They say we're losers and we're all right with that

Rubriklåt: She's kinda hot med 5 seconds of summer, för jag och Ellinor (mest hon) sjöng på den hela kvällen igår.

 

Hej från en bakis och ångestig blobb av person! Det är knappt att jag finns just nu alltså. Dessutom har jag ont på min tumme. Alltså inte typ i leden utan på fingertoppen? Hur är det ens möjligt? Men ja hej, igår var det lesbiskt häng igen! Jag åkte till Ellinor och hon sminkade mig! Älskar att bli sminkad. Vi kallade min look för "sexy gay" och fnittrade åt det väääldigt mycket, när vi inte pratade om ätstörningar och ångest och sånt. Jäää. Vi gick mot bussen och började sjunga på rubriklåten och vara weird, och sen kom vi fram till baren. De hade legit satt upp ett rep för att inga dumma män skulle komma fram till flatorna, life ändå! Vi började med att prata om en flat-ed ("varför ska vi ha en ed ens?" "jag vill bara lägga handen på nåt!" så himla valid) och pannkakspålägg och drömdejter innan karaoken började. Och nu tänker jag att det mer blev en list-kväll. detta hände:

-Massa män sjöng rock. Why

-Zelda var där och jag ba...såg henne inte? Så vi sa inte hej? :(

-Efter världens längsta kö sjöng jag constant craving! Och i mellanspelet ropade jag att flator är de viktigaste människorna i världen och alla bara yaaay! <3

-Jag fick på riktigt en shoutout på twitter av en tjej jag inte känner för att jag sjöng så fint. Ä l s k

-En random man stoppade Ellinor när hon skulle till baren och ba "jag har också jobbat med blinda! Har hon riktiga ögon?" alltså some people! Ser det ut som om hon jobbar hon dricker vin ditt jävla skåp

-Jag mådde verkligen så bra och var så glad att få hänga med Ellinor igen <3 <3

-Dock ledde detta till en hel del vin. Woho. Så...mådde sämst när jag kom hem.

-Idag vaknade jag och mådde vidrigt och ville typ dö. Sen hittade jag en ställning jag kunde hantera (den var skitkonstig) och då typ kände jag hur sängen rörde sig? Så jag tänkte: "varför rör sig sängen såhär? Nej just det, den måste ju göra samma sak som filmen i bakgrunden. Eh...vilken film i bakgrunden?" stabil halvsömn.

-Nu mår jag bättre men alltså blä.


Jag kommer alltid vara den som har gått från väldigt kär till obegripligt ensam

Rubriklåt: Väldigt kär / obegripligt ensam med Linnea henriksson, för den innehåller en mediant som jag kände igen alldeles själv! Ni borde vara stolta över mig!
 
Hej från dag-Emma! Mycket festligare än natt-Emma som ni hörde av sist, för dag-Emma mår väldigt bra. Tur för er va. Och igår var hon (lol, jag) i Malmö och såg Lilla spela! Hennes klass hade konsert och det var hur mysigt som helst. Sam var där (<3) och de började med en fin låt om maskrosor på tre språk och sen sjöng Lilla två låtar. Först en kickass låt om psykisk ohälsa och sen...en låt om maj! Den lilla jäveln hade vägrat spoila låtarna och så börjar hon sjunga en låt om maj! Sötboll <3 hon var supermegaduktig och jag var så stolt. Sen följde två danskar som var väldigt bra och sen fick vi hallonsoda och minimuffins. Livet var bra. Sen spelade de två sista och då hände till exempelt en stråkkvartett (som var så jävla snyggt arrad!), en mysig vals om havet, vocoder-stämmor, keytar och en massa anat. Jag saknar musiksammanhang!
 
när det var slut väntade vi där ett tag, men sen gick vi (jag, Lilla och Sam) genom staden till en pub supernära sams hem. Där drack jag superbilligt vin, vi sjöng med till musiken (shawn mendes och loreen var favoriter), en klasskompis till Lilla kom dit, jag var svinstörig (förlåt alla) och allt var chill och trevligt. Färdisen skötte sig och när jag kom hem...hörde jag...en koltrast! Ja jag vet! Den kvittrade, I heard it! Så himla fint! Idag har jag faktiskt fått i mig mat (stolt! bara en måltid men ändå shut up) och chillat, och snart ska jag iväg. Man kan typ göra en bot som skriver de sista raderna i mina blogginlägg. Måste ordna det.

When we all fall asleep, where do we go?

Rubriklåt: Bury a friend med billie eilish
 
Så var det natt igen. Klockan är halv tre. Igen. Det känns som om jag är fast i något läskig loop där jag gör saker ibland men mest ligger här, ensam, på natten. Ingen jag känner är vaken. Det låter överdramatiskt men det känns så jävla läskigt att så många av mina timmar är helt cut off from everyone. "Vänd tillbaka dygnet bara!" men vad vill ni att jag ska göra? igår somnade jag typ i tid och sov femton timmar. om jag går upp i tid ett par dagar slutar det med att jag ändå ligger sömnlös, och då får jag sömnskuld, och då blev det så. Igen. Så timmarna går och jag kan inte stänga av hjärnan och sova. Och jag äter inte. Seriöst jag vet inte vad som händer men jag äter inte. Idag har jag ätit en risifruti, typ ett halvt äpple och några chips. "Jag äter när jag kommer hem" jag kan inte. Jag är hungrig och trött och jag fattar verkligen inte vad mitt problem är. Varför kan jag inte äta och sova? Ska man inte kunna det? Det är bara så jävla ensamt och kallt och det känns som om jag är den enda som finns. Och jag hatar det här för allt annat funkar ju! När det inte handlar om att äta och sova mår jag ju bra! Måste jag på riktigt kompromissa med antingen sömn / mat eller mående? Vilket väljer man i så fall? Fan, detta suger, hoppas verkligen jag överdriver. Det vore väldigt skönt om jag inte känner igen mig själv i det här om ett litet tag.

Vi är riktigt grymma människor, faktiskt

Usch jag har massor med ångest och om elva minuter ska jag åka iväg men jag ska blogga. För igår var en jättemycket dag! Ja, en mycket dag, så heter ord hejdå. Jag var till exempel på arbetsförmedlingen. Där skrev vi in mig och försökte komma fram till vad vi skulle göra med mig. Jag kanske inte är sämst på att jobba kanske? Men vem vet. Jag kom i alla fall på en del saker jag kunde, så...that's a good thing kanske?
 
Jag kom hem, semmelfikade med mamma och sa hejdå till mina flatgrannar (saddest thing ever) och sen kom Hugo för andra försöket till poddande. Den här gången hade han med sig massa suröl och vi körde en riktig jävla marathonpodd! Njut av den i framtiden, poddisar. Den är...kanske lite härlig? Jag blir i alla fall lowkey full i den. Så när han hade gått gick jag runt i lägenheten och sjöng dåliga trap-låtar, tills jag kom på att jag inte hade ätit mat! på hela dagen! okej lite, men typ inte. så jag åt mat, och sen sov jag. I...femton timmar. Ja. Jag skojar fucking inte. Jag sov till tre på dagen. Så vad fan är tid jag vet inte. Men nu ska jag springa till färdis och hur fan ska jag orka den här kvällen god help me

I wish that I did not know, where all broken lovers go

Rubriklåt: Diamond heart med alan walker, för den lyssnades på igår och jag och mamma älskar den. Dessutom är raden lite rolig, för liksom...where do broken lovers go? I, personally, wish that I did know.
 
Hej och hå jag är hemma! Låter som om jag varit borta i tusen år, men det har jag nog i mitt huvud. Men ja, jag ska försöka blogga lite mer intressant än de senaste dagarna. Spoiler: Det kommer ej hända. Jag ska börja med att prata om en högst ospännande graj som jag glömde sist, nemligen (alltså stavar jag det rätt? undrar varje gång...) emma-sjuor. Jag råkade lägga upp tre sjuor och en knäkt på bordet, som om det var fyra sjuor (eh, i kort alltså) och sen kallade alla knäktar konstant för emma-sjuor. Benjamin ville att jag skulle blogga om detta, men Syster sa "ja oj, vad dina läsare sörger att de inte fick höra om det!" Vet du Sara, det tror jag ni gör.
 
Hursomhelst, igår vaknade jag före mamma (!) och åt frukost och sånt. Vi "degade", lyssnade på mello-låtarna (trauma), pratade om ifall vi kände någon som satt i fängelse ("har inte x gjort det?" "va, vad har han gjort för bus?"), åt tidig lunch och sen åkte vi mot lund. Bokstavsleken ensued och det resulterade till exempel i att fem personer och två hundar satt helt tysta i bilen och andäktigt lyssnade på du måste finnas. Valid. Benjamin började ha ett tema på alla sina val, så andra rundan gjorde alla vi "barn" det. Mitt tema blev "arga människor", Systers blev gymnasiet och Benjamins var "klagomusik" (det första temat var folk från samma hiphop-gäng). Ändå svårt! Speciellt på de sista bokstäverna, så då gav vi upp.
 
När jag väl kom hem (efter en hamburgare på spånsta, vi skulle egentligen bara köpa kaffe men gud vad jag hatar att äta random mat med random folk så jag svalt ihjäl och fick maaaat) slängde jag mig basically i sängen. Där låg jag konstant, förutom när jag pratade med "min femton-åring" i telefon. Hon fick prata av sig om saker som var jobbiga och vi bondade om ätstörningar och annat. Liten <3 och ni kan tycka att det är weird att jag pratar med en bebis, men om det var min syster hade ni varit chill med det. Tänk så. (det är hon inte har bara två systrar but still) Jag har annars mest lyssnat på reddit youtube typ hela natten, men nu måste jag springa för jag ska till arbetsförmedlingen nu hörrni. hjälp.

Ta tillbaka det, genast

Hej hej jag är så trött att det gör ont i hela kroppen. Särskilt mitt ben. Jag har förstört mitt ben genom att sitta på obekväma stolar. Men nu ligger jag i en säng så det är bättre. Och idag har varit en låååång dag! Vi började med melodikrysset (alla andra kan ju titta på bokstäver? sånt fusk?) och sen kom en massa folk för lunch. Okej fyra vuxna och en bebbe men ändå. Men det var en bebbbbe! Han var söt och satt i mitt knä en stund och var bara bebbig. <3 vi åt lunch och allt sånt och på eftermiddagen följde vi med pia och magnus hem för att titta på fårskinn (det var tydligen en grej) och umgås lite mer, och sen har vi varit här. Spelat kort, skrattat åt konstiga saker som rubriken och "golgata-benjamin" och "kiev-helen" (it's a thing) och haft det bra. men alltså usch, det är så...slitsamt att vara här. Liksom, det är kul, men jag blir så trött av det. Blir liksom konstant spänd och otrygg. Så nu ska jag sova i tusen år, så eh, kul med superkorta inlägg.

I painted my toenails for you, I did it just the other day

Rubriklåt: Satelite med Lena, för jag valde den på bokstavsbilleken. Bästa valet.
 
Hej från u-hamn! Här spelas det kort och äts märklig ingefärsost. Jag gör just nu ingetdera, för jag bloggar och gillar ej ost. Klockan slår nu elva. Literally, för farmor har en klocka som dingdongar. Väldigt stressat när man inte kan sova kan jag berätta. Nu gaggar folk om madrasser, men jag inte bry, för jag och mamma ska sova i källaren där det finns riktiga sängar. Det bryr ni er nog inte om. Men ja, det var ju länge sen jag bloggade känns det som. Igår hände nemligen 0 grajor i mitt life. Skulle ha träffat skogis, men så blev det inte, så jag bara hade tråkigt i mitt hem. Spännande va.
 
Idag har vi åkt hit. Benjamin är med, så haddock är också med, vilket betyder: många hundar. Men nu sover allihop tror jag. Vi bokstavade och det blev randoms som juicy j ("för han gillar juice") och pistvakt. Alltid festligt. Vi lyssnade på podd, åt äppelmuffins och hade det bra, och sen kom vi fram. Här fick vi fisk med goood potatis och sen såg vi på spåret och spelade kanasta. Ej samtidigt. Alla suckar håglöst åt kortspelandet. Jag har verkligen inte energi att engagera mig. Jag vill sova i hundra år :( men det är ju inget nytt. Tänk så ba sov jag på nätterna istället? Det vore nåt. Anyway, nu är detta korta inlägg slut, ses imorgon eller nåt!

Hälsningar från självmordsbron

Rubriklåt: Järnvägsbron med Hurula, för skivan kommer på fredag och det är en väldigt bra låt. Är ej självmordig obs!
 
Hjälp jag är så trött hur ska detta inlägg ens bli av? God help me let's listinlägg it up så nåt blir skrivet. Detta har hänt de senaste två dagarna:
-Jag har skrivfikat med Anna N. (värt att skriva N efter för jag kanske ska träffa anna h nästa vecka! yay!) det var mysigt men jag skrev 0 ord.
-Jag har hängt himma och tittat på mästerkocken och försökt äta lax som var dålig så vi fick äta...bara potatismos.
-Jag har haft ännu en intense timme hos psykis där vi gav röst åt mina ätstörda tankar. jag var fan helt jävla drained efteråt.
-Jag har råkat åka färdtjänst med mina kusiners farfar. Låter väldigt avlägset, men träffade honom ändå relativt ofta när jag var liten. Han var creepy men nu var han mest dement, men hans fru kunde jag prata med. Sjukt oavsett.
-Jag har föreläst på socialhögskolan igen. Det är så himla kuuuul! De andra två var samma som sist och bådas historier är så jävla kickass. Så bra och viktiga och helt bananas. Jag försökte berätta om blindhet osvosv, men det var svårt som vanligt.
-Bästa citatet från detta: "jag har inga vänner med synnedsättning. Men...vi kan ju bli vänner!" så jävla genuint <3
-Det är det som har hänt. Det är jättemånga grejer fast också inga. Jag måste sova nu det gör ont i alla leder av trötthet. hoppas jag somnar.

I'll be the actress starring in your bad dreams

Rubriklåt: Look what you made me do med taylor swift, för vi hörde den igår och den är ju härlig i sin urflippadhet.
 
Jaha, usch, jag är för trött för att blogga känner jag. men ja, igår var jag hos lilla och fick äntligen träffa henne igeeeeennnnn! Vi åt pizza och kramades och lyssnade på musik, och allt var systrigt och tryggt. Gud vad jag älskar att vara hemma hos henne yall. Typ min tryggaste plats förutom hemma. Vi lyssnade på min och ellinors lista till flatfesten och lilla bedömde låtarnas kvallité, jag fick äntligen prata bebbespråk (det är jättejobbigt att inte få göra det!) och sen sov jag över. Systersov är fan det bästa.
 
Idag vaknade vi och Lilla gjorde smoothie och äggröra till mig! Sjukt ju! Eller alltså hon gjorde det till sig själv också men ändå. Smoothien var jättegod och äggröran var nästan perfekt (finns det ens helt perfekt äggröra? Det känns typ som en sägen, eftersom man alltid äter nästan perfekt äggröra) och solen fucking sken så livet var perfekt. Jag åkte hem, sov massor for no aparent reason och sen kom hugo för att podda! Vi spelade in ett svinbra avsnitt, som...inte blev inspelat. Yeah. Så vi ska göra om det. Kunde typ inte ens bli ledsen över det, jag bara...eh vad fan hände här ens. Men ja, det är det som har pågått i mitt life, och jag måste sova snälla låt mig somna snart och inte typ vid fyra. Det ooorkar jag inte :(

Sista tåget mot svarte

Hej från en lite mer levande Emma! Frisk och utsövd och hela baletten jao. Eller ja utsövd och utsövd, jag har i alla fall sovit. (jag gäspade legit när jag skrev det. starkt jobbat.) Jag tänkte berätta lite om igår, när jag var på livepodd med syster! Vi har inte träffats på hundratals år, så jag hade en miljard nyheter (den ena sjukare än den andra) och vi åkte till triangeln. Vi letade oss fram till malmö brewing co där jag köpte suröl (så goootttt) och sen såg vi vad blir det för mords livepodd! De körde två mordfall, Elinors hund var världens gulligaste (<3) och jag och Syster pratade med en tjej som gått dit ensam. Det var så mysigt och bra och roligt!
 
När det var slut skulle vi åka hem, och trodde att vi gick på ett tåg mot lund. Det stod lund på "lappen" (som Syster kallade skylten), men i tåget stod det "nästa, svarte". Vi fattade ju att det var fel håll, men vågade inte vara säkra, så ett tag trodde vi att vi skulle fastna i svarte...det lär ju inte gå fler tåg därifrån liksom. Men tåget gick bara till malmö c, och där hänvisades vi till ersättningsbussar. Väääldigt fulla ersättningsbussar. Jag höll på att börja gråta när bussen stannade vid ruben rausings gata för att släppa av några som bett om det, för jag bor alltså på riktigt på blind-avstånd därifrån, om jag bara hade hittat. Men nej, vi fick åka till lund c och vänta på min buss i 30 min. Där lekte vi gissa fråga tänka och googlade folk, och sen kom jag hem och låg sömnlös till fyra. kul va. Idag har inget hänt so far, såklart, men jag har en jossa i mitt knä så jag vinner ändå över er i life.

speaking of floods, speaking of truth

Rubriklåt: Speaking of truth med laleh, för jag hörde den igår innan jag åkte och den är svinbra...och helt obegriplig.
 
Hej från mitt konstiga liv, här är jag. Jag är dessutom hemma! guuuuuud vad skönt det är. Älskar stockholmsveckor, men älskar ännu mer att vara hemma ändå. Så, ni hörde sist från mig i torsdags och då hade jag feber och skulle sova sa jag. ...trodde jag, för jag sov aldrig. Jag bara...somnade inte på hela natten. Det var: vidrigt. Så vid 05 gav jag upp och då vaknade Onna också, och vi skulle ju ändå vakna om ett tag så vi började med dagens projekt: silvana-frukost! Vi lyssnade alltså på nya skivan, som hade väldigt nice beats och bästiga rader som "det var en gång en tjej, som var kär i en tjej" perfekt ju. Den var inte perfekt eller så, men bra ändå, och efter ett tag gick jag för att åka hem. Kitiara, Felicia och barnen följde mig till tunnelbanan (de skulle ändå till föris) och där tog febern och vaknatten ut sin rätt och jag svimmade nästan. Det känns typ som en dröm nu när jag pratar om det. Usch.
 
Jag kom på tåget hem i alla fall och det tvingade jag mig igenom, och sen har jag verkligen inte gjort någonting. Jag har äntligen sovit, legat i min säng (<3 jag har saknat den), ätit popcorn och varit helt onödig i största allmänhet. Men jag är frisk och jag mår bra, så vad gör ens det? Och snart ska jag på livepodd! Så detta är egentligen mer ett "hej jag dog inte av feber eller sömnbrist"-inlägg mer än ett berätta kul saker-inlägg. Såna behövs väl...också.

Vill du va Silvana vill du vill du va som henne

Rubriklåt: Helig moder med silvana imam, för skivan kommer imorgon och vi är taggade!
 
Hej från feberyran! This Emma is feverish och sjukig :( det är därför ni inte har hört från mig lately. Den slog till i tisdags, efter att vi firat Kitiara med tårta och lax (i omvänd ordning). Jag och Felicia tittade på burlesque (<3) och sen bara chillade vi alla tre, tills jag trodde att jag fick ångest. Hela kroppen kändes ju underlig och jag kunde inte andas klokt...but wait, mitt skinn skaver. Och Lee är ju sjuk...just det, jag har feber! Det är en grej man kan få! Jag fick en smärre yrselatack på toaletten och höll på att kräkas (förlåt Kitiara <3) och sen frossade jag mig till sömns.
 
Igår mådde jag följaktligen vidrigt. Sov så mycket jag kunde, lekte med Lee (det var egentligen för ansträngande :( ) och chillade mest, tills jag gick över till onna och flyttade in där. Där låg jag i hennes soffa, som jag gör nu, och vi lyssnade på hennes boklista och chillade. Vi försökte äta mat, men jag kunde verkligen inte och fick i mig typ fyra smååå tuggor bröd. På hela dagen. Stabilt. Men det var mysigt ändå och jag älskar att hänga med Onna <3
 
Idag har jag sovit och sen poddat med Kitiara innan Onna kom hem från jobbet. Vi har bokismyst mer och jag har fått i mig mer mat (mådde jättebra på dagen, men gick upp en stund och sen mådde jag värdelöst) och vi har taggat silvana och bara...mått bra. psykiskt alltså. Och imorgon ska jag hem! Hemmmmm!

Life's a game but it's not fair, I break the rules so I don't care

Rubriklåt: Run this town med jay-z och Rihanna
 
Hej från en trött Emma! Jag fick just veta att Luna går runt med en vinbox och en febertermometer. Helt valid. Hon tog precis tempen på min väska. den hade inte feber, meddelade Felicia. Vikken tur. Men ja, nu ska jag blogga om mitt lilla life. Igår kom ju bebbarna hem! De var mammiga och söta, men jag var helt utmattad, så jag ringde på hos onna och la mig i hennes säng. Det var inte så konstigt, för vi skulle äta middag där allihop. Vi åt köttfärssås med fordonspasta (Lee älskade alla bilar och tåg och grajor) och umgicks, lekte med barn och hade ett mysigt life. Barnen nattades och jag, Felicia och Kitiara tittade på mello. Felicia syntolkade ("han har en ful, transparant regnkappa och han ler helt dumt, vem tror han att han är?") och vi hatade alla bidrag. Jag och Felicia åt hundra ostmackor och Lyssnade på Rihanna (därav rubriken, vi letade efter den länge) och sen satt vi alla uppe för länge och pratade om känslighet, moderskap, dominans och en massa annat. Hur mysigt som helst <3
 
Idag fyller Kitiara 25 år! Så hon fick sovmorgon och jag och Felicia var uppe med barnen. De är sjuka, särskilt lee, men levde om ändå. Vi lekte med lera och ponnysar (det är en my little ponny-period just nu) och sen åkte Kitiara till psykologen, så vi hade ensamt ansvar. Vi gick ut och fixade överraskningar till Kitiara, AKA gick vilse i farsta och åkte hundra hissar, och nu är alla hemma igen. Så nu ska jag titta på mamma mu, hare bra!

Att sjunka med er skulle va helt fine

Rubriklåt: O a o a e vi förlorade med Marcus Krunegård och Miriam Bryant, för de sjunger om silja line som vi åkte med och det var en grej.
 
Hejjjj nu jävlar ska här bloggas om kryssningen hörrni! Hörni? Oklar stavning jao. Men ja, vi åkte till hamnen under ivrigt samtalande om...bajs, märkligt nog. "Man vill ju inte utsätta sitt bajs för det!" var höjdpunkten. Vi kom fram till hamnen och gick jätttttelångt för att komma på båten. Det var typ en mil. Nä...men ändå.
 
Vi gick på båten och hittade vår hytt, där vi började göra oss i ordning. Vi försökte köpa alkohol att dricka i hytten, men det gick inte (helt rimligt men vi blev ändå sura) och sminkade oss och höll på, innan vi äntligen gick ut. Då hittade vi karaokebaren, där vi drack drinkar och skrattade åt folk som sjöng, tills det tydligen var slut? Efter en timme! Sämst. men då kom ladyn som hade det fram till oss och frågade om vi inte ville sjunga, så vi sjöng I wanna dance with somebody. Det var roligt och random och lät säkert hemskt, men vi hade kul i alla fall. Sen gick vi till dansgolvet och hoppade runt där, eller ja...dansade heter det väl. Jag och Anna var dock väldigt trötta då, så vi gick och la oss. Det låter inte så kul i skrift, men det var jättefint <3
 
Igår vaknade vi seeeeent och gick för att leta upp frukost. Vi hittade mackor och colaaaa, och sen taxfree-strosade vi. Jag och Anna tittade på bebbekläder (<3) och köpte godis, Kitiara köpte presanger till sina bebbar och sen skulle vi "pausa en stund". Det som faktiskt hände var att vi satte oss i en bar och upptäckte världens bästa coverband! De spelade typ funkiga covers och sångerskan var fantastiiisk och keyboardaren spelade på två keyboards samtidigt och såg jätteglad ut och de spelade back to black, this is the life och en massa andra bra låtar! Åååh nu kom kitiara in och luktade cigg. Jag blev glad. Anyhow...vi fastnade där och både jag och Kitiara fick någon slags lycko-kick. Jag unnade maj att dricka vin, vilket gjorde allt bättre, och sen var vi framme basically. Antiklimax ändå. Vi gick en mil igen och jag och Felicia flippade ur och övertröttsskrattade åt "tengil and the easterband"...det hängde faktiskt ihop jättebra! Det var nåt med isterband och skit. vet inte varifrån tengil kom dock...tror det var att någon sa hängig och det lät som tengil? Fan vet jag.
 
När vi väl kommit ut i friheten åkte vi till max och åt mat (och pratade jättelänge om huruvida de har vegansk milkshake, samtidigt som Felicia drack det...utan att vi märkte det) och sen kom vi heeeem. Vi var övertrötta delux och lekte med Kitiaras slime som hon hade köpt (Albert Einslaim, heter den nu, har inte skrattat så mycket på länge som när den döptes) och tittade på lyxfällan. Det var jättemysigt, men samtidigt ångigt, för alltså pengar...usch. Sen ville vi titta på en film och efter myyyycket fram och tillbaka blev det friends with benefits. Så mysig film! Riktigt nonsensig och rolig och dum <3 Kitiara hade en vinbox på huvudet, ingen hörde vad någon sa och allt var fan så jävla bra. Älskar dem <3
 
Idag har vi mest sovit och chillat, och nu håller de nog på och fixar för bebbarnas ankomst. Vi lyssnar på arg musik och alltså jag mår så bra här! "Emma! Du borde prova konserta, det är the shit!" Ropades nu till mig. Wish I could, men nu äre som det är. Nä nu ska jag lyssna på this is why we can't have nice things, så hejdå!

ignorance is bliss, cherish it

Rubriklåt: So I thought med flyleaf, för den har lyssnats på och jag gillar den.
 
Hej och hå från stockholmslandet! Vi kom dit efter ett tag igår och tog oss till Kitiaras lägenhet. Där var hon och Felicia och vi såg på veterinären (grisen dog :() och sen åkte vi till farsta för att handla grajor under mycket förvirring. Sen lagades lasagne och dracks vin, vi sjöng och kramades och allt var fint. Förutom när de pratade om hundar. Det vill jag aldrig prata om. :( nu fick jag maaat! Felicia är bra hörrni. Anyhow...Anna flätade mitt hår (<3) och sen sov vi, basically.
 
Idag har vi mest varit slöa. Onna är här (<3) och vi har lyssnat på märklig musik och sjungit fult, fint och off beat. Allt har varit bäst faktiskt. Jag älskar att vara här och typ känna sig omtyckt. <3 Och nu har jag en fiiin klänning på mig och vi ska på kryssning! nej just det, jag ska prata om rumpskugga. Ibland försvann ljudet på musiken och vi skyllde på att Felicias rumpa skapade radioskugga, men sen gick det loss och spolade i låtarna och hade sig. Vi fattade inte vad som hände, men till slut insåg vi att det var Kitiaras faktiska rumpa som satt på fjärrkontrollen. Så...rumpor är sämst. Med detta går jag.

Jag försöker bestämma, men ni tycker ju så mycket

Hej från tåget! Jag och Anna N sitter på ett tåg mot Stockholm. Just nu är vi mellan nässjö och linköping ungefär och jag har precis ätit en blt-macka och introducerat Anna för reddit youtube. "Det här är det bästa du någonsin visat mig!" nej, jag har förstört ditt liv faktiskt. Du kommer aldrig komma upp ur det här hålet nu Anna men grattis. Uuusch jag har en finne på min läpp :( den gör ont :( hela mitt ansikte is acting up, så jag ska väl bloda loss snart. Det är detta ni följer min blogg för and you know it.
 
Men ni följer också för att jag ska berätta om alla möten jag är på, och ett sånt var jag på igår. Kultur och fritid-gruppen träffades och vi hade ett väldigt flamsigt och huggigt möte. Annoushka sa rubriken, maj-Britt och Per arne (japp, these are my kind of homies now) småbråkade konstant ("sen när inskränker du ditt pratande till en gång om året?") och vi skrattade väldigt mycket. Till slut blev vi klara och gick och åt middag på restaurangen bredvid kansliet, som hade väldigt goda hamburgare faktiskt, och sen åkte jag hem. Spännande berättat va. Men det hände inte mycket under ätet eller hemresan, så. Förutom att jag åkte hem med två olika karin. Vad är odsen? De var snälla och superchockade över att de råkade heta samma namn. Och ja, här sitter jag på tåget. Har sovit mindre än fyra timmar, jag stressade sönder och nu är det två timmar kvar jäää. Sen blire stockholmshäng!

it's me, I'm Cathy, I've come home

Rubriklåt: Wuthering heights med Kate bush, för den spelades på karaoken igår. Ja, någon sjöng kate bush. "klockan är tolv, det är dags för kate bush!" <3
 
Haj från maj! Jag är just nu mög-stressad men ett blogginlägg ska vi väl kunna krysta ut. Och ja, igår var jag ju panik-trött, men jag hade en amazing tid ändå. Jag åkte nemligen på lesbisk meetup och karaoke i malmö! Jag träffade en massa coola tjejer och vi började med att prata om att sjunga fult, poetry slam och standup ("kör du standup?" var en fråga jag fick för att jag råkade roasta en person lite). Vi hade jävligt trevligt och sen kom karaoken igång. Folk sjöng lagom dåligt, en dude sjöng låtar i opera-style och jag kände att nä, kanske dags att sjunga nåt va. Så...ja. Jag sjöng shake it out med florence. Och if I may say so myself så lät det riiiktigt bra! Det var så jävla kul och jag mådde amazing, och sen bara fortsatte det. Jag drack gott och billigt vin, folk i vårt gäng sjöng grease och taylor swift och sen ville några sjunga kelly clarksson med mig. So we did. Vi sjöng stronger och det lät vidrigt och var så jävla kul, så kontraster var en grej. Jag fick lite nya vänner, gav mitt lesbisk-halsband till en Hanna så hon kunde laga det (that's trust man), passivrökning hände, jag lyckades boka färdis, alla räddade mig från en creepy kvinna som inte ville släppa taget om mig och jag kom hem tryggt osv. Så jävla nöjd med beslutet att åka iväg ändå! Och bara att vara i sammanhang där ingen är straight <3 <3 it's so fun! även om jag inte riktigt fattar karaoke som konsept. Varför gör man saker man inte är bra på? Och varför sjunger man typ sex låtar på en kväll? Det är ju bara weird :( men nu måste jag springaaaa så hejdå med er, kära bloggfolk!

Du är inte fri, du är dum

Uuuuusch vad trött jag är. Varför varför varför ska jag ut idag? Jag är fan sjuk i huvet no joke. Men okej okej igår ska vi prata om. Det var en lång jävla dag, det, men bra också! Först skulle jag till banken, och på bussen dit ringde äntligen min läkare! Så nu har jag fått dubbel dos meds för att se hur det går, very exciting. Jag kom fram till banken och mötte mamma, och vi aktiverade mitt srf-kort. Vi hann också ha ett bra samtal om feminism (mamma är braaa <3) och annat, och sen var jag i princip hemma och vände innan jag träffade Anna N. Vi bibblis-fikade och catchade up, försökte jobba, peppade hennes utbildning och gick runt i stan lite (tex för att hämta ut mina meds).
 
Sen gick jag till spisen och träffade hela barcelona-gänget! Det är alltså team osby, Olle, Elin och Rebecka. Vi åt trerätters, för det var så jävla billigt, och jag åt en läskig mozarella-sallad, laxplanka och...chokladpudding! Blev så glad för den. Vi mobbade varandra i princip konstant, för alla var dumma i huvet (se: rubriken) och hörde dåligt, för de hade tydligen vaxproppar. Vi försökte planera vår resa, vilket väl gick sådär, och flippade ur i största allmänhet. Det spelades och sjöngs på restaurangen, och jag frågade hur jag kunde få spela där, så jag gav mitt nummer till dem. Så nu vet du det, Lilla. <3
 
Team osby åkte hem och vi andra gick till inferno. Då pratade vi mycket om sex och sånt, jag gav en kurs i queera ord, vi missförstod varandra ("hon kan väl ha små bröst fast hon har en kille!" vrålade jag), Elins ex analyserades som vanligt, jag och Olle sörgde singellivet och allt var riktigt härligt. Sen åkte jag buss hem med en jättesnäll chaufför som hade koll på mig och sa att jag hade fint hår, och sen sov jag i hundra år. Eller...jag sov helt normalt mycket. Tyvärr. För jag skulle till psykologen, och där pratade vi om mat. Fy faaan. Jag fick lajva sexåring och analysera en massa skit, så när jag kom hem mådde jag vidrigt. Så jag sov mer och sen har jag handlat, och jaha nähä nu ska jag iväg igen. Why.

How can anybody have you and lose you and not lose their minds too?

Rubriklåt: Los ageless med st vincent, ingen riktig anledning men den är bra och jag har tydligen en grej för rubriker med frågor just nu.
 
Hej och allt sånt, här ligger jag. Trött och pigg på samma gång, mest en klump. Kul life. Det har inte hänt särskilt mycket i mitt life sen sist, men igår var jag himma. Där åt jag korv med mos (<3) och vi såg på spåret, där jossan tävlade mot jesper! Inte min katt, alltså. Hon tävlade inte...men hon borde. Vi skrattade åt hur söta de var som vanligt och jag tog nääästan en tiopoängare, annars hände inte mycket. Jag är en spännande person. Nä men det var mysigt, vi åt kolasnittar och så men jag var trött och faktiskt fortfarande lite bakis.
 
Så idag sov jag till kvart över två. Japp. Jag unnade maj. Så jag har mest varit här och lyssnat på poddar och sånt, förutom att jag gick på ett äventyr. Jag gick till hemköp! Eller...ja. Jag gick för långt och blev hjälpt av en tant, som sen hjälpte med handla och följde mig hem. För söt ju! Så jag fick alla snacks jag behövde i life, som jag sen tryckte in i käften medan jag tittade på mina musikkritiker som livestreamade. Detta gör jag fortfarande. Men alltså holy shit kan mitt ansikte sluta blöda? Orkar ej med detta :( kan jag bara få mens snart så detta finn-helvete upphör? Men okej nu lämnar jag er, efter detta högst korta inlägg. bye.

ääääntligen, känns det som om livet börjar om igen

Rubriklåt: Äntligen med shirley clamp
 
Hej från en jävligt trött Emma. Jag kan nog vara den tröttaste Emma i...skåne åtminstone. Men ja, bloggning ska väl pågå. Somehow. Och igår kom ju en styck Annoushka hit! Jag hade köpt riktigt billigt lådvin som vi kämpade med att hälla upp (boxen var ond :( ) och vi åt mat från olympia. Det var: Life. Vi pratade mycket om allt vi ska fråga gud om och hur vi ska få ihop en aktivitetshelg, och efter maten var det dags att lyssna på shirley. Det var seriöst planen för kvällen, helt rimligt. Och så jävla roligt det var! Vi skrev om låtar till att handla om us och srf, blindhet, töntar, bebbar och allt möjligt annat. Och fylla, såklart. Vi har ju en tradition att upprätthålla! Det var tur att ingen annan var där, för vi hade så jävla roligt och var så jävla störiga.
 
Sen dracks det mer vin och det märktes. Vi blev konstiga som fan och pratade engelska (jag har bestämt att vi ska ha en english night, lilla du är också bjuden, ni måste träna) och hade oss. Vi pratade mycket om Annoushkas liv och vardag och hur den ska förändras enligt mig ("vi gör inte som du säger, men du vet att vi processar det i våra hjärnor!") och klockan hann bli tre på natten vilket ju är helt absurt. Men då sov vi, och idag fixades äggafrukost och vi chillade mest tills hon åkte hem. Sen har jag typ sovit on and off i flera timmar, vilket var amaaazing, och snart ska jag him. Gud jag behöver 24 timmars sömn kan jag få det tack :(

I put my soul in what I do, last night I drew a funny man with dog eyes and a hanging tognue

Rubriklåt: When I grow up med first aid kit
 
Gud jag tycker det är så stelt att börja inläggen när jag liksom...redan har börjat inläggen med rubriklåtarna? Det blir som om det är två olika börjor :( men eh ja hej. Jag försöker samla energi i denna ömkliga kropp jag har och typ diska. Annoushka kommer om typ en timme så det börjar bli dags. Men ja, igår åkte jag ju him, som jag sa. Där fick jag mat (gallerpotatis är nu integrerat i det rävåsiska köket and it rules) och vi tittade på mästerkocken, där mina favoriter inte åkte ut! Jäää! Jag har två favoriter, så det är ändå rätt okej om en av dem inte klarar sig superbra.
 
Sen åkte vi till Malmö, för vi skulle se first aid kit! Vi fick stå i en lång köjävel, men sen kom vi in och såg Sara Klang, som var förband. Hon...kan ju sjunga fint och så, men vilka tråkiga låtar. Det hände 0 kul i dem! Det var paus i hundra år och sen kom first aid kit ut. Och alltså...jag vet inte om ni vet det, men jag är ganska kär i Johanna Söderbrg. Det är systern som nästan aldrig sjunger solo, så jag räknade. Hon sjöng solo i sju låtar av arton möjliga. Det var ändå fler än vad jag trodde! Och efter en stund säger de att de ska spela rubriklåten, som är en jättegammal cover de gjorde, och...att Amanda Jenssen ska sjunga med dem! (Precis när jag började prata om det shufflade blogglistan fram en amanda-låt, älskar den) Jag flippade i princip ur. Det var så fint, och sen gled de över i wolf i en riktigt snygg transition och Amanda var med på den också. Blesssed <3
 
De fortsatte med sin gamla fleet foxes-cover och ghost town med Sara Klang som kom tillbaka, och sen bara rullade det på. Alla fick vråla med i hem of her dress, kampandan i you are the problem here gjorde mig svinlycklig (nej nu kom jag upp i listan! tur att den här låten är typ två och en halv minut lång för jag orkar ej byta.), the lions roar var mäktig som fan och de avslutade med my silver lining. Det var så braaaa! Sen kom jag hem och försökte sova i hundra år, och idag har jag varit i stan med pappa. Vi åt thaimat ("det här är den sämsta thaimaten i stan", sa pappa när vi åt den...jaha varför äter vi den då?) och köpte vin till ikväll. Här hemma har jag chillat och insett att florence har släppt två nya låtar typ nyss (!) och att marina (and the diamonds men hon har tagit bort det) ska släppa nytt nästa vecka. Det är ju bananas? Och nu, nu jävlar ska jag diska och hör sen!

Inte stolt för att jag känner det, men jag hoppas att det går åt helvete

Rubriklåt: Jag längtar tills du blir ful med Simon G, för att "helvete" är ett av de bästa orden i låtar och för att vi pratade om den igår.
 
Hej februari! Hur är läget? Folk verkar ha hatat januari, så vi välkomnar februari med glädje tydligen. Fast det är ju årets sämsta månad...hmm. Vi får väl se. Och jag slutade januari med amazing systerhäng! Lilla kom instapplande efter vidrigt färdtjänstdrama, så hon fick fryspizza, cola och lite vin så hon blev glad. Vi lyssnade på musik och pratade massor om att lära ut musik, som hon ju ska göra. Jag berättade hur jag lärde mig gehör, vi försökte komma på hur jag skulle börja spela piano igen (that probably won't happen) och jag lärde henne vad dorothy chords är. Varför får inte jag vara musiklärare? kanske för att jag inte kan musik...hmm ja...det kan väl vara därför. Typan. men tydligen kan man läsa singer/songwriter på helfart ett år på musikhögskolan nu, så...så...det kanske jag ska söka till? marie, om du läser, I'm not going to the dark side jag lovar. Men det vore kul att skriva lite låtar. Then again, jag vetefan om min musik-ångest skulle låta mig. Sån fick jag också igår, så förlåt lilla för det <3 musik är fan för svårt för mig, rent emotionellt.
 
Sen åkte lilla hem och jag drellde hemma, hade ångest (it's been a while faktiskt) och allt sånt. Idag har jag mest lyssnat på grejer (älskar mig själv för att jag först lyssnade på ariana grandes senaste för att sen direkt lyssna på powerwolf) och chillat, och snart ska jag him. För nu ska konsertåret 2019 börja!

RSS 2.0