The smile when you tore me apart

Rubriklåt: Angels med within temptation. Visst är det absurt att den här inte ligger i listan än? Det är det faktiskt, för jag har haft den som ringsignal...alltid. alltid!
 
Woho jag kan blogga! Ursäkta de tre versionerna av inlägget från igår. Vill gärna ta bort två men vet ej hur, and so, kaos pågår här på bloggis. Men ja, hej bloggtöntar, här sitter jag och äter en nutrilette-bar som jag hittade här hemma för jag kände spontant att en drickyoghurt inte räckte innan jag åkte hemifrån. Man kan ju inte hålla på och svimma in public, tänkte jag. (OBS I've never done that.)
 
Men igår åkte jag till Lilla! <3 där lyssnade vi såklart på musik och sjöng med och skrev om låtar, till exempel andante, andante till "tänk tjejer, tänk tjejer" om hur bra tjejer är. Vi blev väldigt glada. Vi åt maxmat (jag älskaaaar maxmat ni vet det va? Va?) och var systriga, testade att sjunga rubriklåten i diverse oktaver (skrev först oktober hur fan sjunger man i diverse oktober snälla lär mig) och var konstiga. bevis:
Matchbox twenty-sångaren: *sjunger väldigt starkt*
Jag: Hur fan får han plats att sjunga så starkt i en tändsticksask?
Lilla: Det är ju tjugo stycken!
jag: Vadå då? Eller du tänker att man gör sönder dem och gör tio på bredden och tio på höjden?
Lilla: Ja!
Jag: Okej, ja då kanske han får plats...
För vad skulle namnet annars betyda? Answer me! Längre fram på kvällen åt vi popcorn och hade ett jättebra samtal om våra tidigaste minnen. Vi mindes kroppsvätskors konsistens (bitch you have ruined me), att titta på båtar, att åka linbana och jättemånga rädslor. Jag var en rädd unge for the record. Sen fick jag vänta i hundra år på en taxi i kylan och kom till slut hem, efter att ha blivit ihjälskrämd av niqi minaj i taxin. Det var hög ljudvolym kan jag berätta. Sen hade jag ångest, sov, drömde om en musikal med annika norlin-låtar (!) och sen har den här dagen tagit sig framåt. Utan ångest! Jä! Eller okej det är nog jag som inte riktigt förstår konseptet ångest längre för jag har ju inte känt mig frisk. Men hur känner man sig frisk? Jag nämnde en fysisk issue för Lilla igår och hon ba "det borde du kanske kolla upp" och jag bara skrattade. Nope, got other shit to kolla upp. Har inte tid med en liten mini-issue som inte spelar roll för min hjärna imploderar på diverse sätt. Eller kanske i diverse oktober? You tell me.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0