Hälsningar från självmordsbron

Rubriklåt: Järnvägsbron med Hurula, för skivan kommer på fredag och det är en väldigt bra låt. Är ej självmordig obs!
 
Hjälp jag är så trött hur ska detta inlägg ens bli av? God help me let's listinlägg it up så nåt blir skrivet. Detta har hänt de senaste två dagarna:
-Jag har skrivfikat med Anna N. (värt att skriva N efter för jag kanske ska träffa anna h nästa vecka! yay!) det var mysigt men jag skrev 0 ord.
-Jag har hängt himma och tittat på mästerkocken och försökt äta lax som var dålig så vi fick äta...bara potatismos.
-Jag har haft ännu en intense timme hos psykis där vi gav röst åt mina ätstörda tankar. jag var fan helt jävla drained efteråt.
-Jag har råkat åka färdtjänst med mina kusiners farfar. Låter väldigt avlägset, men träffade honom ändå relativt ofta när jag var liten. Han var creepy men nu var han mest dement, men hans fru kunde jag prata med. Sjukt oavsett.
-Jag har föreläst på socialhögskolan igen. Det är så himla kuuuul! De andra två var samma som sist och bådas historier är så jävla kickass. Så bra och viktiga och helt bananas. Jag försökte berätta om blindhet osvosv, men det var svårt som vanligt.
-Bästa citatet från detta: "jag har inga vänner med synnedsättning. Men...vi kan ju bli vänner!" så jävla genuint <3
-Det är det som har hänt. Det är jättemånga grejer fast också inga. Jag måste sova nu det gör ont i alla leder av trötthet. hoppas jag somnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0