för jag ska heeeem igeeeen!

Rubriklåt: Hem igen med Ayla, för jag är hemma! I min lägenhet! (Annoushka, oroa dig inte över rubrikerna, jag har en plan jag lovar!)
 
Ja jag är hemma! Sitter hemma vid skrivbordet, jossan går runt och plingar, jag har precis ätit en glass och både ingmar och musik (just nu ayla, men inte rubriklåten) hörs ur högtalaren. Det är varmt som fan och snart ska jag gå ut på balkongen. Men jag ska berätta om min helg! <I lördags efter blogget gick jag igenom massa lesbiska listor på spotify (<3) och sen åkte jag hem. Och ja, de var klara! Klaaaaraaaa! Eller okej de ska putsa fönster och hålla på, men jag inte bryyy! Och jag firade lägenhetsvarandet med en redig vinkväll med Lilla och Annoushka! Vi drack bubbel på balkongen som man bör, skrev om låtar, berättade sagor och bekännelser och hade så himla mysigt. Linda bengtsing (så stavas det inte va) sjöngs med passion, vi gjorde en sjukt märklig inspelning som jag ännu inte har lyssnat på drack ett rödvin som var döpt efter min tjej! Vinet hette stella! Så himla rimligt tycker jag <3 Lilla somnade efter ett tag, men jag och Annoushka satt uppe och gaggade om logistik och restauranger, men sen försökte vi sova. Det gick väl sådär, för spriten gick lite bananas i Annoushkas hjärna. "Var är mitt badkar? nej, jag menar klocka...", "jag hittar inte min tandborste!" "men din nesesär är ju i badrummet redan...", "jag fattar inte vilka som är lakan och vilka som är bäbar och vilka som är riktiga människor!" nä det kan man fan undra du. Jag blev något trött på henne till slut kan jag oväntat nog berätta.
 
Men till slut fick vi sova och igår var vi väl lagom slitna ja. Men alla mina grejer flyttades in och målardammet städades bort, och sen hade jag och Annoushka en bra dag. Vi diskuterade bland annat att "gå av för hackor" och då vad en hacka är, om man hackar sly med den (det gör man inte...) och "hjälp, en hacka! Jag går av!". Yeah, rimligt. På kvällen anslöt Robert och vi beställde mat, diskuterade popmusik och åt, och sen spelade vi in en...märklig podd. Är den ens möjlig att sända ut? Jag vet verkligen inte, men vi får se. Den innehåller i alla fall mycket relationsråd och mobbing, och jag kan knappt prata så jag låter mest bli. "Det är jag som är den jävla idioten egentligen", konstaterar jag redan innan vi börjar podda, så ja. Efter lite harry potter-prat och kladdkakemuffins åkte de hem, och jag stupade i säng för en välförtjänt tolvtimmare. mmmm det var life. Sen har jag drällt runt hemma, ätit mat och sjungit, och snart ska kvällen ta sin början. Balkongen och fryskallt vatten, here I come! (lol alltså det var inte mina kvällsplaner. bara mina nu-planer.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0