I wish that I did not know, where all broken lovers go

Rubriklåt: Diamond heart med alan walker, för den lyssnades på igår och jag och mamma älskar den. Dessutom är raden lite rolig, för liksom...where do broken lovers go? I, personally, wish that I did know.
 
Hej och hå jag är hemma! Låter som om jag varit borta i tusen år, men det har jag nog i mitt huvud. Men ja, jag ska försöka blogga lite mer intressant än de senaste dagarna. Spoiler: Det kommer ej hända. Jag ska börja med att prata om en högst ospännande graj som jag glömde sist, nemligen (alltså stavar jag det rätt? undrar varje gång...) emma-sjuor. Jag råkade lägga upp tre sjuor och en knäkt på bordet, som om det var fyra sjuor (eh, i kort alltså) och sen kallade alla knäktar konstant för emma-sjuor. Benjamin ville att jag skulle blogga om detta, men Syster sa "ja oj, vad dina läsare sörger att de inte fick höra om det!" Vet du Sara, det tror jag ni gör.
 
Hursomhelst, igår vaknade jag före mamma (!) och åt frukost och sånt. Vi "degade", lyssnade på mello-låtarna (trauma), pratade om ifall vi kände någon som satt i fängelse ("har inte x gjort det?" "va, vad har han gjort för bus?"), åt tidig lunch och sen åkte vi mot lund. Bokstavsleken ensued och det resulterade till exempel i att fem personer och två hundar satt helt tysta i bilen och andäktigt lyssnade på du måste finnas. Valid. Benjamin började ha ett tema på alla sina val, så andra rundan gjorde alla vi "barn" det. Mitt tema blev "arga människor", Systers blev gymnasiet och Benjamins var "klagomusik" (det första temat var folk från samma hiphop-gäng). Ändå svårt! Speciellt på de sista bokstäverna, så då gav vi upp.
 
När jag väl kom hem (efter en hamburgare på spånsta, vi skulle egentligen bara köpa kaffe men gud vad jag hatar att äta random mat med random folk så jag svalt ihjäl och fick maaaat) slängde jag mig basically i sängen. Där låg jag konstant, förutom när jag pratade med "min femton-åring" i telefon. Hon fick prata av sig om saker som var jobbiga och vi bondade om ätstörningar och annat. Liten <3 och ni kan tycka att det är weird att jag pratar med en bebis, men om det var min syster hade ni varit chill med det. Tänk så. (det är hon inte har bara två systrar but still) Jag har annars mest lyssnat på reddit youtube typ hela natten, men nu måste jag springa för jag ska till arbetsförmedlingen nu hörrni. hjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0