And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak

Hej och hå jag är fortfarande jätteglad! Lilla är här, och hon sa precis att hon var rädd för att dra ner mig, men lol det går ej. Jag mår extrasuperbra och förlagspeppen har absolut inte lagt sig. Ja om ni missade mitt inlägg inatt så har jag alltså skickat in min bok till fem styckna förlag! Det är helt sjukt ju.
 
Men ja, igår hängde jag också med Anna N. Vi åkte till malmö och köpte hårfärg, fast affären vi skulle handla i var stängd, så vi fick leta igenom hela triangeln för att hitta en annan. Men färg bidde det och vi kom hit, drack bubbel och färgade hår. Så nu är jag lila igen och inte regnbågig! Vi lyssnade på och utökade vår spellista, så det blev hurula, lady gaga och mycket annat fint. Och så skickade jag ju in. Vi skålade, spelade bra musik och peppade ivägskick och skrek varje gång jag tryckte på send. Bästa sättet att göra det på! Hon bestämde sig för att sova här (bässst), så vi drack rom och cola ur koppar (hon drack ur felix recenserar och jag ur gilmore guys) och jag gick loss och berättade om en massa absurda grejer i mitt liv. Det var väldigt fint. Anna är så himla braaaa <3 vi somnade inte förrän tre och allt var bäst.
 
Idag åkte hon hem, jag chillade / sov lite mer och sen åkte jag till psykologen. Där var jag också superglad och vi pratade om bokskriv och bra lärare och sånt, och hon var väldigt stolt över mig. Fint ju. Och nu är lilla hääär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0