Your girl's in the bathroom washing her hands again why doesn't she eat?

Rubriklåt: Power trip ballad med Maria Mena, för den pratar lite om ätstörningar och det pratade vi mycket om igår.
 
Haj från maj! Gud det känns som jag bloggar hela tiden, det blir liksom märkligt. borde jag blogga mer sällan? Ingen aning. Men nu ska jag i alla fall göra det, och om igår när jag åkte till malmö för podd och häng med Sam. Vi hade inte setts på hundra år, så det var jättefint! Hen bakade äppelpaj (<3) och vi drack varm choklad ur muminkoppar och sen skulle vi podda. Men...jag hade tagit fel väska med mig dit så inspelaren låg hemma. Vad gör vi? En iphone kanske, tänker jag? "Jag har ju en sångmick", säger då Sam. Just like that. Så vi spelade in en härlig podd som handlade jättemycket om barndom, och sen umgicks vi mer. Sam berättade allt om sitt besök hos ett medium (it was fucking amazing!) och sen pratade vi om alla våra sjukdomar. Såklart. Vi kom fram till att vi inte ville leva ett liv utan läsk (hur kan någon vilja det?) och sa saker som "visst är det jobbigt att inte vara sjuk?" Så himla skönt med någon som förstår. Sam är bässsst <3
 
Idag har jag haft en sovdag. Alltså verkligen. Vaknade sista gången för en timme sen. Men jag hann drömma om att min mamma blev ihop med Remus Lupin, som jag tydligen var kompis med, och 2013 (enligt mamma beskrivet som "året vi var hemma på sommaren") hängde han och jag varje dag och gick på promenader och satt på bänkar och pratade om livet. Drömmen hade en så lugn och fin känsla. Sen drömde jag nåt weird om att diska skedar till något konstigt som jag inte ens var bjuden till...det var inte lika lugnt och fint. Drömmar är weird yall. Men det var det jag hade idag, hajdå!

Har ni tänkt på att gammeldansk är norskt nu för tiden?

Haj och hå, en trött Emma pågår i bloggosfären igen. Jag är legit trött som en anka. Bleh jag blir aldrig pigg how is it possible. Men ja min bil kommer om 11 minuter, så jag ska berätta om igår. Då vare styrelsedag! Vi mötade loss och jag och Hans skyddade svenska språket i verksamhetsberättelsen, vilket är årets föreningshöjdpunkt. Maria...tyckte nog inte det. Vi åt goooda semlor (till slut fick till och med Annoushka sin semla...), intervjuades av valberedningen och tog olika föreningiga beslut. Kul osvosv.
 
Sen åkte vi till en faaancy restaurang för middag. De hade medeltida vattenglas (eller ja, fina var de iaf) och god potatispuré, men annars var maten tyvärr inte i min smak. Jag och Robert pratade mycket om korkade människor, åsikter och annat, och försökte filtrera ut...vissa människor. Jag och Annoushka drack gott vin, rubriken sades (vet inte om det är sant ens?) och livet var bra men jag var trött. Så jag sov i hundrafemtioåtta år. Så det känns som om klockan är typ tre nu? Men ja, fem minuter kvar till taxin. Jäää. Hoppas ni har det bra i era lives, hörs väl imorgon eller nåt. Kul med blogg ja absolut hejdå.

Who are we to be emotional?

Rubriklåt: This love (will be your downfall) med Ellie Goulding, för...det kändes rimligt.
 
Nu när jag är så trött att jag har ångest och känner mig febrig, nu ska vi väl prata om flatkultur tänkte jag. Och alltså, den är ju helt absurd. Tillåt mig bidra med ett exempel:
-Vi borde vara ihop!
-Jaaa! Varför är vi inte det?
-Jag vet inte, vi borde!
...och så är det jämt! Vi spenderar enorma mängder tid med att berätta för varandra hur vackra vi är och hhur gärna vi vill att de andra ska få en tjej / hur mycket vi älskar varandra. What the fuck is that about? Jag har liksom på riktigt inte fattat om någon som uttalat sa "jag vill ligga med dig" vill ligga med mig eller inte. Och nej, det här är inte bara mina vänner. Det är så här. Vi superflirtar konstant och ändå går man runt och tänker "men shit stöter hon på mig?"
 
Så jag...jag har börjat stöta loss på folk. Varför inte liksom? Jag berättar konstant för tjejer hur extremt snygga de är, säger att de borde dejta mig osv osv. Speciellt straighta tjejer. Det gör ju ingenting! De bara skrattar och blir glada. Tänk om jag var en man, vad sjukt det vore! Alla skulle ju bli rädda för mig! Men bland kvinnor kan vi liksom inte riktigt hantera att man kan, får, vill och borde stöta på varandra. Det tycker jag är jävligt intressant faktiskt. Vi kan liksom inte hantera att inte bara sitta och titta på en tjej, utan att säga "hej du är söt ska vi dejta?" män gör ju så jämt! Jag blir ju helt utmattad. :( Japp, nu la jag in en :( i texten, så...dags att sova va. Godnatt och låt oss hoppas att jag får en tjej snart så jag slipper yra om det här.

Fixar du att ta hand om mig utan att tycka synd om dig själv?

Rubriklåt: Imponera på mig med Frida Hyvönen, för den känns kickass och kvinnlig. Förlåt, Kitiara, ftt det inte blev signalspaning :( didn't feel right.
(första biten av inlägget har superspoilers för britt-marie var här. Om någon ska läsa eller se den kan ni hoppa vidare till stycke två.
 
Haj haj, det är mitt i natten och här ligger jag som en sömnlös korv. Vet inte om korvar är sömnlösa men whatever. En ny vecka pågår och igår (söndag) var jag på bio. Jag såg britt-marie var här, och...jag och mamma var väldigt taggade. Vi hade näsdukar med oss för att gråta sönder och kunde knappt hantera peppen. och...ja alltså. Spoilers för filmen, men...Sami...dog inte. Han dog inte! Det är den sjukaste grejen som har hänt i hela mitt liv, för jävlar vad jag grät när hon dog i boken. And he just. lived? Och karaktären "nån", som är okönad genom hela boken, är tydligen en man med ett namn. Och han...sitter tydligen inte ens i fucking rullstol som han ska göra? Det är inte nåt man bara ändrar på. Bank var åtminstone blindish, om än mycket snyggare (röstmessigt) än vad hon borde vara. Hon stekte inte ens ägg, men det är väl lite sekundärt. Så nä. Fuck den filmen. Boken däremot? fucking read that shit.
 
Nuuu är vi i stycke två yall! I det ska jag prata om idag, och idag poddade jag med Louise. Det var amazing! Hen hade med sig märkliga lakritsbilar och vi pratade om...gud jag vet inte vad? Men jättelänge pratade vi, så min hjärna var helt urvriden. Men jag fick äntligen höra om vad som hände i julas (it's a story) och allt var fint. Sen har jag handlat, tittat på youtube, twittrat loss om en massa trams och mått ganska bra förutom att jag inte åt på nästan hela dagen. Varför är det så svååårt :(( lär mig äta mat tack. Så, nu ska vi sova, Emma och jag.

Baby, did you forget to take your meds?

Rubriklåt: Meds med placebo, för att Malin och jag bondade om att vi har samma medicin nu och hur härlig den medicinen är.
 
Haj haj, söndag idag va, januari är snart slut. Spännande. Not really. Jag trycker in chips i käften som en annan betagande lady, och ska berätta om igår. Då var jag himma, för Rolle och Malin var där! Det är alltså familjekompisar, och Malin är hon jag har åkt hem till och skrivit på landet. Jag älskar att träffa dem hursomhelst. Vi åt gryta (kul...) och pratade och skrattade mycket åt att vara "färdig och klar" (det är vad man vill att ens man ska bli), att åka tåg och vilka spån man träffar där och en massa annat trams. Sen fick vi citronmarängpaj och vi pratade om riktigt märkliga bröllop, lägenheter, musikaler ("jag såg den här filmen singing in the rain. Det var handling i typ sju minuter och sen ville de aldrig sluta sjunga, och det regnade som fan också!") och en massa annat innan de körde mig hem (<3). Det var så himla trevligt att träffa dem och få vara "ett vuxet barn" en kväll. Sen har jag sovit i tolv timmar, för det är klart jag har, och nu är vi här. Men vi har i alla fall lärt oss att det regnar som fan i singing in the rain. Jag hade också tydligen starka åsikter om sound of music: "det är nasister och konstiga killar och det är för mycket dåligt i sound of music!" jag blir väldigt gastig när jag kommer igång. fan nu ringer det! Det var min moder som tyckte att jag skulle skynda ut, så hejdå.

De jävlarna ska skjuuuuutas

Rubriklåt: Allt som är ditt med säkert!, för att folk ska skjutas.
 
Hej och hå, det är lördag och jag har lite lätt medicinkryp i armarna trots att jag är helt on track med mina meds. Det är ju ej bra. Men vad som däremot var bra, var igår! Då träffade jag Anna N och planen var att dricka öl. Anna var med om en sjuk grej, nemligen en man som körde på ett barn och smet (!), så det började lite märkligt, men kul hade vi ändå. Vi satte oss på inferno bredvid en höjljudd amerikan som bräkte om heroin (seriöst han pratade helt öppet om heroin? Är jag en tant eller beter man sig så?) och drack goda surölar. Vi skålade (blålade) för allt, peppade hennes skolgång och hade det underbart, trots de störiga dudesarna (det är de som ska skjutas). Vi chockades av att hennes bror hade fått ett chip i handen (i! handen!), jag berättade rafflande srf-historier och allt var härligt.
 
Vi gick sen till botulfs såklart, där vitt vin pågick och min bartender var härlig. Vi pratade bl-språket och andra bebbespråk, jag var osannolikt babblig, vi peppade sweden rock (det kommer hända! En hel dag ska vi vara där, minsann!) och Anna gjorde en av de sjukaste sakerna jag någonsin har varit med om. (Jag önskar att jag kunde berätta om sagda sak men jag tror eventuellt att det är dumt. Jag kan berätta den för mina trogna läsare på tumanhand om ni så önskar.) Vi köpte mat och skiljdes åt, och jag kom hem redan lite efter tio. Kanonpackad, var jag dessutom. Jag red ut packadheten (det är så tråkigt med fylla tycker jag, att den inte slutar när man kommer hem?) Jag pratade med Kitiara en stund och sen sov jag himla länge som vanligt. Här dreller jag mest som vanligt, och har det bra och är glad. Jag mår så himla bra just nu. Sjukt är det!

I've been down with a broken heart since the day I learned to speak

Rubriklåt: Raise hell med Brandi Carlile, för jag har tydligen en grej för countrylåtar om broken hearts just nu. Jag unnar maj.
 
Hej och hå, mina bloggtöntar, hur är läget? Hoppas det är ett bra läge. Jag har ett bra läge! Sånt bra liv jag har just nu, ni fattar ej. Det är definitivt den bästa januari jag haft sen...kanske 2013. Det var också festligt. Men ja, sen sist har jag hängt med Lilla. Hon skulle tvätta och jag ville träffa hennes föräldrar, så jag joinade dem i västris och åt haloumipasta och hade det bra. Nettan (=matte) kramade mig hej och Lillas pappa slog mig till hej. Det var ej snällt men, ja, standard. Matte gick sen loss och kastade fjärrkontroller och var kaosig. Vi tittade på mästerkocken (äntligen sjöng dem mush mush mush!) och alla var godissugna, så till slut bakade nettan kladdkakemuffins med banan. Det var typ chokladfondant och så jävla gott! Vi blev alla helt lyriska.
 
Sen åkte vi hem till Lilla och där lyssnade vi på mysig musik en stund, innan hon krävde att vi skulle sova. Sen vaknade hon tidigt som fan och var pigg, fuck henne. Men hon kokade ägg och saker var mysiga, och när jag åkte hem sov jag massa mer. Skärpning för fan Emma. Men nu måste jag släpa mig ut i världen, hur ska detta gå? Ingen vet, men tills vi ses igen: Lyssna på country hörrni. Det är en bra musikstil.

jag vill ge dig allt: Nya vantar och nya cigaretter, och jag vill måla silverstjärnor i dina nätter

Rubriklåt: 04:45 med Jenny Almsenius, lång rubrik och ändå fick jag inte med slutet av raden.
(det här är ett tråkigt mush som jag skrev igår. håll till godo.)
 

Åren går. Det borde kännas mindre. Och det gör det ju, såklart. Det har det gjort i flera år nu. Men det försvinner aldrig. Du försvinner aldrig. I still care about you. Och vet ni vad jag har bestämt mig för? Det gör inget. Man får tycka om hur många man vill. Jag är inte konstig som bryr mig, för det stör ingen och det tar ingen energi.

 

För det är liksom bara positivt nu. Jag hatar dig inte längre, inte ens liteminigrann. Du var sämst men herregud vem var inte sämst? Ja tycker mest synd om dig. Inte på det föraktfulla sättet, utan genuint. Jag önskar verkligen att du mår bättre nu. Jag vill fråga om du gör det. Pling pling, säger varningsklockorna, men jag vill faktiskt. Jag vill att du ska veta att jag är rimlig nu, men jag bryr mig om dig. Det måste liksom inte vara bittert, you know? Och det är egentligen samma med dem jag har brytt mig om och lämnat bakom mig. Det kan också vara chill. Hejdå, kul att du fanns, moving on. No hard feelings. Hard feelings är fan töntiga.

 

Så, jag sa inget nytt där nä. Förutom att jag verkligen på riktigt vill skriva till dig och berätta att jag bryr mig. Jag vill det. Bara för att du var bra. Helt psycho, men bra. Psycho människor kan också vara bra. Har jag gått bananas? Kanske. Men bananer är bra så who gives a fuck. Att tycka om folk är friskt. Alltid. I just desided it.


but this ain't my mama's broken heart

Rubriklåt: Mama's broken heart med miranda lambert, för...jag lyssnade på den nyss. Spännande va.
 
Satan i vintergatan vad kall jag är. Det är så kallt att mina fötter snart ramlar av benen. Seriöst skojar ej. Eventuellt överdriver jag en aning men who gives a shit. Men hej i alla fall, det är onsdag idag och solen skiner faktiskt och allt är väl okej. Igår var jag himma och hängde med mamma, så ja lite rimligt att jag hade en rubrik om mammor I guess. Vi såg kvalet till mästerkocken och hejade engagerat på folk, och nästan alla vi gillade gick vidare! Jäää! Vi var störiga som vanligt (tur att pappa inte var hemma) och sen gjorde vi varma mackor. Mamma gjorde biffamacka, vilket alltså är en macka med ost, biff och...banan. Banan. Why. Jag åt en utan banan för jag är inte sjuk i huvudet. Det var hursomhelst superjävlagott.
 
Sen såg vi mer på poesiprogrammet, helt lyriskt heter det tydligen. Vi såg Molly skriva låten jag hade som rubrik häromdagen och sen hyllade vi Uno Svenningsson, för det måste man fan göra. Han sjunger så fiiint! Och ja, sen kom pappa hem och körde mig hem, och sen har jag sovit. Skitlänge. Men också varit hos psykis, där vi pratade om gamla dudes i mitt life och att jag måste uppfylla mina behov. Det är ju jätteläskligt! Och alltså nämnde jag att jag dör av kyla? Because I do yall. Ge mig värme snällla. Typ ett varmt bad. Det vore fan nice. Så, nu har jag bloggat, fest och kalas.

Vem har lurat alla barnen, det här är inte allt som finns

Rubriklåt: Det är vi som bestämmer med Laleh, för jag har den på hjärnan och den kändes lite politisk och härlig.
 
Så, hej och hå. Jag lämnade er ju för att folk kom i söndags, and so they did, för vi skulle fira pappa som fyllde år igår. Vi åt tacos och jag åt för hela veckan kändes det som, och sen åt vi prinsesstårta med en mexikansk hatt på. Man måste ju hålla sig till temat! Det var väldigt mysigt och jag och Amanda kusin var samma person som vanligt, men jag var förståeligt nog trött.
 
Igår fick jag sooova (<3) och på eftermiddagen åkte jag till kansliet. Där fick jag en supergod semla (jag tjatade på riktigt om mandelmassan i flera minuter...) och sen hade jag, maria, Per Arne och Bo ett möte om riktlinjer. Vi skrev sådana (mest riktade till folk som inte kan bete sig...) och sen gick vi till den vanliga restaurangen för att äta. Jag upptäckte att ingen där var feminist (jag antar bara att alla är det? Alltså inte att de är som jag, men regular feminism är väl bara...rimligt?), åt en ganska äcklig pizza och hade ett ganska bra liv. Vi drack drinkar (eller ja, groggar vi fick blanda själva egentligen) och pratade om konstiga människor i vår förening, och sen åkte vi hem till oss själva. Seriöst hur skriver man det? "sen åkte vi hem" låter som om vi bor ihop och "sen åkte jag hem" låter som om folk stannade kvar. Help!
 
När jag kom hem åt jag prinsesstårtsrester och pratade med Lilla och sen Kitiara. Vem undrar ni? Hannah har bytt naaaamn! I'm so happy for her! Idag har inget spännande hänt alls, så jag har inte mycket mer att säga. Eller jo just det, jag kan berätta om en grej från i lördags som jag glömde: Lyckokakorna! Ellinor hade köpt dem på lidl (hon är bäst för detta) och alla tog en när de kom in för att se hur kvällen skulle bli. Jag fick "stånga inte huvudet mot väggen, ta dörren istället." rimligt ändå. Men ja, det var allt för idag.

Don't you know that you're toxic?

Rubriklåt: Toxic med britney spears, men det vet ne flesta nog redan.
 
Jaha nähä nu har det varit lesbisk fest. Det är ganska sjukt eller hur? Liksom, här i huset har lesbians och andra queers varit och dansat och haft det bra. Det är knappt rimligt. Och nu ska jag berätta om det! Ellinor kom hem till mig och Onna och vi åt något misslyckad äggröra och bacon, drack mimosas (så goda!) och pratade jättelänge om tjejer, killar, polisen och annat. Bästa början på dagen: ja.
 
Vi åkte him och Ellinor gick full hemmafru och bakade bröd till sina mini burgers (uttalat på brittiska). Hon sjöng jättefina folkvisor medan hon bakade, vilket var något av det finaste i livet, och efter några timmars fixande kom Anna N och Lilla hit. Vi åt middag, fixade oss och jag blev svinnervös över att ingen skulle komma, men! Folk kom! From here on out blir det listform, för vem kan berätta sammanhängande liksom:
-Det kom en massa folk som ingen kände, så sjukt kul!
-Det dansades och sjöngs som fan alltså. Mina bästa moments var toxic, still into you, primadonna och lush life, och gabriellas sång såklart! Sååå bra köande!
-Och på tal om köande...det var inga manliga artister tillåtna, och oj vad jag kämpade med det. Fick springa genom huset sååå många gånger för att byta, och fick svara på frågan "Emma, hatar du the 1975?" nä, men här är ett tema faktiskt.
-Jag hälsade märkligt på folk hela tiden. En tjej som heter Lou kom in och jag ropade "är det den riktiga Lou?" det...var det inte. Tror jag räddade situationen.
-Jag och Ellinor tyckte att det var för lite hångel, men två minuter senare hånglade någon. Vilket var skönt för då blev det ju inte en total flopp.
-Anna ville sova och när vi kom ner till rummet hon skulle bo i satt folk och spelade trummor. Söta ändå.
-Louise kom dit och var exceptionellt packad och söt.
-Embla kom dit och vi hade ett hayley kiyoko-moment. <3
-Och nu kom massa folk hit så jag måste gå. Kanske redigerar med mer grejer sen om jag kommer på. Men det var awesome!

Du sökte en kvinna och fann en själ, du är besviken

Rubriklåt: Jag e (vierge moderne) med Molly Sandén, som egentligen är dikter av edit södergran.
 
Haaaajjjj idag äre flatfest! Onna sjunger teatraliskt med i within temptation och sen mobbar hon sharon för att hon är straight. Alltså, det är så jävla skönt att hänga med Onna och få spy ut all sin heterofobi. Bara fuck er straighta jävlar, ni är töntiga och below us. Man orkar ju för fan inte. Men ja, vi dreller och har det bra. Vi har haft en fruktansvärt låg nivå på humorn hela tiden, till exempel har vi skämtat massor om Lordes producent joel little och att han typ...pratar dalmål och gör beats och är jättenervös för att lorde ska tycka om dem. "Nej, det gjorde hon, nu måste jag göra fler!" jag vet inte varför men det är roligt. Eller jo han är visst från örebro, hävdar onna, inte dalarna. Sorry. Jag har också försökt använda uttrycket "på den här sidan månförmörkelsen", vilket Onna...inte förstod. No shit. Men det makade sense i mitt huvud ju! Eller njä knappt där. Anyway...vi beställde mat från shady burgers, vilket väl var okej, och vi fick cola på glasflaska! Victory! Och nu kommer Ellinor snart och vi ska kicka igång dagen, jääää! Idag händer det era jävla idioter, det blir partaj av högsta klass! Eller nä men...bästa klass då.

at least I've got you in my head

Rubriklåt: Sleepover med Hayley Kiyoko, pga lesbian times och att jag hörde den igår
 
Haj haj, här är en stressad liten emma. Jag är inte stressad som så, men ingen svarar så jag vet inte om Onna har blivit hämtad på stationen. I hope she has. Men ja, här förbereds det för flatpartaj. Igår träffade jag Skogis och vi handlade grajor. Först fikade vi och skrev inköpslista, och sen gav vi oss ut i snöregnet och handlade. Vi köpte drinkparaplyer, poppande godis och annat kul, och var så peppade att det gjorde ont i skelettet. vi ska ha en sån jävla bästig fest! Vi väntade på min färdis på ett annat fik och catchade up mer om life den senaste veckan (mycket upcatching behövs tydligen), skrattade, var elaka (jag berättade att någon skulle bli flrälder och hon sa "det kan väl inte vara lagligt?" söta hon) och hade det bra i allmänhet. Jag satt sen i en färdis i hundra år, kom hem, peppade mer och hade ett bra litet liv.
 
Idag har jag varit på banken, vilket gick smidigt även om det var weird, och nu väntar jag ju på onna då va. Kan de bara typ säga om de har hittat varandra? Herregud jag orkar ej. Nuuu kom Onna bara för det! Yaaaay!

du som innan var blind, du ser

Rubriklåt: Alice med Linnea Henriksson, för att den lyssnades på och pratades om.
 
Hej hå i stugorna blå. Mitt hår är inte blått det är faktiskt ganska bra. Det är typ magenta tydligen. I like it. Jag är trött som en anka, men det gör inte så mycket, för jag mår ju bra just nu hörrni. 2019 är ett bra år hittills.
 
Men ja, igår besökte jag metropolen hjärup för att träffa Embla. Hon bor väldigt märkligt, så det kom ut en random dude och jag sa "du är ju inte Embla!" no shit. Men jag kom rätt och hon lagade lasagne under väldigt mycket issues. Hon bor ju i en minilägenhet, så hon hackade lök i sängen och jag stod i hallen för då var jag på något sätt minst och mest i vägen på en gång. Vi uppdaterade oss om varandra, skvallrade om flattwitter, var konstiga ("vi skulle inte passa ihop, men vi borde ha sex någon gång, för jag vill ha blindsex!") och kunde inte prata alls. Vi åt lasagnen (som var jättegod trots omständigheterna) och sen spelade vi in en riktigt märklig podd. Den blev såklart lesbisk och urspårad, och handlade typ om fiskar och sex tapes. Så konstigt. Efter podden åt vi glass (vi skulle göra det i podden men vi glömde), lyssnade på lesbisk musik eller sånt som embla tyckte var lesbiskt (rubriklåten tex) (det är många som tycker det tydligen?) och hade det bra. Så mysigt att vara med Embla! Man kan säga allt sitt sjuka skit och hon bara tycker att det är legit? Bananas. Alltså ja hela det här inlägget är ju i ett stycke, hur står ni ut? I guess you don't. Och ja, sen åkte jag hem, och här hände inget spännande nä. Jag bara lyssnar på grajor. Och snart ska jag iväg igen, min blogg är en miljon procent quality content.

But don't count on me to stay

Rubriklåt: Stay med post malone, för att den lyssnades på och är väldigt fin trots artistens outsägliga töntighet.
 
Hej från chipsätningens paradis på mellanvångsvägen! Här sitter jag och dreller, men snart ska jag åka iväg så det är en lagom mängd drell. Och igår när jag kommit hem från skrivsessionen kom Saga hit för damhäng! Jag älskar damhäng för fan. Vi satte igång "kvällens skiva" och trasslade in oss i samtal, beställde myyycket god pizza och sen berättade Saga en extremt lång historia om sitt kompisgäng. Den tog minst en halvtimme att berätta och slutade med att alla var ganska korkade och att det "faktiskt finns en annan fest 50 meter bort om det inte passar". Det var märkligt. Jag drog också lite rafflande historier, vin och snacks flödade, vi lyssnade på svensk hiphop, det bestämdes vad Saga ska brodera och allt var underbart i största allmänhet. Saga är så himla smart och bra. Vi slutade i tid och var lugna, men glömde en hel dipp i mitt kylskåp. Woops. Men damhäng är life, och idag väcktes jag av Hannah. "It's day! You should be up!") och sen sov jag lite mer, sorry, och snart ska jag iväg för äventyrligheter. Hur jag ska orka vet 0 personer.

Jag vet inte hur man gör, hur man förändras

Rubriklåt: Gjord av sten med Veronica Maggio för att...well, makes sense
 
Ja, här kommer lite siffror va. Det var dags. Njut och ha det bra.
 

1

Sist jag träffade dig tänkte jag på en…lite deppig sak. Nemligen denna: Jag är en av dina nyaste vänner. Inte den nyaste, men inte långt ifrån. Du, däremot, är en av mina gamla vänner. Det makar inte helt sense .Du har liksom inte skaffat nya vänner på flera år? Okej, jag kan väl inte förvänta mig att alla flippar ur och skaffar massa vänner som jag har gjort, men…jag är ju en helt annan person än när vi träffades första gången. Och du är inte det va? Du är exakt samma person eller hur? Och alltså…förlåt men hur står du ut? Jag älskar dig och så, men du tror ju verkligen att vi har samma relation som i början och det är ju bara hittepå. Är jag en av dina närmaste vänner? Ja, jag är nog det. Är du en av mina? Nej. För du har gjort 0 för att fortsätta vara det. I’m sorry.

 

2

Jag skulle vilja ha friska, sunda tankar kring dig. Det vore väl på tiden, kan man väl tycka. Men nej. För min tanke just nu är följande: Du förtjänar fan inte det här. Jag förtjänar det. Det känns som om du kommer och stjäl allt jag vill ha i livet och utan allt slit jag måste göra för att få just det. Det är ju jag som ska gå vinnande ur allt och tänka fuck det här, ald tänkte jag ens när jag spenderade så mycket tid med en sån tönt? Men nej! Jag skräpar runt i samma lägenhet och du bara…alltså jag blir så arg! Jag kan inte ens formulera mig klokt! Varför i hela helvete ska du få ha någon slags idyll-tillvaro utan att kämpa när jag sär esam? Är vi liksom inte överens om att det var jag som var den bra här? Kolla, så barnsligt är det här! Vet ni exakt hur barnslig jag är? Du är den första siffran jag skriver. Jag tänker ändå ha dig som nummer 2 för fu ska inte få vara nummer 1! Jag brukar aldrig tänka på vem som ska ha vilken siffra, men du, din jävel, ska inte vara 1. Well…bättre arg än ledsen, i guess.

 

3

På sista tiden har jag märkt att du har blivit lite av ett skämt jag drar för folk. Alltså inte att du är sämst eller så, men just hur lite vi passar ihop. Och för varje gång jag säger det inser jag att det ju är jättesant. Just nu har jag 0 aning om vad du gör med ditt liv och när vi ska ses ställer jag in. Men kan man sluta umgås med någon bara för att man är olika? Vill man inte hålla kvar folk? Är inte det typ min grej att vara vän med folk tills de försvinner eller tills jag dör? Kan jag, Emma Rävås, casually avsluta en vänskap? Och vill jag det? Ja, tydligen, för jag gör det. Det är weird.

 

4

Folk låter ledsna när de pratar om dig. ”Det är så sorgligt”, säger de. And I guess they’re right. Det är sorgligt. Det är sorgligt att vi inte har hörts på månader när vi brukade vara självklara delar i varandras vardag. Men…jag tycker inte att det är så sorgligt? Jag kanske förnekar, i alla fall, men du kommer ju tillbaka. Och om du inte gör det, om du faktiskt totalt försvinner från mig, då…då får jag ta det då. Det är som om jag har accepterat att du inte är här just nu, medans alla andra nästan gråter när de hör att vi inte hörs. Men kanske jag tänker att du alltid var för bra för mig från början. Jag förstår att du inte tänkte så, men lite känns det som en rimlig konsekvens. Jag är fast här. Du är inte det. Du har snarare ingenting här att hämta. Förutom mig då kanske. Och det känns väl…okej, fine. Det känns ganska sorgligt.


And are you thinking of me when you fuck her?

Låtrubrik: You oughta know med Alanis Morisette (lol felstavat), för jag har den på hjärnan och det är en jävligt savage rad.
 
Hej från bibblis! Här sitter jag och Anna och författar. Fast nu bloggar jag. Jag har börjat spåna karaktärer till ny bok, så det är ju kul. Men ja, igår vare måndag och då hade jag dona-dag. Jag tvättade masssor, lyssnade på peppig musik och sen kom mormor och vi städade och diskade. Så nu är det typ rent hemma hos mig! Den ni! Vi åt semlor och umgicks, och sen åkte vi him. Vi fick lax med romsås (!) och pratade och planerade framtiden typ, och när mormor hade åkt tittade vi på mästerkocken. Mush mush mush! Eller ja de sjöng ju inte signaturen nu i början but still. Vi hade en bra tid och jag hejar hittills på grisbondeladyn och killen med temaveckor. Ser fram emot att se hur det går för folk! Vi hittade sen ett program om att tonsätta poesi, med fredrik lindström som programledare! Jag var så att säga överlycklig. Little Jinder var med och sjöng, vilket var amazing af. Jag har verkligen kommit fram till att jag älskar henne.
 
Sen kom jag hem och sov, och nu är jag ju här. Jag och Anna har pratat om alla sjuka nyheter i mitt life, barn och gravideos och massa annat. Och nu skrivs det. Jag vill ha fika snart. Hoppas det blir paus. Så, ja, nu vet ni vad jag gör och inte.

En mogen man i en liten båt

Haj haj, här är Emma från en kall lägenhet. Jag har mensvärk utan mens och mår följaktligen något förvirrat, men bra ändå. Och igår var jag på syntolkningskväll med syntolken och den generellt awesome ladyn Helena Frank. Team osby var också där, liksom en annan dude, som jag har enormt svårt att nämna vid namn för i mitt huvud heter han ett annat namn. Skit samma. Folk åt soppa (inte jag tyvärr) och vi pratade om tomtar, huruvida man får köra bil naken (jag hävdar att man inte får det, andra hävdar kanske), servettrullar (det är inget ord ju? servetter kan inte sitta på rullar?) och annat trams, och när mr confusingname hade åkt hem (han kunde bara vara med en stund) gick vi igenom en massa emogis och skrattade åt alvas uttal och "det är ju en jävla dynamitgubbe!".
 
Sen skulle vi alltså titta på syntolkad tv. Helena satte på sig en ögonbindel och sen såg vi på spåret. Rubriken var en syntolkning (vadå en mogen man?), jag var en idiot angående filmer, vi fick mycket mer poäng än alla tävlande och allt var väldigt trevligt. Sen åt vi budapesttårta och såg första avsnittet av rederiet, som blivit syntolkat nu. Och alltså usch...vad dåligt det är. Alla pratar som idioter och det är bara så cringe. Christer Henriksson var med (hur kan han säga annat än harry potter-ord, undrar jag? Helt sjukt ju), jag försökte få reda på hur alla var släkt (alltså jag hatar serier. jag vill ha information! Kan ingen bara ge mig en cast list innan jag börjar liksom?) och syntolkningen innehöll intressanta saker som "han skvimpar ett glas med konjak". 1) det gjorde han inte, inget spilldes ut (Helena tittade), och 2) det är väl för fan i helvete konjaken som skvimpar? Sånt här gör mig arg. Och alltså...jossan jamar. Hon jamar konstant och jag vet inte vad som har hänt? :(
 
Hursomhelst, efter att avsnittet tog slut åkte jag hem. Efter lite chillande skrev Hannah "vill du prata en liten stund?" Well, det blev två timmar. Vi hade en intensiv debatt om tandborstning ("but it's fräting on your teeth!", pratade om våra sämsta egenskaper, kom fram till att vi båda mår bra (!) och en massa annat prat pågick. Båda var på super-prathumör, dumt nog, så sömnen fick bli lidande. Men det gör inget, för nu är det måndag, ny vecka jäää.

All of my kindness is taken for weakness

Haj haj, här är Emma. Pringle-ätande, trött och allmänt sliten. Skönt att den här dagen är så chill, känner jag, för herregud this girl has to chill seriöst. Men igår gjorde jag inte det, utan åkte till malmö för häng med Marie och Lilla! Vi delade på vinglas och beställde maxmat, lyssnade på festmusik och catchade up. Maten kom, bubbel öppnades och så mycket trestämmighet pågick. Jag försökte hävda min viktighet som melodisjungare, men...det vete fan om det var till så mycket nytta. Fint lät det i alla fall, och rubrikraden var vår första helt accidental trestämmighet. Vi skrev om låtar om katter och spispopcorn, översatte rehab till aa (på skånska), sjöng så högt att grannar knackade i väggen och hade helt enkelt en blast. Vi hann med seriösa samtal om mat, gamla tider, helt absurda grejer som hänt folk runt oss och en massa annat och skålade för min bokförlagsskickning, med fem klunkar för fem förlag. Så söta de är! Det blev sent utav helvete, så jag sov hos Lilla för att slippa vänta på färdis i hundra år. Hon var fnittrig och frustrerande, men till slut fick vi sova.
 
Idag fick jag ägg (<3) och sen åkte jag him. Jag och pappa handlade och pratade lite om hur flatfesten ska gå till, och sen har jag varit hemma. Har pratat med Hannah om hennes helt absurda drama (man kan ju inte släppa ut sina vänner utan att de går helt bananas? Herregud?) och lyssnat på poddar, och ätit pringles. Vill typ sova i hundra år men the fates won't allow me. Inte lätt.

nyårsföresatser för 2019

Men usch, mitten av januari, här måste det ju för fan föresatsas. Euw, det låter ju dirty när jag säger så. Men ja, här kommer de helt ogenomtänkta föresatserna som jag sen totalt ska glömma bort:
-Sjunga mer. Har fan sjungit för lite de senaste åren. Jag är ju bra på det och älskar det, hallå!
-Tycka väldigt bra om Emma. Jag vill ge henne kärlek och kramar, eller ja svårt med kramar just men ni fattar kanske. Emma är bra.
-Skaffa en flickvän. Åtminstone dejta lite. Helst ha lite jävla sex tack.
-Hålla koll på var jag ska befinna mig och varför. Det vore skönt.
-Bli bättre på att äta, om det går. Försöka åtminstone.
-Bli så frisk som det går. Om det går.
-Göra nya kul grejer. Våga, liksom.
 
Så, nu förtränger vi detta till december va.

I can see you burning with desire for a kiss

Haj haj! Det är er Emma, trött och glad och hungrig. Ni hörde ju att Ellinor / Skogis kom hit igår, and so she did, med choklad och vin till och med. Vi catchade up om spännande nyårshändelser och sen hatade vi på folk som skryter om sina resor...för att sen berätta saker vi upplevt på våra resor. "När jaaag var i budapest..." och sånt. Vi planerade inför vår flatfest och lyssnade på dess peppiga spellista, sjöng med efter bästa förmåga, diskuterade hångelställningar (därav rubriken, förutom att vi lyssnade på den då) och skrattade mycket. Klockan gick och vinet tog slut, men vi var inte nöjda, så vi tog sista bussen in till stan och botulfs. Där fanns det vin, och...jag var märklig. Gud jag borde inte få vara därinne. En lady pratade med bartendern och jag tyckte hon var söt (tror knappt jag hade tyckt det idag ens), så...jag gick fram till henne och sa det till henne. hon var straight, vilket jag antog, men blev glad och kramade mig. Är detta härligt eller cringe? Jag vet verkligen inte.
 
Vi tog en taxi hem (kostar ju som en drink, värt) och när vi gick och la oss var jag väldigt packad. Så jag...föreslog att vi skulle leka gissa fråga tänka? Alltså 20 frågor, vi kallar det så i familjen rävås. Så det...gjorde vi, och jävlar vad kul vi hade. Ellinor kom aldrig på Kalle Blomkvist, jag fuckade up pernilla walgren och donald trump (jagglömde att man inte måste vara svensk för att vara politiker...) och allt var amazing. Så mycket skratt! Älskar skogis så jävla mycket. Vi somnade och vaknade, hon åkte hem och sen har jag drellt hemma. Jag var bakis, men mår ändå som ett solsken. Livet är väldigt bra just nu, mina kära bloggisar.

Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn, du är en del av mig

Sån cringe-romantisk rubrik det blidde idag. Har ej ristat in nåt namn i mitt hjärta. Eller jo, men i så fall massor. Men hej hej, här är emma, i ett trött bloggliv. Igår när jag skrev var Lilla ju här, och vi hade en mysig kväll. Vi köpte sushi (jag åt lax istället som vanligt) (det var mitt första mål igår, uuuusch) och kramades och pratade. Vi  spekulerade över vad helen sjöholm åt till middag (det har blivit en grej vi gör...igår åt hon linsbiffar) och sen hamnade vi i ett shirley clamp-flow. Eller ja okej, det var väl mest jag som hamnade i det flowet men Lilla var en stöttande syster. Jag sjöng rubriklåten med yttersta passion (tror Lilla rycktes med till slut) och vi försökte ta oss förbi hennes extrema mängd jullåtar. Jag älskar henne. Vi pratade om min matångest, ensemble-uppgifter och väldigt mycket om våra låtar och hur vi ska göra när vi spelar in dem. Så peppande! Det kommer bli en ep i år ni är ej redo. Allra minst redo är jag.
 
Sen åkte hon hem och jag sov efter bästa förmåga, och sen var jag hos tandis i ottan. Seriöst det var i den riktiga ottan, alltså 07.30. Ble. Sen har jag chillat hemma och inte gjort något spännande över huvud taget, men kvällen ska börja snart so there is that. Hoppas ni har det bra, bloggfolket.

And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak

Hej och hå jag är fortfarande jätteglad! Lilla är här, och hon sa precis att hon var rädd för att dra ner mig, men lol det går ej. Jag mår extrasuperbra och förlagspeppen har absolut inte lagt sig. Ja om ni missade mitt inlägg inatt så har jag alltså skickat in min bok till fem styckna förlag! Det är helt sjukt ju.
 
Men ja, igår hängde jag också med Anna N. Vi åkte till malmö och köpte hårfärg, fast affären vi skulle handla i var stängd, så vi fick leta igenom hela triangeln för att hitta en annan. Men färg bidde det och vi kom hit, drack bubbel och färgade hår. Så nu är jag lila igen och inte regnbågig! Vi lyssnade på och utökade vår spellista, så det blev hurula, lady gaga och mycket annat fint. Och så skickade jag ju in. Vi skålade, spelade bra musik och peppade ivägskick och skrek varje gång jag tryckte på send. Bästa sättet att göra det på! Hon bestämde sig för att sova här (bässst), så vi drack rom och cola ur koppar (hon drack ur felix recenserar och jag ur gilmore guys) och jag gick loss och berättade om en massa absurda grejer i mitt liv. Det var väldigt fint. Anna är så himla braaaa <3 vi somnade inte förrän tre och allt var bäst.
 
Idag åkte hon hem, jag chillade / sov lite mer och sen åkte jag till psykologen. Där var jag också superglad och vi pratade om bokskriv och bra lärare och sånt, och hon var väldigt stolt över mig. Fint ju. Och nu är lilla hääär!

För hon var bäst försök att överträffa det

Okej klockan är absurt sent och jag är packad och jag vill bara delge er tre viktiga saker:
1. Hannah sa att rubriklåten var min låt. Eh hur kommer man tillbaka från en sån komplimang? Kan man ens det? Legit, folk ger mig så absurda komplimanger. Typ...så man knappt vet hur man ska hantera sig själv. What have I done to deserve this
2. Jag mår så jävla bra just nu. Jag har inte haft riktig ångest...i år! Sjukt ju för fan! Det knske inte håller, men, bananas!
3. Och så, viktigast av allt. Idag (igår) skickade jag in min bok till förlag. Fem förlag. Det är det bästa som hänt. Jag kan inte ens smälta att det hände men det har de fakto hänt. Mitt manus chillar just nu hos fem olika, stora, förlag. Det kan ju bli fem standardrefuseringar, och då vet jag faktiskt inte vad jag gör, men. Jag klarade det. Min bok är ivägskickad.
 
För jag är jävla bäst. Försök att överträffa det

Every day's an endless stream of cigarettes and magacines

Haj haj och ursäkta för 0 blogg under denna helg. Ni kan ju gissa varför...nä jag har inte haft partytimes direkt. Men jag mår fortfarande bra psykiskt! Den ni! Låt oss hoppas att detta håller i sig it is actually quite cool. Men luten er tillbaka, så går vi igenom vad jag faktiskt har gjort:
-Viktigast av allt är att jag har skrivit en flatlåt! Den är i en skitskum takt och ska bankas på allehanda saker. Vill ni vara med på min nästa skiva och banka?
-Jag har varit i stan med mamma och där köpte jag två klänningar på rea. Indiska, jao. Ni vet hur det ska va.
-I fredags familjehängdes det och vi såg på spåret och alla för en. Och alltså, jag höll på att bli galen, för jag känner igen programledaren (katrin sundberg). Hon låter som någon annan, eller hon har varit med i något, jag vet inte!
-Folk drack öler från pappas öl-julkalender (som kom nu...) och hundarna var knäppa som vanligt. Benjamin hävdade att jag också var en hund. Han är rude. :(
-Sen har jag ju mest legat hemma tyvärr, och här är väl den största dramatiken att Jossan fastnade under soffan. Det tog mig jättelång tid att förstå att det var det som hade hänt, stackars barn. men hon kom ut till slut i alla fall <3
-Jag har vänt sönder mitt jävla dygn. Imorgon ska jag upp innan tolv om jag så ska dö på kuppen. Det ska händaaaaaa! (usch det kommer inte hända)

2018: jag har...

firat nyår med storkarna i osby
ordvitsat loss om gjort/hjort
sjungit alternativa snappsvisor med annoushka
konstaterat att alla inte är bob dylan på julen
skapat ett ordspråk om tak tydligen
skålat in året vid balkongdörren
börjat året med dropkick murphys
nyårsdagsmyst med lilla
ätit vofflor himma med henne
turistguidat på bussen him
sagt "yo, what up" vilket tydligen var kontroversiellt
spelat en låt jag skrev 2008
lagat mat på märkliga sätt
klippt av en massa hår
bondat över moments i låtar med mamma
haft nyårsföresatserna att sova mindre och ta hand om mitt hem (hahahahahahaha!)
gått världens bästa manusbearbetningskurs!
botulfshängt med laura
blivit bjuden på chips av min bartender
haft en bästig familjemiddag himma
undrat varför syster vrålade om jill jonsson
smakat dyrt vin
ätit massa efterrätter
spelat spel och superskrattat med familjen
skapat flatlistan med lilla
åkt till stockholm en snabbis
druckit milkshake på bun meat bun med bra folk
argumenterat för att jag och lilla inte pratar lika (och misslyckats)
ätit tacos och lyssnat på the script hos hannah
blivit nerdrägglad av luna <3
haft en random och bra kväll med Hannah och Sara
bett allehanda folk om tendare
kallat varandra bitch hela tiden
sjungit celine dion med stor passion
blivit tillsagda av en främling att hälsa någon vi inte känner
haft mitt sista möte i us
missat ett tåg och fått hjälp av en sj-ängel
köpt en spis!
tvekat massor kring jossans pronomen
skrivit ett jättefint inlägg om depression som jag helt hade glömt
bakat smuldegskakor med mamma
skrivit om början av min bok <3
försökt koppla in hörlurar i mitt öra…
druckit bubbel och lyssnat på norrländsk musik med anna h
döpt systers hårddisk (eller försökt)
hejat på dialekttjejer i sveriges mästerkock
tittat på en dokumentär om incest och mord (men nu vet jag verkligen inte vilken det var?)
avgått som vice ordförande för us…
varit en av de tre som fått anna n att må bättre <3
gloriashängt med diverse annor
glömt betala
klubbat med främlingar för första gången
dansat och skriksjungit på moriskan
kunnat alla låtar
druckit drinkar och passivrökt
träffat en gymnasiebekant och blivit jätteglad
pratat om de berömda ledarfiskarna med lilla
åkt till emporia med lilla och hennes föräldrar
pratat om plast-elefanter med hennes pappa
spelat och haft flow
fått hemmagjord pizza och vin av lillas föräldrar
diskuterat "timmen med lars" med annoushka
hittat våra gamla godnattsagor med hannah
haft föreläsning om korrektur <3
skrivit hos mormor
krävt eftermiddagsfika av mamma
ätit bbb-soppa
fikat med anna n och bondat om ångestar
sagt att det är tur att det finns hon <333
superjobbat med anna h i malmö
pratat massor om saker ingen ser med henne
fått goood lax himma
sett på spåret med syster på länk
sjungit lund-låten hela tiden hela året
köpt min första sammetsklänning
skrivit parenteser i inlägg bara till marie
varit en slät person, tydligen
träffat Ellinor för första gången!
förfestat på hennes golv
druckit bubbel och blivit spådda
fått lila glitter och mascara av henne <3
döpt en balong till selma och hållit den i famnen (va)
skrattat åt drog-pepp
sett burlesque show på smålands nation
firat pappas fölsedag
sett amanda kolla i kokböcker
börjat roasta boken lolerslolar med anna h
startat #ketchupproret
skrivit ett argt inlägg om us-situationen som jag faktiskt är rätt nöjd med
upptäckt ödlan harry med anna h!
hört att jag tillför mycket till hennes life <3
upplevt malmös gräddbad
haft en mysig skåne-helg med onna
uppfunnit ordet tonartsböjningar
hängt med onna och lilla
drömt om ett skåne-kollektiv
spelat musik med dem och tolkat varandra
uppskattat att inte dela säng med en stor, tjock man
skrivit sånger om att vi ville äta på max
skrivit ett lååångt och härligt sifferinlägg
gjort min sista us-podd med onna och annoushka
chockat onna med att punktskrift har ett system
aldrig nämnt den saknade vitlöken i grytan
skrattat åt onnas lesbiska hot
hört fel i thåström-låtar med onna
förvånats över hur man kan tycka om en så liten katt som jossan (det var mest mormor som gjorde det)
träffat lunds bästa taxichaufför
skrivit hos malin
haft kaffestund med sagda chaufför
med laura kommit fram till livets fyra viktiga grejer
avnjutit samtliga med henne
undrat hur det skulle kännas att suga av satan (inte mitt fel)
diskuterat månen i ögat och pizza-kräm
skrattat åt konfirmationsroasts
träffat lauras homie
fått cola av honom som jag kunde blanda med sprit
sagt att en cirkel per definition är rund
äntligen haft en spis
blivit överraskad över saker som köps framför mina ögon
haft den första redaktörskvällen med anna h!
råkat säga väldigt kränkande ord
haft "så fruktansvärt roligt!"
flippat ur över ordet dels
undrat om det är människan eller alarmet som snoosar
klarat en tiopoängare i på spåret
hamnat mitt i en färdtjänstkonflikt
drömt om en seriemördare som bråkade med mig om ögonskugga
inväntat systers åsikter medan hon kom på dem
värmts av solen för första gången på året och nästan börjat gråta
hatat på främlingar med anna h
gjort en shoutout till demon i bloggen
ätit goda saker med mamma och insett att vi gillar post malone
startat en podd!!
spelat in det första avsnittet med anna h
pratat om sniglar, the sims och bajsplockning i det
sen spelat in andra avsnittet med lilla
ätit så jag kunde dricka
botulfshängt med henne och sjungit med i alla låtar
ropat om att man kan ha liiivet <3
ätit thaimat och sjungit kaliffa i västris
klubbat med lilla och andra folk
fått panikångest på klubben :(
köpt skåp och annat på ikea
druckit jordgubbsöl på brewing co med anna h
haft ett lååångt samtal om beställningsångest med henne
pratat riktigt bred fejkskånska på bussen hem
haft textsamtal och pratat om fåglar som äter kanelbullar
gjort praliner tydligen
chillat hos onna
ätit omelett och satt upp ett kattträd
undrat hur onnas föräldrar kan vara ihop ens
firat hannahs fölsedag
köpt lammfett i farsta
köpt vin med punktskriftsetikett
diskuterat åsikter om indien med felicia
rekordelat <3
ätit på jensens
följt dramat mellan sarah och servitören
fått gratis chokladmousse för att Hannah fyllde år
druckit white russian och sjungit rihanna på en bar
chockats över Felicias ölsveparskills
sett Hannah och Sarah försöka sig på dryckesramsor
poddat med hannah
missat tåget men myst med folk istället
varit på party hos Gretinja
lyssnat på first aid kit och varit sjuk på sagda party
älskat anna hs tröst-sms till min huvudperson
peppat att min mormor har köpt en lägenhet!
poddat i "kreativa rummet" med anna n
lagat sen middag och lyssnat på melodrama med henne
upptäckt sammetsvin <3
träffat alla mina annor nästan samtidigt
besökt team osby
nästan fått en punktmeny <3
lärt mig efterrätten glass petite
hört roberts resonemang om kandidater och servetter
sett annoushka försöka räkna…
dykt upp hos marie när hon bagade muffinsar
sen haft myskväll med henne, lilla och karl
sjungit en massa stämmor med dem
skrivit en sång om monica
lärt känna rapparen dirty sue, tydligen
varit på "bandfika" med mamma och karin
haft sagostund med team osby
haft en marathon-dm-konversation med shass
varit hennes pågående samtal <3
haft skrivdejt med mina annor
pratat jättelänge om foge-s
afterskrivit och pratat om psykoser och slem
äääntligen damhängt med Saga igen
gått vilse i samtal
druckit elaka white russians
lärt oss att Saga har rätt, men att jag är roligare
firat att jossan vann på spåret ;)
bettat om vem som skulle åka ut ur mästerkocken
malmöskrivit med lilla
ätit improvicerade hamburgare i västris
pratat om allt vi inte har med lilla
undrat om folk har hört talas om…mig
rageat på alla med anna h
skrivit nytt på boken när jag trodde att jag var klar
köpt ödlan harry <3
fått deg av mamma helt plötsligt
förstått min relation till musik hos psykologen
haft café-handledning med Carola
fått hjälp på systemet av henne
träffat Niklas i kön
fått fina komplimanger av honom
gått fram till en random person för att fråga om han gick med käpp eller krycka
firat kvinnodagen hos Ellinor <3
hört mycket tjat om filodegsknyten
blivit sminkad av Ellinor <3
tittat på konst på mejeriet
kört jag har aldrig med Ellinor och en Sara på klubben
frågat en okänd tjej var hon hade köpt sin sammetströja
ropat konstiga saker till folk
haft bästa helgen med lilla och annoushka
krigat med en vridbox
läst högt ur min bok för dem
poddat med annoushka
hört annoushka roasta lilla
skrattat åt att lilla "får vara hur kränkt hon vill, men kom inte hit och klaga sen"
sjungit shirley clamp
drinkat i malmö med dem
först hamnat fel och tagit oss fram på uppfinningsrika sätt
upplevt första lördagen i juli, i mars
sjungit stevie wonder
druckit bästa varma drinkarna
blivit joinade av Nettan och sjungit en sång till henne
haft en flippad förmiddag med annoushka
skapat karaktären edward
lärt mig vad annoushka tycker är djur och inte
skrattat loss åt skämt på bl-språket
hyllat min mens
haft redaktörskväll med anna h innehållandes prosecco och maxmat
älskat hennes felsägningar om cola
försökt hitta en textrad och sen hittat den
analyserat svag perspektivmarkering och syftning
köpt skivor
awat med manusgänget
gått igenom alla chipssorter på inferno med emma
älskat gretinjas korvätande
fått ett glas av henne <3
åkt till gran canaria med pappa!
skrattat åt vårt sämstiga rum
hittat ljugarbänken
hört att även en blind höna kan hitta ett språk
träffat mats och katta
tagit "en drink på ett place"
hängt vid poolen <3
fått sällskap av Onna och hennes mamma <3
druckit dåliga bubbeldrinkar
suttit upp när någon annan låg ner
druckit en daiquiri i solen
visat upp min spanska
hört onnas mamma resonera om språk
skrattat åt töntar omkring oss
läst fina flatböcker
milkshakeat i solen
shoppat klänning
hängt på k1 hela tiden
haft musiklyssnarkväll med pappa och bubbel i vår lägenhet
skämtat om pappas diabetes som en sämstig dotter
twittrat vist om vampyrer
ätit ankaaaa
ätit en fantastisk mousse
chockats över onnas mammas svenska
poddat med onna om hotta chips och justin bieber
undrat hur man äter drinkar
äntligen ätit mozamat
iriterats över tonfiskklagande
älskat kanariska glas
ordvitsat om helsingborg med anna h
känt många döda människor som jag inte känner
afterskrivit på ansiktspuben med anna n, anna h, lilla och camilla
uppfunnit konstiga sexställningar
hört om anna n:s sommardröm
sett hurula med mina föräldrar och team osby
ätit middag i ett eget rum på ett ställe
älskat sönder konserten
älskat att han inte kom ut för extranummer
smält intrycken på bright bar
hatat samt oroat mig för harkelmannen
i princip skrivit klart min bok!
faktiskt lämnat in något i tid
älskat anna hs snacks-tankar
skrattat massor med mamma till mästerkocken
firat bokskriv med Saga och måndagsbubbel
bondat över våra bästa dagar
varit med om traumat tandavtryck
fått ett weird telefonsamtal från tandsköterskan
blivit intervjuad av skånes taltidning
klasshängt <3
råkat stanna 45 minuter efter stängning
druckit äppelöl <3
klubbat beslut
gett sovplats åt Anna H när hon glömt sin nyckel
haft den årliga stork-påskmiddagen
försökt hjälpa till med maten
pratat om felaktiga uttryck om morötter
misstagit roberts glas för gräddskålen
gjort en mysig podd med olle
undrat om han tror att man kan spela in med ansiktet
påskbrunchat som vanligt <3
äggjaktat looooss
hört benjamin sjunga siffror och läsa gatnamn på svengelska
räknat siffror för glatta livet
sett syster förfalla
varit på påskmiddag hos mormor
bubbelskålat för hennes lägenhetsköp
ätit påsklax
skrattat åt systers musiksmak
ställt upp alla mina glas i mina fina skåp
konstant sagt att det blir varmt vecka 14 (och sen blev det det!)
ramklints-fikat med mormor
köpt massa sprit med Saga
lärt mig vilken väg som var den sämsta vägen
worshipat hemkörning från max
fått en podd-hater
superdebatterat med Anna H om köttbullar i böcker
slaktat adverb och leenden
utrett folks sexualiteter
äntligen gigat igeeeen!
blivit helt shook över the öresund triplettes
pipit exalterat med lilla över alla stämmor
älskat att de sjöng comes love
sett fantastisk improv
givit dem scenförslag
älskat två dudes som sjöng om elefanter
hotat publiken
spelat nya låtar för en peppig publik
vallfärdat till vinet
undersökt en motorväg med pappa
sett avicii-dokumentären
haft drinkfest!
skrivit ut en barmeny
döpt min bar till "bortom all räddning"
förfestpoddat med Saga
undrat vem som la in florence i festlistan
förlovat mig med Ellinor (eller åtminstone blivit hennes vän for real)
dansat med Lilla
suttit på köksgolvet och skrattat
sett folk blanda rom och vin
träffat rebecca och approvat henne
pratat länge med folk om förstakyssar
kastat mig ut på balkongen med Lilla dagen efter
balkongbloggat för första gången!
börjat typ tio inlägg med "nu är det vår!"
haft en extrem karpardag med Anna H
skrivit min reflektionstext om sex
skrattat ihjäl mig åt emma 14
druckit bubbel i botaniska
legat i gräset och "blivit blind"
skrattat åt folks ölkubb
vinat på balkongen
börjat med varannan låt-systemet (fortfarande med Anna H)
undrat om ödlan harry har fått ett eget liv
fått frågan om adhd-utredning för första gången
skrattat massor åt "salladen är tom i mitten"
fått min bettskena
blivit kränkt av läskbristen på condeco
haft en spektakulär kväll på mello yello med Anna H
hjälpt henne översätta hamilton
tagit ett socialt initiativ
översatt 24 med emmy the great till svenska med Anna H och haft så roligt!
älskat hennes svenska motsvarighet till en engelsk referens
skrattat åt rader om cancer
rimmat om yodit
skrivit verser om saker ingen ser
skrattat sönder oss på tåget till Lund
krampat i munnen av skratt
överraskats av en florence-låt
åkt till bryssel och hälsat på Syster!
livat on the edge med standby-biljetter
köpt en öl-planka
skrattat åt att en av dem hette quack
gått på en tour genom stan med Syster som guid
haft ordspråkstävling
shoppat på världens minsta primark
gått på chokladmuseet
ätit voffla på ett torg
läst seriestrippar på franska
varit eller inte varit "en handikappad som behövde lite uppmuntran"
sett systers rum i bryssel
undrat varför hon hade servetter på väggarna
uteserveringat i solen
åkt tåg mellan länder
åkt vidare till holland och hängt hos Shass!
haft ett eget rum hos henne
undrat varför ansikten på brädor inte är representerade (?)
lyssnat på gamla inspelningar med Shass, Marie, Sandy och andra (obs bara shass live)
ätit lång frukost <3
åkt till en park med Shass och Sylvia
sett en get-bebis som drack från en ko
spånat på karaktärer till min nya bok
lagat pastagratäng blinning style
hällt många saker i pannor
pratat massor om våra issues
fått te på sängen <3
fått hjälp med datorn av hennes dude
insett att alla inte kan vara lika smarta som oss jämt
ätit glass och vårrullar
bakat chokladbollar efter bästa förmåga
beställt från en snack bar
smakat friterade nudlar och märkliga köttmojar
fått katten cutlery av Shass!
upptäckt en app för att läsa e-böcker
fått appgasms
fått holländska presanger <3
myntat uttrycket "hejdå kom och hjälp mig god jul"
flugit hem från utlandet själv
gått barbent <3
tagit en bubbeldrink i solen med Anna H
skvallrat loss
balkongpoddat
ätit stjärnor (för stjärnor finns)
tittat på gymnastik med henne
haft ångest i vänster hand…eh va
varit på srf skånes årsmöte
blivit invald i styrelsen!
trott att någon var mamma till en dotter jag kände
sett robert tappa kontrollen på mötet (i alla fall några sekunder)
undrat om olle ser eller inte
fnittrat med Olle under mötet
bubbelfirat i hotellbaren
ätit middag med storkarna feat. Lilla
fått höra att man "inte kan förbereda någon på Emma" <3
älskat Annoushkas misshandel av bl-språket
gått till havet i ett long ass blindtåg
hängt på en random bar med Olle och Lilla
pratat om party-musik till a-kassan
haft ett sjukt bussdrama
haft konstituering med min nya styrelse
blivit inbokad på ett möte utan att jag visste om det
mött la tratoria för första gången
råkat gå runt i nattlinne istället för t-shirt
träffat filippa efter hundra år
fått cola i hinkar
sett Elinor Svenssons föreställning <3
lärt oss om hungriga feminister av henne
poddat med Ellinor (samt hängt med henne själv för första gången)
legat på hennes golv och lyssnat på Annika Norlin
druckit sangria och tindrat med henne
myntat ordet backer
varit på klassparty hos ewa
äntligen fått se hennes kortfilm
pratat om missbruk och idrottslektioner med alla
hatat folk som gillar avslagen cola
livebloggat barn och föräldrar på balkongen
fått märkliga komplimanger från min syster
sett david batra med min familj
fått ett räv-halsband av min syster (som jag var allergisk mot men ändå)
skrattat åt systers och benjamins gemensama skämt
firat Lilla på pinchos
druckit godis-drinkar
alltid bråkat med Lillas pappa
ätit goda smårätter
lärt mig saker om musik med lilla, alltid
resonerat om skräppåsar när jag nästan sov
valborgsbrunchat hos Ellinor
ätit nutellapannkakor <3
besökt den beryktade valborgsstadsparken
legat i en backe
kommit fram till vad Ellinors liv bestod av
fått märkliga flashbacks
ätit valborgsmiddag himma
pratat för länge om kroppsdelar som gått bra
poddat med syster
lärt mig hur tyska tyskar är
orkat fixa frukost (lika stolt varje gång)
superhängt med mina annor <3
haft ölprovning
druckit hallon-öl
lyssnat på allt från hiphop till folkmusik
blivit emotionella och lyssnat på iiris viljanen
kollektivt tagit tag i mitt liv
träffat Marie <3
ätit nudelsallad och praaaataaat med henne
försökt göra drinkar men aldrig gjort det
haft businessmöte på mello yello med Lilla
djupsamtalat med henne
upptäckt konseptet plocksallad
undrat när mamma blev så woke
smakat emma-macrons
blivit fiende med en country-expert
panikkört till skolan
blivit räddad av saga out of the blue
damhängt med Saga (de två sakerna hade inte med varandra att göra)
druckit xante-bubbel
rageat på sämstiga män som vanligt
diskuterat boss- och secretary ladies
blandat drinkar och testade cigaretter (rekomenderas ej)
ätit pizza i en park med Laura
hört hennes rants om folk som går på lina
bett henne om bird facts
blivit rädda för närgångna ankor
utsatts för jossans galenskap
fått hjälp av mina annor med allt <3
poddat med robert
sagt att allt möjligt var ett vidrigt beteende
hatat klipp-visare och progg
jämfört erfarenheter av nöjesmasakern
tydligen älskat lineros apotek
älskat låten girls oavsett om jag får eller inte
poddat genom ångest med lilla
shippat madicken och mia
luktat på låtar…
tittat på glas med Filippa
impulsköpt stövlar från ingenstans
försökt googla vad förskoleklass är väldigt länge
sett och livetwittrat eurovision med Anna H
förbluffats över syntolkningen
ätit väldigt bleka snacks
inte alls förstått hur röstningen fungerade
älskat anna hs patriotism
haft grillpremiär hemma
druckit "rc"
fått äggfrukost
rollspelat i skolan
lovat att vara rasist nästa gång i sagda rollspel
haft det första riktiga styrelsemötet
varit "en halv barnmänniska"
ätit trerätters :)
av psykologen hört att det inte är lätt att vara smart
skrattat åt att någon sa "varför skulle han ljuga?" i tror du jag ljuger
efterfrågat fler flator på twitter vilket blev det viktigaste i år <3
varit på brukarråd på socialhögskolan
firat Jossans fölsedaaag
haft kamratgranskning på balkongen
chockat alla med en stenget
äntligen haft kravlösa vänner <3
upplevt kändisemmas återkomst i en cray kö
blivit erbjuden gig hav enfrämling
haft en amazin karnevalsdag med Anna H
pratat länge om sex och strutsar…
druckit carnevale
gått på opera
skrattat åt lambracks
gått på bok-release i malmö
beställt öl som inte är fruktöl för första gången ever
suttit på marken och karnevalat
sett karnevalståget
haft en riktig barrunda i lund med elin och rebecka
fnittrat loss med Rebecka åt händer som kom ut ur väggen
drinkat och haft det bra på john scott
rantat om Rebeckas familj
druckit dumle-shots på shotluckan
ätit kakor på ariman mitt i pubandet
duettat på don't you want me med Elin
drömt att jag gjorde Isa frisk :(
sett Silvana på karnevalen med Anna H och Saga
känt hopp om mig och oss
vandrat till max för lunch med Anna H
Firat att hon kom in på en superskola
skrivit tackdikt och bubblat i stadsparken med henne
poddat med hugo om metal och nekrofili
lämnat in min bok för sista gången!
varit med på srf lundabygdens föreningsmöte
varit en te-drickande alien
förvirrats över Cecilia och alla våra kopplingar
afterworkat himma
fått en matlåda bara sådär
varit på garden party hos Delphine
skålat i bubbel i kristallglas
suttit i hennes fantastiska trädgård
fått en hatt för det ska man tydligen ha på sig
träffat en trädgårdssnäcka
efterfestat med Anna N
verkligen kommit närmre henne <3
sjungit Helen Sjöholm så högt vi kunde
lyssnat andäktigt på musik
hängt i västris och sett Lilla baka kladdkaka
lärt oss att smeten inte är två smetar
ätit mystisk tacos och druckit lambrusco där
imponerat med mina nickningsskills
seminarieat om våra reflektionstexter
uteserveringat med Anna N
försökt hitta en jingel
lyssnat på james blunt och druckit bubbel
upptäckt att min psykolog känner navid modiri (jag hade glömt det nu)
poddat med mamma
hittat ett snigelskal under min matta
(typ) tagit examen från författarskolan!
Haft champagnefrukost
älskat allas uppläsningar
läst upp själv
blivit starstruck av en faster
rörts av delphines sång
blivit bjuden på glitter och läppstift
blivit sorterad på festen (fast jag blev felsorterad)!
vunnit ett harry potter-quiz!
tillsammans läst en lång tackdikt till lärarna
sjungit på festen och aldrig haft det bättre
fångats upp av matilda när jag bröt ihop
ramlat runt i en trappa
gigat i karlskrona
träffat Tiara där <3
spelat en maria mena-cover på giget
hört en annan jättebra sångerska
pratat med lilla och tiara i hennes kök
fått rabatterad hotellfrukost
upplevt bacon-skandalen
tittat på vintergatan en hel dag
crushat på irina
insett att jag är en glenn
druckit bubbel och ätit somriga saker med Anna B
pratat massor om diskriminering och mimmi-böckerna
jämfört sämstiga vänner
upptäckt att berny hade fått en bebbe och skrikit i kör
korat "väckans sämsta män"
firat lillas student!
suttit på bryggan och druckit sangria
fått en högtalare genom en fb-grupp bara sådär (sjukt)
skrivit om låtar med Annoushka så de handlade om koftor vi ville ha
fått en chai latte av kaffe-vagnen <3
älskat lillas presang-rop
efterfirat på lilla torg
fastnat i konstiga resonemang med Annoushka
haft en pizza- och redaktörskväll med Anna H
rantat länge och väl om…jordgubbar
varit på malmö pride
äntligen träffat Embla
sett fanny åström föreläsa <3
vågat ställa en fråga
gått på ett sex-pass med lesbisk makt
fått bilder syntolkade av föreläsarna <3
ätit på max med Embla och Lilla
sett en fakking and på max!
döpt den till silvana
lockat ut den med pommes
picknickat med anna n
hängt hos mig med henne och översköljts av vin och musik
drömt att jag hade en talande hund
badat i en sjö med mamma
pubhängt med Anna H för att dämpa superångest
roastat instapoeter
översatt fler emmy the great-låtar
synkat rader om peru
sommaravslutat med styrelsen
ätit smörrebröd i köpenhamn
skålat för att vi är bästa styrelsen i sverige
sjungit snapsvisor för glatta livet
blivit mobbad för mina drinkval på en pub
pratat skånska med maria och annoushka
hört mycket om bos ljusstakar
döpt om honom till hackeböff
blindat runt i en affär med maria
undrat om något var god choklad eller raw food (det var raw food)
druckit öl på tåget hem
lärt oss att man inte tjatar om öl, man dricker det
firat student i dalby
hört syster försöka rappa
hängt hos anna n
spårat över tvillingar i forsa
lyssnat på amy diamond med henne
smitt framtidsplaner
sett fotboll med Laura
upprörts av robbie williams låtval
mål-skålat
flippat ur om indien och hur rasistisk man är där
skrattat åt pussy families
debatterat jungfru marias jungfruhet
druckit fakking whiskey
hatat fifa och färdtjänst
bjudit lilla på lax vilket är historiskt
haft en bästig kväll med lilla och marie
druckit rödvin från rumänien (viktigt)
dansat och sjungit trestämmigt med dem
haft ett katy perry-moment på golvet
druckit och spilt bayleys
balkonghängt med robert och behandlat jobbdraman
hört sagan om badet
undrat om musikquiz är tjejigt
gormat att livet inte ska levas av praktiska skäl
haft ett supersamtal om auror, gränser och sånt med robert
ätit middag på pinchos med Ellinor
pratat om historier på teatrar och druckit godisdrinkar
fått "alkohol och mer detaljer"
beställt efterrätt och cava <3
tindrat på botulfsbaren
skrattat åt hennes brudtärnetankar
utflyktat till helsingör med filippa
pratat med främlingar på stationen
fått banan-munkar på tåget
sagt att folk som dricker pepsi max inte borde få åka båt
kollat på glitter-skor och glas-ugglor
köpt en kjol bara sådär
ätit pommes på uteservering
middagat på ansiktspuben med pappa och syster
diskuterat vilka kändisar vi skulle sörga (sen gjorde jag det jämt)
hamnat i ett musikquiz <3
imponerats av pappas coolio-minne
kommit trea
träffat sandy för första gången på tre år
poddat med henne
sen umgåtts med henne och julian
sjungit one kiss med julian väldigt fint
hört honom berätta en historia
lekt jag har aldrig med dem
skrattat åt mexico på vårlovet
dragit cancerskämt om ingefära (?)
kommit in på magisterkursen! (det var bra då)
skrivit ett argt och viktigt inlägg om mitt ex
firat midsommar med team osby, maria och knut i åhus
ätit jordgubbstårta och bondat om otillgänglighet
gjort en förrätt!
sett Robert blanda drinkar
blindskickat skålar
badat badtunna
bestämt saker om en trädgård jag aldrig kommer ha
somnat med havet som bakgrundsljud <3
hört en talboksinläsare läsa upp en keysmash
åkt till stockholm och hängt där
varit vilse på centralen
ätit glass på sarahs jobb
glömt min mat för att Lee var så söt
festat med hannah och sarah
druckit lila drinkar
fått för mig att jag skulle screama
lyssnat på nostalgisk emomusik med hannah
fått en konsert av lee
spelat in en superpodd med hannah
chillat hos onna
skrattat åt unga ryktenister
fått tillbaka min försvunna telefon!
ätit på bun meat bun med Onna, hannah och barnen
sett Lee räkna på en gunga <3
gungat i en stooor gunga med Onna, Lee och Luna
poddat om döden med onna
deltagit i en twitterdebatt om huruvida det är veganskt att slicka
lyssnat på florences nya skiva <3333
picknicklunchat med filippa
valt plocksallad och varit beslut-queen
varit extra manshatisk med anna h
gått på dejt med en (annan) filippa
börjat dejten med att åka fel
picknickat i gräset
blivit avbruten av dudes på röjardag
fått fotvård himma
insett att florence sjunger om mamma
gått på isas och mickes bröllop!
blivit ramlad på under vigseln
ätit tårta med hjälp av min klänning…
dansat till tracy chapman…
långdansat till zombie
skickat folk på vinhämtaruppdrag
älskat rebeckas fnittrande
dissat en stjärnballong
sen varit förvirrande om månen
ätit frukosttårta
plockat vinbär!
varit helt rofylld
ätit vinbärspaj med mamma, cia, amanda och mormor
sett cia försöka förstå kattjouren
träffat mormors lägenhet!
haft ett vidrigt drama när jossan försvann, men hittat henne <3
reunionat med sandy och marie
lyssnat på en cringy sommar-spellista
druckit för säkerhets skull
gått upp och ner för att kunna röka (jag rökte ej)
skrattat åt maries badboll-rant
damhängt och ätit "caprese" med Saga
lärt mig uppskatta janelle monae
älskat att hon sjunger om jane bond
druckit mojitos på balkongen
hälsat på hos Elin och Rebecka
panikåkt tåg till höör när färdtjänsten hatade mig
avbrutit en lady på tåget och försökt peppa henne att inte ta skit från män
hört hennes resonemang om golvmoppar och blivit upprörd
skrattat åt Rebeckas hamburgarcravings
spelat med Elin :)
fått skrattanfall åt påsar i kinderna med Rebecka
fyllt 24!
blivit överraskad av mamma och pappa med morgonsång <3
pannkaksfrukostat med syster
kört till fel del av malmö med henne
känt på glas <3
fotbollat och ölat himma
lärt mig att göteborgare inte kan jinksa saker
fått florence-biljetter i fölsepresang!
fått ett balkongbord av mormor <3
hört om hundpromenader med kastruller…
spelat mölki
sett fars lille tös i helsingborg
alltså äntligen sett eva rydberg live!
druckit vin ur plastmuggar i pausen
blivit casually dödshotad av syster
blandat jävligt starka mojitos (det var lilla)
ätit pastasallad ur skålen med henne
spelat in en ickepodd med en full lilla i min säng
sagt att hon föddes i otakt
färgat håret lila för första gångeeeen!
haft hårfärgningsdag med Anna N
köpt färg i malmö och sen ölat på uteservering
tittat på livet enligt rosaaaaa
ylat över hur gay rosa och pamela är (de är så gay!)
sköljt ur håret och fått trauma
ätit kokosmjölk-gryta <3
quizat med familjen på mejeriet
blivit suuuuperglad för att Lilla kom in på musikhögskolan!
skapat en ointressant musikal med Benjamin
drinkat med främlingar
druckit en fantastisk rom- och kokosdrink
inspirerats av hur mycket man kan jobba med
äntligen åkt till osby igen
fått höra många fina sagor
hört annoushkas tankar om livsmedel
lyssnat på vaya con dios med team osby
poddat med marie <3
druckit mini-bubbel med henne
sjungit royals på trashy brittiska
översatt I'm yours utan framgång
unnat mig att avfölja folk
plötsligt upptäckt att Silvana är vit
bjudits på lax av lilla
kommit på en mashup med henne
haft pizza-, bubbel- och musik-kväll med Anna H
kommit in i ett kent-flow
donat med mormor
lärt mig ett nytt mormorskt uttryck
ätit fransk middag med storkarna
peppat ett hp-marathon (det måste vi göra 2019!)
hört att man faktiskt får säga saker, fast de är snälla
druckit suröl med olle på brewing co
försökt få honom att ha klänning på sig
spårat om bebisar (förlåt)
blivit kallad "lesbisk jäkel"
sjungit om frikadeller
blivit hemkörd av en busschaufför-prins
fixat mitt hår med Anna N
varit Emma Malfoy ett tag
tittat på eva och adam och ätit maxmat med henne
sagt att alla förtjänar en flickvän utom killar
spontant åkt till botulfs
berättat våra hångel- och sexhistorier
skapat vår spellista <3
haft fölsefest
pratat mycket om tandläkare och öl
öppnat femliterskannan med vin
kramat två annor samtidigt
haft ett svårt musikquiz
hört folk välja den fjärde av de tre som fanns
hållit två flaskor bayleys i famnen när jag sjöngs för
planerat andras otroheter
lunchat i mormors lägenhet
gått på fotvård
upptäckt drunk lesbians watch
skrivit ett låååångt inlägg om sexualitet
badat i bjärred med syster
strandat med anna n
suttit i vattnet
sett mamma mia 2 på bio
dött av tjejerna i den
varit på sommarfest med styrelsen
fått frågan om jag kan spå för att jag är blind (av en chaufför)
hört om gröna korvbröd
för första gången provat att säga att jag var lesbisk till en främling
skrattat åt den seende som gick in i glasdörren (två gånger)
varit "team osbys glada bihang"
försökt väcka min bordsgranne…
provat te med rom
sett vad som hände när robert fyller på marias glas
ätit middag himma med team osby
mobbat annoushka friskt
svarat på quizar om harry potter
läst anna h:s bok
druckit milkshake i skuggan med filippa
börjat använda trosor med hög midja <<3
hängt på ribban med klassfolk
hittat en palhota
badat <3
diskuterat fåglar
dissats av klass-hanna
hatat skribenter med Anna H
åkt till stockholm med lilla
prisat isglass och vatten
ätit misslyckad äggröra
spånat kring "dricka först, diska sen" med Lilla och Onna
gått på pride-seminarier
lärt oss att nästan alla har en röv
förfestat hos dj onna
haft en konstig kväll med Hannah och Lilla
"tagit en cigg" i gulmarsplan
sjungit majas alfabet på marken
träffat anna h en sista gång innan hon åkte :(
chillat på systers balkong
ätit lax-lasagne
sjungit karaoke med syster
hört syster och benjamin gasta om mango
hört saker i låtar som jag inte borde kunna höra
velat rösta i program som gick för hundra år sen
hört mamma tänka om fika och pengar
spelat med andra ord med familjen
lärt oss hur ingrossosarna är släkt
slutat använda jeans!
köpt hårfärg av bästa kassörskan
till och med blivit medlem
plötsligt blivit packade med Anna N
glömt att vi hade beställt pizza (det var mest anna)
spontanutgått igen
gått ner till baren själv bara för att klaga på musiken
träffat "team silvana"
pratat om röda korset och dragkings
sett silvana på malmöfestivalen!
älskat hennes heshet
också älskat när hon spelade simone
firat cia på italia
hört att johanna är lite…betångvägg
haft hetska diskussioner om bilteknik
bjudit Saga på färdigmat
lekt leken "vem i Glee?"
hört lillas flatiga tips
varit i osby (med lilla!)
av robert lärt mig saker om stolar och bord
som vanligt berättat sagor
varit en trumma tydligen
lärt känna hittepå-karaktärer
lärt annoushka koka ägg
haft överraskningsfest för cia
hängt med benjamin, johanna och patrik på festen
undrat vem som tar tårta till mig egentligen
åkt till madrid med Lilla och hennes nästanmamma och syster!
märkt johannas (systerns) dialektbyten
lärt mig hur man dricker vin på plan enklast
chockats över deras icke-bubblande
fått musikhjälp av lilla för att dämpa ångest
undrat hur långt ett år är enligt lilla
läst en bok om lesbiska språkforskare
druckit sangria vid poolen
fått tillbaka min bettskena mot alla odds!
legat i en riktig säng vid poolen
suttit i poolen och pratat med lilla
ätit på en amazing restaurang
druckit en bästig drink
hört johannas chipsskål-historia…
stämmat i en taxi
lärt mig att livet inte är för amatörer
varit en snoare
pratat bebbespjåk hela tiden
upplevt soptunne-kvinnan
blivit fixad av Johanna <3
köpt min moftaaa
sjungit queen i en taxi och haft ett av årets bästa moments!
haft ett glas som blev fullare och fullare (fast det hävdades att det var jag som blev det)
gjort nettan så generad att hon gick ut på gatan
klagat på lamporna på vårt rum
försökt städa en frys med lilla (jag hjälpte knappt men ändå)
varit nettans favojitbebbe <3
fått gratis drinkar för att nettan fick glas i ögat
fått bäääästa komplimangen av nettan
äntligen definitivt och med all säkerhet kommit ut som lesbisk!!
varit utan min dator i nästan två månader :(
fått en lånedata från pappas jobb <3
haft styrelsedag
blivit mobbad av bo
lagat lasagne och lyssnat på musik hos Anna N
planerat skrivhöst (lol)
sett karl stanley på humorfestivalen
bondat över synth och potatismos med pappa
haft musiklyssnarkväll med honom
blivit räddad vid bussen av en ängel vid namn Simon
poddat med Embla
ätit chokladbollar med henne
sett ja, jaja. Podcast live!
pratat med elinor och felicia efteråååt
fått ett poddgästlöfte av Felicia!
bondat om botulfsbaren med henne
gått på fest hos louise
druckit plastmuggsgrogg och lyssnat på emomusik
fått mitt hår flätat i en sned och fin fläta
varit den enda negativa till brendon uries fuckability
varit förvirrad med deah
varit full på golvet med louise
haft introduktion i skolan
gjort äppelpaj och lyssnat på christina från duvemåla med mamma
undrat vem som var bror till vem i musikalen
börjat skriva på en ny bok!
haft weird karaktärskonflikter
haft höstens första skrivdag med Anna N
fått höra att jag är gay och nästan börjat gråta
orkat göra varm choklad en vanlig dag
hängt med gamla klassisar
träffat simon igen
pubat med anna n och hanna efter klasshänget
pratat om mörkerskriv och sammet med dem
redan varit överkörd i mitt huvud
röstat
blivit störd av tanter med pappa
gjort en märklig podd med Olle
spåret om "lidel girl"
hört om att varken se eller höra eller varken
ätit på meat med storkarna och elinecka (haha bra couplenamande)
skrattat åt olles fejkspanska
försöker bestämma vart vi skulle resa
drinkat på botulfs med olle, elin och rebecka
träffat Ellinor igeeeen <3
pratat om dejter och dealbreakers
druckit fjortisgroggar och lyssnat på taylor swift
fixats av henne
lagt tarotkort på en bar
hamnat på moriskan
skällt ut en kille åt ellinor
passivrökt och pratat om sexuella fantasier
haft anti-valvaka med lilla
lyssnat på en massa melissa horn med henne
analyserat fraseringar
drömt en hel familjehistoria
tränat (sjukt)
blivit omnämnd i ja, jaja. Podcast!
sett silvanas film <3
gått runt i stan med Anna N
blivit ett barn på indiska
drömt om att öppna ett hangout place
mötat med kultur- och fritidsgruppen
haft många tankar om idol
knarkat unga mammor-dokumentärer
soffmyst med jossan
varit i osby med robert
inte tyckt att det finns nyanser i ris
imiterat musik
velat att sångare skulle harkla sig
ropat att jag gillar en låt och sen frågat vilken det är
systermyst i västris
fått tacos och mjölkchoklad på rulle
sett henne look for a place to drum
fikat med Zelda!
druckit vaniljte och pratat om musik och böcker <3
balkongbloggat i mitten av september
lärt mig gå till hemköp
poddat och ätit chokladpudding med Ellinor <3
varit rolig genom att säga "klurigt" tydligen
stött på isa via twitter lite hela tiden
vågat fråga saker
lagat soppa och lyssnat på musik med anna n
döpt allt i hennes hem till axels förtret
varit i stockholm en hel vecka!
imponerats av lees engelska
haft barnfri kväll med hannah
sjungit the fray <3
suttit på tvättmaskinen…
druckit bröstmjölk (ur ett glas obs)
blivit "värmd" genom att få vatten på mig
ätit pizza med hannah, onna och dess
undrat vad som finns på stelt.se
älskat hur nära hannah och onna bor <3
ätit pannkaksfrukost med hannah, onna, rakel och luna
velat bjuda ut en kassörska
börjat se jane the virgin
passat luna med onna
lekt med hårborstar, ljus och andra rimliga leksaker
upplevt pepparkvarnsdramat
älskat lees smeknamn på alla
ätit bästa chokladmoussen
undrat varför det är ett löv i hannahs tavla…
köpt de berömda skorna under mycket drama
köpt en fin klänning i farsta (som jag faktiskt precis tog på mig)
låtit ett barn använda min käpp som leksak
läst för lee och luna <333
haft quality time med onna
lyssnat på hennes boklista
rappat av ingen anledning
ätit grillade mackor med onna
flippat om storyshots med henne
skrattat åt ljud i olika formar
ätit godis för att bidra till hushållet
ätit i farsta med onna, hannah och luna
sjungit barnsånger för att peppa luna
haft islattefika
varit på cirkelledningskurs på almåsa
delat rum med en snäll norrlandstant
haft bästa kursledaren of all time
myntat uttrycket "klackarna i taket och kroppen i sängen"
haft heldag med styrelsen
flyttat verb <3
lärt mig att om man går in på en begravningsbyrå är man redan död
tittat på felix recenserar med Anna N
hört henne säga att det värsta med barn är att de har en pappa också <3
lyckats gå i skolan
fått en kastanj av Ewa
velat se programmet hela Sara bakar
blivit bjuden på kanelbullar i skolan
träffat lillas lägenhet!
bubblat och puddingat där
skrattat mycket åt låten curious
vinkvällat med annoushka
hört hennes resonemang om rasism
haft srf-dag med danskar
varit på kiviks musteri
hittat äppelsorter som inte fanns
ätit äggakaga i brösarp
älskat att Ellinor kom hit med två sorters bubbel och två sorters chips
spelat ett språk-spel
skrivit awesome tindermeddelanden
fått höra att "allt du är gillar jag" från henne
föreläst på socialhögskolan
älskat en tjej som ställde tusen frågor fast hon knappt hade en röst
poddat med sandy och marie <3
ätit goooda snittar och sjungit mycket i podden
umgåtts med sandy och julian
hört om att köpa mjöl på drugs.se
av hannah hört att man ska sköta sig själv och skjuta andra
fått remiss till adhd-utredniiing
tittat på tack gud jag är homo
plöjt cathy glass-böcker
åkt på late night hang hos lilla och fått massa snacks
suttit i hennes fammetsfåtölj <3
bondat över konstiga ställningar att ligga i
hatat konstiga människor med saga
krävt mer än fint blont hår (på tinder)
gillat sidor på facebook för att få bättre tjejer på tinder
glömt att vi inte tittade på glee
fått vinglas langat av Saga när Jossan låg i mitt knä
konstaterat att Saga är vodka (?)
upptäckt att min dator har varit i ett land där inte ens jag har varit
varit hos farmor
ätit på spånsta som vanligt
tittat på pappas gamla stuga
pratat om hur konstiga namn adeln har
hört att någon inte var riddare, men en trevlig karl
spelat kanasta
sett en utställning om hbtq och grejer i u-hamn
köpt en lila sammetströja helt plötsligt
också köpt en bästig klänning
tagit mig igenom svårt kortspelande
hört farmors sjuka historier
träffat henrik och hans bebbe
lyssnat på sjuk musik enligt bokstavsleken
fått hem Ingmar!
kämpat med en punktmaskin (det var mest lilla)
haft tweet-högläsning
upptäckt caitlyn smith
skrivit med louise
hittat höstlöv i februari (i min bok)
pratat om twitterfolk och såpor med louise
hängt med elin och rebecka
haft en gaffel i hakan tydligen
poddat med elin och en fnittrande rebecka bredvid
skullat ha en bag in box i sängen enligt elin
dömt ut elins tunga
fått mitt utseende beskrivet som "fuck the police"
ätit fancy lunch med pappa och syster
fått mina isa-halsband!
varit på inflyttningsfest hos Lilla!
förat hos Ellinor med Anna N och team osby
hört att annoushka hatar frukt
fått ett glas som det stod "du har alltid rätt" på
sett jag har aldrig-hetsande
blivit sminkad och fixad av Ellinor och Anna N
äntligen fått träffa den berömda Sam
frukostat med annorna
gått på en amazing körkonsert
hört min favorit-körlåt där
blivit omhändertagen av shass hela tiden <3
upptäckt reddit youtubers <3
gestaltat mina händer och mitt pussel hos psykologen
sett sista avsnitten av nashville
hittat en closeted lesbian där (helt utanför canon)
fyllt i adhd-papper med anna n
druckit chai-te och lyssnat på james blunt med henne
bloggat hos lilla
gissat vad hon hade köpt på mathem
undrat över lukter i hennes kyl och hur smart hon är
skrivit om I need a hero till I need a woman
haft en bäst pappa
spelat spel med familjen och utklassat alla
bakat kladdkaka
fått en kappa <3
spontanbokat biljetter till stockholm
dm:at med söta baby dykes
hittat en bok jag inte har mågot minne av på min dator
pratat om mamma-troll med hannah
äntligen läst norra latin
träffat haddock!
ätit halloween-chokladpudding
stockholmshängt en sista gång
fyllebloggat
blivit kallad erma av Lee <3
blivit accepterad av henne ibland
myst och lekt med luna
supit med en febrig hannah
druckit massa vodka utan att själv veta det
fått rap-namnet emma caroyoyo
skrivit om hela wrecking ball
under täcke-hängt med Onna
skrattat mycket åt twilight och miley cyrus
ätit en märklig trerätters med hannah och onna
lyssnat på lantzkampen med onna
blivit känslosam av barnprogram
hittat en banan i soffan när jag skulle sova
döpt om amning till grodning
sjungit matsånger för luna
hängt med Hannah och Sarah
blivit överlycklig när Gina och Malin blev gravida <3
haft myskväll med ellinor
bestämt att vi ska ha en flatfest!
haft en rubrik om död som Annoushka inte hade sagt
haft majaton del 1 med lilla
twittrat med lena callne <3
firat nettan i västris
överraskat henne <3
haft bebbeyoga
allsångat till shirley clamp
lärt mig att hon inte är död, hon bara lever inte
haft kaosigt och mysigt musikquiz som nettan höll i
mysfrukostat jättetidigt med lilla
sammetsletat med Anna N
köpt två sammetsklänningar på en gång <3
fått fru-spådomar av anna n
battlat med en jävla busstant
lilat om håret
fått turkost hår efter att det blektes
testat låtar på varandra
fått frågan om jag hade varit i paris…
sprungit till bussen och åkt till botulfs
skålat och skrattat i största allmänhet
förfestat med syster
utmanat varandra med låtar
därmed lyssnat på darin och per gessle
gått på kör-sittning
pratat mycket om hur sjukt det är att vara tvilling
undrat varför man håller fast vid namnet nilsson
rantat om hur sjukt det är att folk har bröder
roastat mina kusiners namnsmak
älskat att kören sjöng koppången
börjat repa inför nightwish-konserten
gått på hundpromenad med pappa och pratat om gamla böcker
lyssnat på ture sventon mitt på vägen
fått massage <3
hatat min weed-granne
lyssnat på podd om lesbiska seriemördare
lärt mig gå till en mini market och en pizzeria en bit bort
fått reda på att mina grannar är flator!
skrivit med anna n som vanligt
hört om makten hon känner när hon köpte godis
lärt mig att man aldrig ska vända sig bort från chipsen
sett bohemian rhapsody på bio med familjen
känt starka gaykänslor
myst med en extra kelig jossa
firat mormors fölsedag
bondat med mormors väninna om gamla minnen och förskolor
pratat om silvana med amanda kusin <3
insett att jag tror att alla är rihanna i karibien
hört mormors förslag på tidsfördriv (läsa, dona, festa)
skrattat så jag nästan grät åt flator på youtube
småfestat med lilla
sjungit om adoption bara sådär
tolkat what a feeling om vibrato
sjungit andäktigt med lilla och anna n
räknat hur många sammetsplagg vi äger
varit på srf skånes repskap
sagt helt osanna saker på mötet
hört maria resonera om problem
lussebullat på tåget dit och haft bra tider
hört maria slakta
sett en föreläsning med en torbjörn
blivit inspirerad till att föreläsa
anfallits av en jävla möhippa
sagt åt dem att de faktiskt skulle bete sig
varit skadeglad över att de åkte till hästveda
ätit middag på stora hotellet i osby
pratat mycket med servitrisen
lyssnat på en massa musik hos team osby
sagt att det är de jag blandar ihop med alla andra om ett band
upprörts av att ingen kände till låten tribute
tagit reda på om hallonsoda är genomskinligt
diskuterat jultomten och att bli en bättre människa
druckit suröl med Ellinor (skogis) på inferno
sagt att hon utstrålade lesbisk energi i min frånvaro
tindrat åt mig och lajkat gemensamt
fått skrattanfall mitt i stan
kämpat upp en vinflaska
sjungit med i låtar vi inte kunde
diskuterat lekar och dialekter på twitter
lyckats gå på möte
mobbat per arne för att han inte vet vad idol är
hört om en mugg med olja i
konstaterat att bubbel är lesbisk kultur med bra tjejer på twitter
dissat amerikansk musik med pappa
fått goood pasta hos lilla
lyssnat på mysig folkmusik
traumatiserats av henne
kommit på en ny bok-idé
velat bli hennes katt <3
golvats av småtjejer (låten)
tittat på en queen-dokumentär med pappa
undrat vem som är vem i queen i mitt liv
upplevt en weird färdisresa
sett kalle lind föreläsa
hållit i min första skriv-workshop!
tvingat alla att hitta på samma karaktär
fått mjukglass, te och popcorn på hotellet
skrattat åt "sen blev jag kassör!"
fått folk att beskriva hotellet utan syn
tydligen måstat prata om mängden blod som strömmar ur mig
festat med lilla, blobbas och Sam
bondat satan med sam om ätstörningar och psykoser
stämmat för glatta livet
spelat och sjungit till ingens glädje med lilla
lurat hicka
repat med orkestern <3
blivit flätad av en lady från grundskolan
haft lite grundskolereunion
sjungit med cola i handen
augustskrivit med lilla
ätit en chokladboll ur en mugg
skällt ut mig själv för att jag skriver så oerhört konstigt
worshipat stevie nix
jobbat hos syster
valpmyst <3
damhängt för sista gången i år med Saga
konstaterat att hon är min friska vän
gjort chokladbollar med nutella och sprit i
haft en bra diskussion om ätstörningar <3
hatat på folk som inte kan något men ändå tycker
fått fina komplimanger om freddie mercury <3
undrat om Saga inte är lesbisk ändå pga hur mycket hon älskar sina plantor
tittat på amy (dokumentären) och känt känslor
firat Elins fölsedag i bondeland
hört isa och micke läsa konstiga böcker på tåget
undrat vilken man jag var i bil hos
bowlat
varit ett tyskt bowlingklot enligt Olle
ätit fancy middag i höör
druckit en sjukt stark fördrink
förstört min mat
haft tre glas framför mig samtidigt
bondat om musik med rebecka
varit på spa-helg med srf
fått med filippa som ledsagare <3
lärt mig att det bästa med maten är soppa
hängt i pooler med team osby
älskat relax-avdelningen
av robert lärt mig om tryck i citroner
druckit bubbel och ätit vindruvor på rummet med Filippa
fått veta allt om bandet marulk
blindkacklat med tanter
hört fina saker barn hade sagt
spontanpoddat med Annoushka på hotellet
bloggat från bilen
chockats av en vägkrog med jättemycket folk
varit i göteborg i hela 14 timmar
träffat johannas lägenhet, men inte johanna
ätit pubmat
undrat över salsa-parties
sett nightmare air
älskat trummorna och gitarrerna
sett garry numan!
älskat my name is ruin och our friends electric
sjungit doodoo så mycket jag orkade i den senare
åkt hem tidigt på morgonen
rantat om brevväxling med Lilla
köpt de perfekta klemmentinerna
styrelsemötat för sista gången i år
upprörts över bos mjölkdrickande
glöggfikat på kansliet
hört om den skarpaste lådan i kniven
fått fina handdukar i julklapp av föreningen
försökt lära bo feminism
ätit julmiddag utan jul med styrelsen
sett alla besvikas av en icke-existerande svamptoast
fått varm choklad och xante
konsekvent kallat servitrisen för sweetie
äntligen klippt mig
kollat hur länge en telefonförsäljare kunde prata utan avbrott
repat på af-borgen
hatat musikdivor
hämtats på repet av skogis
varit hennes lilla fröken winehouse <3
pratat massor om matångest med henne
skapat evenemang för flatfesten!
gjort en lång och bra spellista till den
blivit arga när män var med i låtar vi ville välja
skrivit tweets utan att twittra
hyllat vad som händer i trapphus
sovit över med henne
glömt en lss-handläggare tills hon ringde på dörren…
fått ett lesbiskt ret från syster för första gången <3
varit på ett mardrömsgenrep
fått pannkakor när jag dog av svält
spelat in en podd med en främling (Sam 2)
kommit fram till att hen är en perfekt person
älskat att hen har en snigel
imponerats av att Sam i norra latin är döpt efter hen
panikshoppat och hittat en fantastisk röd klänning
malmöhängt med sam och lilla
älskat sams musical versatility
älskat hens skratt
stämmat loss som vanligt
upplevt nightwish-konsertdagen
kastat mig upp på scen i ett mellanspel och börjat sjunga direkt
sjungit metal med blåsorkester!
sminkats av syster efter bästa förmåga
försökt få henne att förstå att smink inte är ett våldsamt spel eller ett spel alls
druckit vidriga groggar för att peppa
sett mina instrumentalister springa runt rummet spelandes
meddelat att vi var satanister på konserten
sjukt nog kommit ihåg alla ord
fått massa blommor efteråt
ätit på glorias med min fanclub
döpts om till emma caroqueena av lilla
sörgt deras fina skålar
hört om att ha ett tredje sinne
undrat hur man lowkey ringer
intervjuats av din gata vid musikhjälpen
rättat intervjuaren hela tiden
pluggat min podd i radio
maxmatat med anna n
peppat inför konserter nästa år
spelat in vår menspodd för andra gången
poddat så kedjorna ryker, whatever that means
läst ur my imortal med henne
haft musikhjälpshelg med Onna <3
ätit biffar och mos himma
försökt mysa med en bitig valp
lärt oss hur man använder ordet neutraliserad av ekot
älskat ett luciatåg mitt i natten i mh
skrattat åt vattnade fålar
blivit arg på rock power hour
chockats av p3 nyheter
där hört om självskadebeteende och sånt (literally)
burhängt med mamma (och onna ofc)
blivit bjudna på masariner och bikerboys
råkat intervjuas av sveriges radio
sörgt straighta småtjejer
älskat när för evigt spelades efter midnatt
haft en sömnlös natt
blivit överpeppad när de pratade om cecilia vasa
haft ett emil jensen-moment
ätit lunch med mamma och syster
sett krunegård vid buren bara sådär
insett att vi är drabbade av vår funktion
ätit supergoda kolasnittar och lyssnat på flatprogram
sett silvana i buren med onna och syster
gissat rätt om vilka låtar hon körde
dansat till partylåtar
gått förbi när silvana gick in i en taxi aaaaa
undrat hur man både kan se och vara straight samtidigt
haft fullskaligt systermys hos lilla
sjungit just dance så alla borde bli kära i mig (enligt Lilla)
älskat hurulas nya låtar
skriv-ölat på glorias med anna n
fått e nny medicin!
poddat ensam
upprörts av marian keyes homofobi
försökt sjunga alan walker med mamma
sett the holiday
julbakat loss med familjen
tryckt ut mandelmusslor som vanligt
älskat 2008-hits med syster
sjungit chriss brown genom väggen
hört att mamma är en kula som blev över
kunnat konstiga svar i på spåret
spelat med andra ord och skrattat mycket
lärt oss att mamma heter heleno
gjort "mitt" julgodis med mamma
fått idéer med henne
gjort en bästa låtarna-spellista med pappa
sett en sappy julfilm med mamma och pappa
ätit julfrukost som brukligt
haft rimstuga och krampskrattat med syster
varit pk-maffia med amanda
ätit det perfekta julbordet
druckit bubbel till julmaten för att mamma är ett geni
fått massa bra skivor i julklapp
sett mormor förbluffas över att hon var en mamma
gått ut med lukas och mamma när jag mådde dåligt
spelat en evighetsomgång av när då då
drömt att jag hade en robot
haft spel-dag med familjen
spelat speak out och failat stort
tittat på ellens standup med mamma
pratat med finn i telefon i två timmar
varit vuxen enligt folk <3
sagt att när hon blir stor ska vi supa och spela kort
köpt klappar till gudbebbarna
börjat läsa cirkeln
varit på kalkonmiddag hos mormor
medtagit mögligt äppelmos (av misstag)
chockat alla med att vilja tatuera mig
sett på spåret med släktisar
hängt med fili
fått pasta lagad av henne <3
pratat mycket om att vara convenient
inte haft buljong hemma vilket tydligen är helt bananas
poddat med Felicia Jacksson!
äntligen haft en gäst som faktiskt gillar killar
haft Hannah hääär!
sett henne avbryta sin nap med att ropa ovesentligheter
blivit arg på hennes syster
pratat mycket om fisar när hon var här, rimligt nog
minifestat med hannah
ätit lax och bollar <3
varannanlåtat
rökt / passivrökt på balkongen
sagt att hon borde sjunga i ett indieband <3
börjat nyårsafton med att lyssna på maskinen
hört att jag var bäst, försök att överträffa det <3
sagt att jag älskar hannahs hjärna när den får fri tillgång till sig själv
firat nyår i osby
haft ett lesbiskt, vänskapsrikt och fantastiskt år!

 

If you need me to need you to fuck, that just fucks everything up

Hej från förkylningslandet! Jag är en hög av slem och lock för öron och avgrundshosta och vidrigheter. Freeeeesh. Men igår åkte jag till den lika sjuka Lilla och vi hade sjukstugehäng. <3 vi lyssnade på mysmusik, åt popcorn till middag (vi försökte beställa mat men det gick dåligt och lilla ångestade, så det blev så) och pratade om jättemycket bra saker. Vi jämförde dealbreakers i relationer och analyserade barnskaffande, ärlighet, hur feministiska lillas ex är och så, så mycket annat. Lilla undrade om man verkligen kan bli kär i killar, vi drack te vilket vi totally behövde, jag chockade henne med vad kärlek kan vara ("hej, jag gillar dig och vill vara med dig, ska vi vara med varandra?" "hjäääälp!") och allt var väldigt mysigt och liksom ovanligt intressant. Vi satt uppe länge trots vår sjuka och gafflade om allehanda grajor, och sen sov vi (vi=jag, fölåt lilla).
 
Idag vaknade vi ynkliga och dana, men Nettan kom dit med nässpray, yoghurt, juice och glass! Bässssta frukosten! Vi blev helt överlyckliga och åt och drack, och efter mer vila åkte jag hem hit. Här lyssnade jag lite på början av min egen podd (avsnitt 2 är lika cringe som jag minns det, usch) och nu får jag i mig mat. Frukost, lunch och middag, vad är det här för sjuk jävla dag? Seriöst dock, det bästa för mitt psyke är nog att bli sjuk. Mår som en jävla prinsessa i huvudet just nu faktiskt. Strålande, är det. Och snart ska jag åka iväg, vilken dröm. Förutom att jag lär dö av utmattning. Vem bry.

Orgasmen är min syster, nysningen min broder

Allt är upp och ner! Rakt åt helvete går det, detta blogget, jag menar what is this madness? Här bloggar jag och ingen nyårslista har kommit upp! Den kommer om ett par dagar, I apologize. Kan dock varna (lol, varna) för att det kan bli den sista. Har gjort den i tio år nu och känner spontant att den har uppfyllt sitt syfte. En mer rimlig sammanfattning skulle kanske vara bättre. Men det tar vi om ett år hörrni.
 
Sen sist har jag till exempel...firat nyår! Jag och Hannah åkte in till stan och väntade på tåget i ungefär ett år, rappandes as we went som våra rap-alteregon emma caroyoyo och miss bluebang. "We're walking, and the pussies be like oh my god!" rimligt. Vi satte oss på tåget och träffade Lilla och Sam, och mycket hände. Hannah var rasistisk (accidentally) och mannen bakom oss var en prins. "Så du är tillräckligt frisk för att åka till vänersborg men för sjuk för att åka till älmhult?" och "40-45 minuter, så man är ju måttligt självmordsbenägen" var saker han sa i telefon till en annan dude. Vi skrattade för mycket. åt detta.
 
Vi kom fram till Osby och där mötte vi upp Olle och sen team osby themselves. Och vilken bra kväll det blev! Vi åt en goood trerättersmiddag och skrattade åt rubriken (Hannahs nysningar är dramatiska och hon jämförde dem med orgasmer), sjöng en mordvisa till en kväll i juni (highlight), roastade svärmödrar och mina äppelmos-skills (:(), sjöng och hade det amazing. Vi lekte sista minuten som jag hade förberett (efter lite it-konster från mig och robert) och folk var olika nivåer av bra, men alla hade lika roligt. så himla kul och bra att folk gillade min lek <3
 
Saker blev mer festiga och märkliga. Vi skålade in det nya året på balkongen och Hannah gick loss och tolvslagshånglade med...fem personer. Hon unnade sig, så att säga. Vi drack bubbel och slog sönder glas (Hannah), välte chipspåsar (Annoushka) och blev helt utmattade (jag). Efter ett par timmar kämpades en beddsoffa ut och en madrass blåstes till slut upp, och vi fick sova. Oj nu lät jag jättenegativ...det var inte meningen. För det var en amazing kväll med 6 av mina bästa människor.
 
Igår vaknade vi i olika stadier av bakfylla (jag upplevde 0 sådan) och åt äggafrukost. Vi chillade hos dem ett tag och sen åkte jag, Lilla och Sam hit för bakisdag. Men vi hann inte hem innan Hannah ringde och meddelade...att hon hade missat sitt tåg. "Det var inte meeeeningen!" sa hon till alla. <3 Så hon joinade och vi låg/satt i olika konstelationer, åt snacks och kramades. Sam bakade kladdkaka och året inledes lesbiskt med att hen frågade "vilka vill slicka?" hen menade visserligen vispar, men ändå. Vi hade en jättechill dag och när de åkte hem lyckades jag och hannah få i oss mat och hon fönstershoppade husgeråd på mathem. Efter ett tag började vi spåna nya twitternamn till mig och hon listade saker hon såg och la till -flata efteråt. Vinglasflata och strumpbyxflata var mest on brand, men kastrullflata, grytlappsflata och päronlampsflata var annat som blev läst. Märkligt underhållande stund. Vi lyssnade på peppig breakup-musik, mycket retande pågick och till slut sov vi.
 
Idag åkte Hannah hem for real och jag har inte gått upp ur sängen. Eller okej nu har jag gått upp, men det är bara för en stund. Snart ska jag sova igen. men jag mår bra, vill jag understryka, så det är ingen fara med mig. Välkomna till ett nytt bloggår allihop!

RSS 2.0