Every day's an endless stream of cigarettes and magacines

Haj haj och ursäkta för 0 blogg under denna helg. Ni kan ju gissa varför...nä jag har inte haft partytimes direkt. Men jag mår fortfarande bra psykiskt! Den ni! Låt oss hoppas att detta håller i sig it is actually quite cool. Men luten er tillbaka, så går vi igenom vad jag faktiskt har gjort:
-Viktigast av allt är att jag har skrivit en flatlåt! Den är i en skitskum takt och ska bankas på allehanda saker. Vill ni vara med på min nästa skiva och banka?
-Jag har varit i stan med mamma och där köpte jag två klänningar på rea. Indiska, jao. Ni vet hur det ska va.
-I fredags familjehängdes det och vi såg på spåret och alla för en. Och alltså, jag höll på att bli galen, för jag känner igen programledaren (katrin sundberg). Hon låter som någon annan, eller hon har varit med i något, jag vet inte!
-Folk drack öler från pappas öl-julkalender (som kom nu...) och hundarna var knäppa som vanligt. Benjamin hävdade att jag också var en hund. Han är rude. :(
-Sen har jag ju mest legat hemma tyvärr, och här är väl den största dramatiken att Jossan fastnade under soffan. Det tog mig jättelång tid att förstå att det var det som hade hänt, stackars barn. men hon kom ut till slut i alla fall <3
-Jag har vänt sönder mitt jävla dygn. Imorgon ska jag upp innan tolv om jag så ska dö på kuppen. Det ska händaaaaaa! (usch det kommer inte hända)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0