I put my soul in what I do, last night I drew a funny man with dog eyes and a hanging tognue

Rubriklåt: When I grow up med first aid kit
 
Gud jag tycker det är så stelt att börja inläggen när jag liksom...redan har börjat inläggen med rubriklåtarna? Det blir som om det är två olika börjor :( men eh ja hej. Jag försöker samla energi i denna ömkliga kropp jag har och typ diska. Annoushka kommer om typ en timme så det börjar bli dags. Men ja, igår åkte jag ju him, som jag sa. Där fick jag mat (gallerpotatis är nu integrerat i det rävåsiska köket and it rules) och vi tittade på mästerkocken, där mina favoriter inte åkte ut! Jäää! Jag har två favoriter, så det är ändå rätt okej om en av dem inte klarar sig superbra.
 
Sen åkte vi till Malmö, för vi skulle se first aid kit! Vi fick stå i en lång köjävel, men sen kom vi in och såg Sara Klang, som var förband. Hon...kan ju sjunga fint och så, men vilka tråkiga låtar. Det hände 0 kul i dem! Det var paus i hundra år och sen kom first aid kit ut. Och alltså...jag vet inte om ni vet det, men jag är ganska kär i Johanna Söderbrg. Det är systern som nästan aldrig sjunger solo, så jag räknade. Hon sjöng solo i sju låtar av arton möjliga. Det var ändå fler än vad jag trodde! Och efter en stund säger de att de ska spela rubriklåten, som är en jättegammal cover de gjorde, och...att Amanda Jenssen ska sjunga med dem! (Precis när jag började prata om det shufflade blogglistan fram en amanda-låt, älskar den) Jag flippade i princip ur. Det var så fint, och sen gled de över i wolf i en riktigt snygg transition och Amanda var med på den också. Blesssed <3
 
De fortsatte med sin gamla fleet foxes-cover och ghost town med Sara Klang som kom tillbaka, och sen bara rullade det på. Alla fick vråla med i hem of her dress, kampandan i you are the problem here gjorde mig svinlycklig (nej nu kom jag upp i listan! tur att den här låten är typ två och en halv minut lång för jag orkar ej byta.), the lions roar var mäktig som fan och de avslutade med my silver lining. Det var så braaaa! Sen kom jag hem och försökte sova i hundra år, och idag har jag varit i stan med pappa. Vi åt thaimat ("det här är den sämsta thaimaten i stan", sa pappa när vi åt den...jaha varför äter vi den då?) och köpte vin till ikväll. Här hemma har jag chillat och insett att florence har släppt två nya låtar typ nyss (!) och att marina (and the diamonds men hon har tagit bort det) ska släppa nytt nästa vecka. Det är ju bananas? Och nu, nu jävlar ska jag diska och hör sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0