Vill du va Silvana vill du vill du va som henne

Rubriklåt: Helig moder med silvana imam, för skivan kommer imorgon och vi är taggade!
 
Hej från feberyran! This Emma is feverish och sjukig :( det är därför ni inte har hört från mig lately. Den slog till i tisdags, efter att vi firat Kitiara med tårta och lax (i omvänd ordning). Jag och Felicia tittade på burlesque (<3) och sen bara chillade vi alla tre, tills jag trodde att jag fick ångest. Hela kroppen kändes ju underlig och jag kunde inte andas klokt...but wait, mitt skinn skaver. Och Lee är ju sjuk...just det, jag har feber! Det är en grej man kan få! Jag fick en smärre yrselatack på toaletten och höll på att kräkas (förlåt Kitiara <3) och sen frossade jag mig till sömns.
 
Igår mådde jag följaktligen vidrigt. Sov så mycket jag kunde, lekte med Lee (det var egentligen för ansträngande :( ) och chillade mest, tills jag gick över till onna och flyttade in där. Där låg jag i hennes soffa, som jag gör nu, och vi lyssnade på hennes boklista och chillade. Vi försökte äta mat, men jag kunde verkligen inte och fick i mig typ fyra smååå tuggor bröd. På hela dagen. Stabilt. Men det var mysigt ändå och jag älskar att hänga med Onna <3
 
Idag har jag sovit och sen poddat med Kitiara innan Onna kom hem från jobbet. Vi har bokismyst mer och jag har fått i mig mer mat (mådde jättebra på dagen, men gick upp en stund och sen mådde jag värdelöst) och vi har taggat silvana och bara...mått bra. psykiskt alltså. Och imorgon ska jag hem! Hemmmmm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0