They're so pretty it hurts, I'm not talking 'bout boys I'm talking 'bout girls

Rubriklåt: Girls med girl in red, min bästa gaylåt just nu
 
Hej hej, det var länge sen. Det känns i alla fall så. Nu ska jag berätta om mitt lilla liv, så ni inte går runt och undrar vad jag har haft för mig. I tisdags var det styrelsemöte, och det var tyvärr mitt sista. Styrelsearbete var tydligen för mycket för mig, så jag har avgått. Fy fan. Vi lärde oss om medlemsrekrytering och pratade om lchf (dö) och sen mötade vi. Allt gick bra, de var snälla när jag berättade och sen åt jag, Annoushka och Per Arne middag. Alla var inbjudna alltså, men nu ville de inte så det blev bara vi tre. Det var goood pizza och livet var bra, och sen åkte jag hem.
 
Igår sov jag heeela dagen, vilket fan var amazing. Jag försökte hämta ut mitt pass, men det gick inte igår heller (men nu var det inte mitt fel) och sen på kvällen kom skogis! Äntligen var vi själva och kunde vina och flamsa i godan ro. Vi pratade argt om porrskada och annat sånt, argumenterade om bifobi, babblade om våra flick / pojkvänner (älskar hur glad och bubblig hon är!) och såklart pratade vi mycket om sex. Det gör vi alltid. <3 Sex och tjejer och allt möjligt. Bäst är det, att vara stormis med henne.
 
Och vet ni? Idag skiner solen. Det är över tjugo grader. Glittrigt som fan är det. Och snart ska jag åka på quiz, trots min utmattning idag. Woho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0