Vi spelar orgel och piano, vi sjunger sånger och några håller tal

Rubriklåt: Kristaller med laleh, som jag har varit besatt av de senaste dagarna och som påminner om Lilla, som kommer hit jättejättesnart!
 
Hej, här sitter jag och lyssnar på fågelkvittret, och janelle monae, på himma-altanen. Det är varmt som satan, men imorgon ska det regna, så då kan alla snälla sluta gnälllla. Okej jag förstår, klimatet är a real consern osvosv, men låt mig va glad för värmen ploxxx.
 
Jag är faktiskt glad, sådär i allmänhet, och alltså gud Janelle har en så dykey aura när hon rappar. I can not handle! Igår efter blogget (lol jag skrev först eftr och då säger ingmar efterträdare? vem förkortar så?) kom en tjej hem till mig för att intervjua mig om färdtjänst. Jag pratade en massa om upphandlingar, cray samåkningar (som mest lät som om jag hatade på stångby tbh) och en massa annat jag kom på, och sen fick hon äran att följa med på en äkta färdtjänstresa. Hon hade tur, för bilen kom direkt, men också otur (eller tur, beror på hur man ser det), för chauffören var batshit. Seriöst, han typ slog bort min hand från säkerhetsbältet och sen kunde han inte svara på frågor utan att typ kraxa ur sig otrevligheter. Psycho :(
 
Vi kom fram och det visade sig att jag typ hade tagit henne till sitt kontor. Helt omedvetet, för jag skulle till kansliet och skriva på papper. So I did. Sen chillade jag där, åt påskgodis från det fullaste ägget i världen och sen åkte jag him, så det var ju en märklig resa. jag kom fram, satt i solen och hade världens bästa life och fick mat av pappa vilket ju alltid är livet. Ungefär samma sak har hänt idag: äta mat med pappa (thaimat från hans bästa ställe <3 älskar det) och ute-varande. Men nu kom de där regnmolnen, bannemig. Det gör inget dock, för det är fortfarande varmt, och snart kommer lillllaaaa! Och vi ska grillllaaaaa! Det rimmar :)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0