Det är fint! Om man gillar fult...

Eeeh va det är ingen låt i rubriken? Hur ska man hantera dettta? Man bara börjar inlägget? I'm not doing all right. Men ja, hej från london! Vi sitter i lägenheten och dräller och det är så jävla varmt. Det är varmt i Sverige också, har jag förstått, men det är syndare om mig. Men tid har gått och den ska jag beerätta om. Framför allt ska jag berätta varför det är synd om mig! Jag har inte bara ångest, utan även supermycket mens och blåsor på fötterna! Kuuul va? I'm doin good.
 
Men ja, igår. Jag sov tio timmar och mådde myyycket bättre, och vi gick för att äta frukost. När den ätits upp åkte vi till camden market. Det var tydligen ytterst viktigt att vara där. Så vi gick i affärer, jag tänkte köpa en klänning men gjorde inte det (jag borde gjort det!), de spelade massa bra låtar överallt igen och det var så äckligt mycket folk. Uuuuusch. Och så satans varmt! Vi flydde camden efter ett tag och gick till en park, men alltså jag var typ död at that point så jag minns knappt det. Vi satt i skuggan och drack cola och andades, typ. Men sen skulle vi dricka afternoon tea! Så vi tog oss till ett place och där visade det sig att...de inte hade afternoon tea. fast det stod på hemsidan! Men de hade scones med clotted cream, och det är ju det viktigaste med afternoon tea. De var jättegoda och det var teet också, så jag var nöjd.
 
Efter hotell-chillande gick vi till en pub, för det skulle vara pubquiz! Men...nope. Nope, ingen quiz. Så vi gick till ett italienskt ställe och jag åt laxpasta (!) och vi hade vårt eget quiz där vi ställde frågor till varandra. Kul ändå ju. Vi gick till en pub och babblade om grejer, sjöng med i musiken (det var riktig saramusik, typ jazz...) och hade det bra. Benjamin sa rubriken om ett glas jag gillade (det kommer från att en vuxen man sa detta till sin styvdotter om hennes frisyr...what the fuck) och jag drack en jack and coke, för det måste man fan göra i london. Det är viktigt! Så jag var ganska glad, men herregud vad trött jag var. och är.
 
Idag åt vi frukost på vårt ställe, och sen åkte vi till sherlock-museet. Jag ville inte gå dit, så jag satt på ett caffé och drack cola och läste bok. Bästa livet. Sen gick vi till primark och jag köpte skor (Benjamins reaktion var att fråga vad de hette, kindred spirit) och sen åt vi pub-lunch. Fish and chips för fan! Jag och mamma tog oss till hotellet, och nu är alla här. Herrrregud vad varmt det är. Men vet ni? Ikväll ska vi se hamilton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0