blåste lite för mycket, så jag föreslog uteserveringshäng. Vi hittade en sådan direkt och vi satte oss där och drack vitt vin. Jag spilled the tea om saker som hänt i life, vi diskuterade hur gay alla tjejer i astrid lindgren är (mitt problem är att jag shippar madicken och mia men också lisabet och mattis...det går ju inte!), vi "kände livet i oss" och solen fucking strålade. Det var amazing. Efter ett par glas vin åkte vi hem till Lilla och lyssnade på bra musik, drack rom & cola och chillade. så mysig tiiid! Jag älskar att hänga med dem, bara så ni vet va. Och när anna hade åkt hem hade jag och Lilla ett jätteintressant samtal om huruvida låtar alltid måste skava eller sticka ut. Jag tycker: Ja. Hon tycker: Nej. Jag förstår inte hur man kan tycka: Nej. Men jag försöker förstå!
 
Så ja, idag var jag trött. Väldigt trött. Men jag har ätit mat och handlat annan mat och så, och faktiskt inte haft ångest. Eller okej jo men inte hela tiden. ...yaaaay. Så, nu lämnar jag er igen och går tillbaka till min bubbla av sömn och coca cola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0