Girls step up to the party, grab a girl and move your body

Rubriklåt: Step up med Darin, nu i en mer lesbisk tappning!
 
Hej från en trött emma-boll och en chillande onna-boll! Vi ligger i våra sängar och lyssnar på onnas boklista. Mysigt life. Och sist vi hördes var vi ju hos lilla! Där bakades det chokladbollar och bestäldes pizza under mycket kaos, och den kom efter typ en kvart! Sjukaste. Vi sjöng fina stämmor och skrev om låtar som vi brukar, till exempel en upprörd version av black velvet och mycket om ladugårdar. Väldigt mysigt hade vi och vi pratade om attraktion och hur det funkar och annat men jag vet väl inte vad herregud what am I, en bloggerska eller? Nä, thank god. Vi läste lite mer bok och sen sov vi, eller försökte i alla fall.
 
När vi vaknade igår fixade Lilla äggröra och vi drack upp hennes juice (såry) och vi lyssnade på allmänt festlig musik. Vi sjöng rubriklåten i sin lesbiska version, jag och Onna skrev om stand by your man till "just dump your man" (sorry, Robert) och Lilla blev sviken av låtar som kom igång. Efter ett tag åkte vi hem, i en mycket förvirrad färdtjänst. Vi chillade i trädgården ett tag och sen var det dags för en viktig sommargrej, quiz!
 
Så vi begav oss till mejeriet och stod i en long ass kö, men vi kom in och fick ett bord! Sjukaste. Vi köpte mat och Syster och benjamin kom, och vi åt och kladdade med mat och drack suröl (det sista var bara jag) och sen var det quiz. Vi kunde en del frågor faktiskt, till exempel kungar och musik, så det rimligt namngivna laget "gröt-nicke och blåbärsorkestern" fick riktigt många poäng faktiskt. Pappa hade ett "coolio-moment" (=kommer på något efter lång tid) och mamma skrattade massor åt att hon inte var med i laget (man får vara max fem) och en av våra grundskoleklassisar vann, so that was fun. Blä jag borde get my shit together och gå upp nu, men jag orkar inte. Med tanke på hur trött jag var igår (Det är ju inte lördag på fredag, det är fredag på lördag!" sa jag till exempel) förvånar det mig inte. Men ja, det är var vi är nu, kära bloggfolk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0