Det var de sista dagarna i juli och de första i mitt liv

Rubriklåt: Sjunde himlen med Shirley Clamp, och detta är ju en story. Förra året tänkte jag ha den, men kom inte på det förrän i början av augusti och blev jättesur. Så nu påminde flera vänner mig om att ha den <3 älskar mina vänner för att de bryr sig om sånt trams.
 
Hej och hå från julis sista blogginlägg! Det kommer inte bli så bra. Men jag sitter hemma och dricker bubbel, för det kan man ju också göra en vanlig onsdag, och ska såklaaart snart iväg. Men igår var en dag, och då åkte jag him. För man måste ju vara himma obviously. Där åt jag mat och fixade matlådor, blev jättepeppad på boken pappa läste ("varför läser du det här? Det är ju jag som borde det!") och ordnade lite i mitt life. Sen låg jag vaken fast jag var jättetrött och hade det bra.
 
Idag har jag faktiskt mest sovit. Så såklart kom persienn-killen hit och väckte mig vid två. jäää. Alltså han är 99:a kan vi prata om det? han är ju en beeebis! Vi pratade om svensk hiphop och grejer, och här är nästan klart nu. Nästan. Hoppet är här, hörni! Lol "hoppet är här?" så säger man inte. Och det är inte mycket mer jag har att berätta, tyvärr, så ni får klara er utan mig. För jag ska äta glass och snart gå härifrån, viktiga saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0