Vi har gjort det många kvällar men nu gör vi det en till

Rubriklåt: Knark med Silvana Imam
(Ja, nu tänker jag faktiskt fuska igen. Det här inlägget handlar om söndag och måndag. Jag tänker att det kommer bli bättre inlägg om jag gör såhär ibland?)
 
Så, mina bloggbebbar, nu ska jag återta konseptet blogg. Svårt när man är trött som en bäb hela tiden! Men i söndags hade jag och Lilla en härlig slattafton. Vi beställde mat som de lata töntar vi är och drack alla hennes slattar, eller ja...det som gick att dricka. Hej allihop, lämna inte vinflaskor i flera veckor när de är öppnade. Åtminstone inte okylda! Nu vet ni :)) Vi sjöng såklart, jag försökte få henne att inte sjunga stämmor på hela fraser (jag tyckte det blev jättefint, men hon höll inte med...hon hade fel!), jag gick loss på who run the world (att sjunga r & be är så jävla kul!) och vi hade allmänt ett bra litet life.
 
Sen räckte inte det, tyckte vi själva, så vi åkte till mello yello! Där njöt vi av sista kvällen med cigaretter (faktiskt sant), rappade rubriklåten en massa och sen lekte vi lekar! Vi gav varandra val om vilka blindos vi skulle ligga med, men sen körde vi alla möjliga regler. Så jävla roligt! Vi drack svingoda daiquiris och lärde oss både det ena och andra om varandra, tog oss runt för att beställa under mycket förvirring och på slutet av kvällen drack vi white russians och gav varandra jättemånga komplimanger. Bästa kvällen på lääänge!
 
Vi åkte him och sov pga kall källare, och sen hängde vi himma på måndagen. Vi lyssnade på mord, kramades såklart, åt en märklig men jättegod lunch och var väldigt trötta och sega, åtminstone jag. På kvällen var jag nästan svimfärdig av trötthet, men då fick jag iaf äta sombreros och dricka min sista burk cola. Rip mig osv nu har jag inga. Och det var detta inlägg, folcs! Kanske ändå inte ett superbra sådant, men mer fokuserat iaf. Ett om igår och idag kommer ikväll antar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0