Jag höll era hala händer, vi byggde ett land av korthus

Rubriklåt: Hur lyckliga kan vi bli med Emil Jensen (och Edda Magnason! Hon lyfter låten!), för den har jag varit besatt av i flera dagar
 
Hej från tropiska Lund! Det är typ 30 grader idag. Och igår blir det 20 grader, så det makar ingen sense. Ni gillar när jag bloggar om vädret I know it. Men okej, i fredags efter blogget kom Robert! Vi satt ute hela kvällen, beställde mat, bråkade med hundarna (lukas var så jobbbig), lyssnade på musik i många olika genrer ("harkla dig, pöjk!" var som vanligt min standardfras) och pratade en massa. Vi diskuterade det jag babblade om i musik-inlägget, chockades över att alla inte gillar att utvecklas och jag berättade många spännande grejer. (Just det, team osby, vi måste ha sagostund snarast. Skriver det nu så jag kommer ihåg det)
 
När robert åkt och mamma och pappa kommit hem sov jag, och igår vilade jag halva dagen. Det behöööövdes. Men på kvällen kom Marie hit! Vi catchade up om alla vi känner och varandra och fick grillat av pappa. Muuums. Vi satt också ute heeela kvällen utan att bli kalla och pratade om "saker som rör om i grytan", bh-modeller, utmattning och hur mycket som helst annat. Såååå mysigt att få quality time med henne igen! Det var en miljon år sen!
 
Idag har jag också sovit hela dagen, men också tvingats titta på alsång på skansen med mamma. usch. Men jag fick manga-kaka, så det gjorde inget. Och seriöst jag dör av värmeslag this is not fun :(

They drove the blues away and banished rock n roll, they cut away the heart and sacrifised the soul

Rubriklåt: Give the music back med the hooters
 
Jag och Skogis pratade för länge sen om dealbreakers i förhållanden. Då hade jag typ "för positiva människor" och sånt, men en jag först nu har kommit på är: någon som inte bryr sig om musik. Det skulle jag inte klara av. För alltså, folk som inte bryr sig om musik...they bother me. Med "bryr sig om" menar jag att man måste ha en musiksmak, bry sig om vad som spelas och vara intresserad av artister, album osv. Det kan hända på massa olika sätt: Man kan bry sig om band, kunna låttexter eller vad som helst, men man måste ju bry sig! "jag lyssnar på lite av varje" "jag är allätare" jag får fan ont i magen. Liksom, you do you allihop, men jag får klåda under huden.
 
Grejen med musik är ju att det är mer än just musik. Det är en så enorm del av min identitet. Jag märker det mer och mer nu när jag gör listor. För jag kan inte sluta göra listor! Det är det roligaste i hela världen! Att göra listor är att sortera musik i prydliga högar och det är så skönt. (Hoppas det inte blev all caps nu.) Hela grejen med spotify är ju att man inte har musiken själv. Jag älskade att ha all min musik på en mp3-spelare och lyssna på den i en enda stor shuffle. Och spotify är ju bra, men man kan inte göra just det där. Och jag gillar musik som egendom. Musik som nästan en levande person. "Sluta byta låt hela tiden! Låtarna blir ledsna!" Jag tänker på riktigt så! Man måste lyssna ordentligt på låtar och ge dem kärlek! Och folk bara "har vi hört den låten? Det märkte inte jag!" get better ears, people! Och såhär, jag vet att jag har fel. Men detta är min blogg och det stör mig. Nu vet ni det. Skärpning!

Sen vill hon prata om hästar, mest vill hon vara i grottorna

Rubriklåt: Grottorna med säkert!
 
Hej hej nu ska jag hinna blogga. Under stress, igen. Kan jag bara skriva i den här bloggen när jag inte är superstressad? Nej, tydligen inte. Men sen sist har Henrik varit här! Hen kom ner från Pite och var här  och det var bäst. Hen kom hit i onsdags och vi åkte hem till mig, för vi trodde att målarna skulle vara borta. Så vi lyssnade på bra musik, åt goda saker och satt på min fula balkong och rökte / passivrökte. Vi hyllade såklart gay musik men också Annika Norlin och annat sånt svinbra. Vi pratade om fulla vuxna, att bo själv när man är ung och en massa random anekdoter, och råkade vara vakna till 01:45.
 
Igår vaknade vi då alltså av målarna. Som ändå ville komma hit. Tjooohooo. Så efter att ha skjutit upp det så länge vi orkade åkte vi him igen, och där åt vi kräm! (På en torsdag! hej team osby) Vi var trötta, så vi gick och la oss igen. och...sov. hela dagen. Woooops. När vi till slut vaknade gick vi ut på altanen och lyssnade på bra musik, åt middag med mamma och pappa och sen chillade bara. Vi skrattade massor, pratade om baby-crushes, kedjerökte i Henriks fall och hade livets tid. Vi la oss i tid, och gick upp i tid, men var därför jättetrötta så vi tittade mest på gilmore girls idag. Och nu har hen åkt och snart kommer robert och hjälp varför är den här veckan så fullproppad?

if you want blood, we'll give you some

Rubriklåt: Blood med dropkick murphys
(började detta igår men hann inte klart, därför ni itne får något om igår i inlägget)
 
Hej och hå, som vanligt bloggar jag under stress och även idag är det så varmt att man faktiskt nästan kräks. Får nog gå ner i källaren när jag har skrivit klart detta ja. Men igår, igår efter blogget var det ju äventyrsdags! Jag, Lilla och pappa tog oss iväg och mötte robert vid sitt tåg, för vi skulle på konsert! Eller inte lilla då, men hon hängde med ändå pga rätt stad. I bilen hyllade jag the hooters och jag och pappa roastade andra band (aerosmith...blä), och sen åt vi middag på någon grill-krog-thingy. Det var ytterst mediokert där (de hade citron i sin tsatsiki? who does that?), men vi hade trevligt och i slutet av måltiden (lol vad säger jag) började jag, robert och lilla döpa drinkar efter låttitlar. Typ "vad heter drinkarna på en fest med queen-tema?" det är ungefär det roligaste man kan göra ifall ni undrar. "crazy little thing called love", "too much love will kill you"...ni hör ju!
 
Sen var det konsertdags! Lilla lämnade oss och vi andra gick till folkets park och kom in mitt i millencolin. De var väldigt mediokra, men de funkade väl. Men efter en tråkig paus kom dropkick murphys! Och saaaatan vad kul det var! Robert sjöng med för kung och fosterland (det var det finaste ever) och jag kände igen massa låtar jag inte trodde jag kunde. "Det här är ju en låt som finns!" valid, Emma. Rubriklåten var en highlight, de spelade first class loser (!) och Robert fick alla sina favoritlåtar. Jag älskar den jävla musiken! Vi hade svinkul och det tog slut i tid, så vi hann vänta på taxin och dricka läsk en stund. "nu kan du slänga den här, den är inte rolig längre" läsk måste vara roligt tydligen. Och det var det för nu, för när jag skriver klart detta försöker jag ignorera att det är målare här...det är jättestelt!

när luften mellan oss blev svår att andas, när vi offrade oss själva för den andra

Rubriklåt: Regnet med Melissa Horn...ja det vore ju nice om det regnade känns det som. Nä okej men det är varmt. Det är i alla fall raden när hon sjunger det högsta hon någonsin har gjort och det är så fint att hela jag blir knottrig!
 
Hej från dödens värme! Jag är så jävla äcklig konstant nowadays blä. Men Lilla håller på med musik och spellistor, som en redig tönt. Söt är hon. Men igår efter blogget skulle jag ju till syster! Det blev så att jag lyckades missa min jävla taxi. Så jag bröt ihop i försent-panik, som den charmiga tjej jag är, men sen körde pappa mig. Han är: Bäst. Väl hos syster åt vi maxmat (jag åt nuggets och vi åt massa dippsåser) och då berättade jag hela sagan om förlaget, för den hade de ju inte hört! När maten var äten såg vi pitch perfect, som jag aldrig hade sett pga kräk-scener. men vi googlade exakt var de fanns, så vi kunde mutea. Benjamin blandade gt åt oss (de hade det att dricka upp innan sin resa och jag tackar ju inte nej lol) och vi skrattade åt filmen, jag mobbade allt töntigt men blev sen jätterörd som den sappy bitch jag är och gissa vad men ja lesbianen var min favorit. Om jag googlade henne när jag kom hem: Eh ja!
 
För sen kom jag ju hem, och försökte sova. men jag...sov inget. På hela natten. Jag slocknade äntligen efter frukost och sov 9-12, och sen kom lilla hit! Vi dör av värmeslag, dricker trokadero och lyssnar på musik och har det bästigt, och jag har saaaaknat hennnne! Men nu ska vi snart åka till malmö, för där ska jag bannemig gå på konsert! Jag älskar mitt liv just nu och är faktiskt inte ens det minsta trött. eller okej då. liiite kanske.

I'm like Oh my god I think it's karma

Rubriklåt: Karma med Marina, för den spelas i min sommarlista exakt nu
 
Hej från ett somrikgt Lund! Jag sitter på himma-altanen och dräller och snart kommer taxin för att ta mig härifrån så då bloggar jag såklart. That's how I roll! Jag ska berätta om min sista dag i forsa såklart. I lördags alltså, och efter blogget började jag dagen. Jag, Anna och Gustav körde in till stan för att köpa godis (som jag glömde i forsa när jag skulle hem! buuu!) och sånt, och sen var det sill och nubbe igen. De håller på, alltså. Jag deltog ej denna gång, men skrålade glatt med när jag kunde ändå. Efter bubbeldrickning och pladder, och säkert pilkastning eller nåt, fick vi även grillad lax (!) och sen åkte vi ungdomar (jag, Anna, Johan, Fanny och Fannys kille Budda...han har ett riktigt namn också who cares) tog oss iväg.
 
Vi skulle till delsbo! Vad gör man där, undrar ni? man går på partaj på ljusbacken, mitt i skogen! Fy fan vad mysigt det var! Det är ett kollektiv där folk bor och festar ("alla är barfota och badar nakna", som gustav så) och där fanns en brasa och band spelade! Vi drack vin ur plastglas, jag var lite sådär charmigt arg på alla (folk uppskattar det faktiskt) och sen såg vi ett band. Orkan, hette de (jag och Fanny trodde det var som i orka-n, alltså som i att man orkar...idioter) och fan vad bra de var! Bara tjejer utom gitarristen, coola stämmor, en sjungande trummis och en sax i bandet fast de spelade typ rock. älskar dem! Jag tyckte folkmängden var jobbig och blev ångig direkt, men Anna hittade en vägg att stå mot och det hjälpte faktiskt. Geni är hon. Efter orkan gick vi ut igen, jag och Anna och godishalsband (bästa grejen ju!) och vi babblade väl om en massa mög vad vet jag. Vi startade twitterkontot @onthemomang för allt man vill göra on the momang, så rimlighetsnivån var hög. Men sen fick vi skjuts hem, yay! Efter hundra år men ändå.
 
Igår var jag följaktligen trött. Men iväg till tåget bar det, och sen har jag åkt jävligt mycket tåg ja. I stockholm skulle stella ha mött mig, men hon skulle till barcelona (?!) så jag hade panik. Frågade på twitter och fick över 50 retweets (!), men det slutade med att ingen mindre än den kända twiterflatan Fanny mötte mig. Vi hade väldigt trevligt och pratade såklart en massa om gayness men också om harry potter, och sen åkte jag mer tåg. Blä. Jag kom him och fick mat, och sen sov jag i ett absurt antal timmar såklart. Men nu är jag up and about och ute i trädgården som sagt. Förut kom flera grannbarn in hit och lekte med Lukas. Jag blev...lite ställd, men tydligen fick de det? Times change antar jag. Och nu ska jag till syster så ni får ha det bra och allt sånt!

Att gå med naket hjärta genom världen, att möta solen utan skydd

Rubriklåt: Att gå med naket hjärta med navarra, för att jag har hört den nyligen mest, och för att man inte ska möta solen utan skydd. Ha solkräm guys! Anna smörjde in mig igår vet ni hur snäll hon är eller
 
Hej hej jag är en slut person. Det har jag varit länge nu. men det har varit midsommar och hela familjen är här! Vi har skrivit nubbevisor (en skill jag tydligen har) och kastat blindpil (alla utom Johan var mycket dåliga på detta), och ätit sill-lunch! Det är en stor grej. Vi drack mycket snaps, även jag (rys) och sjöng en massa snapsvisor. Till exempel byns gamle alkis! På skånska! Det är tur, för skånska pratar jag fan inte här. Det är en kaos-dialekt, verkligen, typ hälsingemål men också lundensiska...it's awful. Hur som helst...folk har kastat gris och Anna kastade bollen på Johans goda cider och slog sönder glaset, men sen fick hon en boll i huvet, så det var ju...bra för alla och en var.
 
Sen blev jag typ sjuk? Jag fick feberfrossa och mådde illa och hela köret, så jag fick gå in och decka. rip mig. Så jag låg och tyckte synd om mig själv, och idag har jag sovit. I am not made for this fuckery yall. I'm just not. Och ikväll ska vi ut på landet till en fest och vi vet inte hur vi ska komma hem...I need air okay :( jag kommer ju dö ångestdöden! Så, ännu ett kort inlägg, ses imorgon på tåget om jag överlever.

Mary Mary quite contrary, we get bored so we get married

Rubriklåt: Merry go 'round med kacey musgraves, för det är det somrigaste ever
 
Hej från forsa igen! Det är varmt så man dör här inne, men vi har det bra ändå. Jag och Anna tittar på saltkråkan och äter choklad, så life is good. Och igår kom my och ella! My är Annas bästa vän och Ella är hennes 1,5-åriga dotter. Sååå sööööt! Vi satt i solen och lyssnade på bra musik, Ella och Chaplin lekte med en vattenbalja och My satt mest och var utmattad pga höggravid. Japp, Ella ska bli storasyster snart! Nu glömde jag blogget, för tjorven var en sån sötboll. Men ja, dagen fortskred och jag och Anna gjorde tunnbrödrullar och lyssnade på james blunt, vilade och sen på kvällen började vi titta på saltrkåkan. Nu kom precis gustav upp och var djupt kränkt över att vi tittade utan honom. Soooorry. Inte vårt fel att du sover till fyra på dagarna. Han får fan skärpa sig. Nä det var nog allt jag hade att komma med, och jävlar i gatan nu är det åska. och regn utav helvete också. Nä nu ska jag återgå till att argumentera om bajs på twitter...

så mycket som jag fått kan jag aldrig ge tillbaks

Rubriklåt: Min familj med general knas

 

Okej jag ligger här och har haft superångest men nu börjar jag lugna ner mig, tyyyp, så ska försöka blogga så jag kan sova. Men ja jag är i forsa nu! I forsaaaa! Hos Annas familj! Vi kom igår (måndag) och då satt vi på altanen och åt middag, tittade på felix och chillade, och sen såg vi hemvideos från när Anna var liten. Gustav, hennes lillebror som inte ens var född at the time, var supertaggad och typ sa alla repliker innan de blev sagda. Adorable. Men läskigt att vara i ett helt annat hus! Där man ba...inte bor! Japp Emma så funkar det.

 

Idag vaknade jag av att Anna lyssnade på general knas så basen dånade. Så jag gick upp och hon stod och kokade rabarberkräm som en sötis. Hur kan man inte bli glad? Vi köpte tekakor och åt dem med krämen till frukost och livet var så jävla braaaaaaa. Sen chillade vi en stund, tvingade upp gustav och åkte in till stan. Nu har jag sett hudik! och jag köpte en klänning! bara sådär! den var billig och fin! Jag provade en bikini (blä) och sen satte vi oss på möljen (en jättttefin uteservering) och åt glass. Där jobbade en redig pudding, tyckte anna, så hon stirrade loss på honom och vi andra bara kände livet i oss. Sen döpte vi om honom till möljen-måns. ingen aning om vad han heter. Vi hämtade annas mamma på jobbet, kaos-handlade på hemköp och när vi kom hem var fanny där! det är annas syster! Iiiii!

 

Vi lagade tunnbrödrullar och alla var adhd-iga som fan, men också söta. Vi tittade på salve (det är tydligen viktigt) och alla eltade töntiga saker, för det måste man. och nu ligger jag här och har ångest som nu har lugnat sig, och känner mig som en sopsäck full av tvivel och oro. blääää. men serri emma du måste sova nu. okej. godnatt emma.


If you save yourself, I'll save me

Rubriklåt: You deserve better med Maria Mena, som jag precis hörde och alltså jag hade glömt vilken jävla banger det är!
 
Hej hej jag sitter på tåget och väldigt snart är vi i forsa! Okej tåget går inte till forsa, men nästan okej. Jag och Anna ska upp till hennes famiiilj! Jag är så taggggad! Vi sitter bredvid en äkta hälsingsk farmor som pratar barskt med sina barnbarn och det ger mig life.
 
Men ja, igår fixade vi i lägenheten och fick veta att...målarna ska ta 20-30 arbetsdagar på sig! Whtat the fuck! Jag får aaaaldriiiig komma hem igen! Det här skulle ju bli den bästa sommaren! Okej det ska det bli ändå, men det är sämst. Vi åkte him och åt kött med gallerpotatis (<3) och tittade på graham norton, och sen drellde jag mest där. Drällde? Fan vet jag. Och idag har vi åkt jättemassa tåg! massssor! Och när vi skulle gå av i stockholm hade fotsteget inte fällt ut sig, så det blev högst kaotiskt. Anna fick ta ner både väskor och hund (ja chaplin är också med!) och sen hjälpa mig ner under stor blind-panik. Här tänkte jag skriva nåt negativt om mig själv, men naj! Det är okej att få panik! Och när jag väl kom ner väntade Stella på mig! ja, Stella kom och mötte mig vid tåget <3 så när Anna rastade hund stod vi mest och hånglade och var töntiga. Det var fiiint och hon kommer igen när jag åker hem <3 sötaste of all time ju! Och nu är vi fan framme om en kvart! eller hur räknar jag, 20 minuter är vi framme om. iiiiii!

har ingen hyfs eller heder, jag kan inte va normal

Rubriklåt: Tillfälligheter med Veronica Maggio
 
Men hjälp kan jag lära mig att blogga ordentligt elller? Men okej, vi börjar i fredags och då hängde sommarbebbarna i dalby! Vi drack såklart bubbel och lyssnade på de nya maggio-låtarna och en massa annan bra musik. Vi fixade en goood sallad (kommer leva på det i sommar) och sen tvingade vi Lilla att säga tio bra saker om sig själv, så vi gjorde också det. Seriöst, prova. Man får inte säga typ "jag är helt okej på..." eller "jag är ganska bra på...", utan mer "jag är så jävla bra på...". Man mår så bra av det! Sen gick vi ut med Chaplin och chillade i en rastgård, och sen fångade vi kvällen på balkongen. Musiken flödade såklart, vi sjöng en massa (ofta på bebbiska) och sen behövde jag åka hem alldeles för tidigt. Rip mig.
 
För igår fick Syster sin exaaaamen! Eller fick och fick, hon tog den. Så vi satt i allhelgonakyrkan hur länge som helst och tittade på seremonin. Det roligaste där var att höra alla absurda jävla namn folk har som tar examen i år. En tjej hette stenkula i efternamn. Stenkula! Men plats 1-4 på konstighetslistan upptas av björn chefer. stavade nog fel, men thank god, då kan han inte googla sig själv. Men seriöst, hur fan kan man döpa sin unge så? Det är ju två djur! Två! Men syster fick sitt diplom och allt var fint, och sen åkte vi hem och firade med finlunch. Massa folk kom, till exempel farmor! Hon var extra peppad på life, så hon och jag bondade en massa. Vi skämtade om jordens undergång och pratade om mina känslor kring pakistan (jag har märkliga conections till det landet) och skålade i allmänhet. Det regnade och åskade som fan, det åts vegetarisk bufé och jag försökte hålla ihop mig trots ångest.
 
Sen vilade jag hemma en stund innan jag åkte tillbaka him för grillkväll. Då hade en annan faster också dykt upp, så det var riktigt släkthäng. Vi grillade trots superregnet och pratade om kakor, båtar, mediciner och en massa annat blaj. Jag blev dock så trött att jag blev andfådd, så jag åkte hem och sov som en jävla tönt hela dagen idag. Fast nu har jag ätit ägg så jag borde få ett poäng tycker jag! ge mig ett nu på momangen! Och det var allt jag hade att säga denna dag, men imorgon. imorgon händer grejer!

I always thought I would sink, so I never swam

Rubriklåt: Malibu med Miley Cyrus, en av de bästa sommarlåtarna ever och dessutom en låt i quizet
 
Jävlar i min lilla låda, kan jag blogga mer sällan om jag försöker eller? Ja det kan jag, men det vill vi ju inte vara med om. Men jag har haft det bra! I tisdags (hjälp hundra år sen ju) var jag i stan med mamma och köpte en klänning (!) och åt middag himma med hela familjen. Examenfest planerades och trevliga tider were had.
 
Men the main story är i onsdags! redan kvart över elva ringde det på min dörr och jag bara eeeh...hjälp? Men det var Anna! "Hallå! Överrask!") sa hon och så hade vi en superchill dag. Vi låg i min säng och pratade om djupa grejer, sov i omgångar och åt pizza i en enda mysig röra. Typ så. Allt var varmt och mysigt och på kvällen tog vi oss iväg till saga. Jag har äntligen fått se sagas hem! Och där var det quiz-fest! Vi satt ute i gräset och drack ur plastglas och hade quiz. jag och Anna var i lag med en dude som också hade lila hår, så vi kallade oss "hårus lilakum". Jag aceade en tio-poängfråga, rubriklåten spelades i en fråga vilket var amazing och allt var så jävla kul. Och efter quizandet hängde vi där jättelänge. Vi bondade med Elias (känd från lesbiska festen) och hen och jag sjöng little jinder, vi beskrev oss med olika bokstäver och hade världens bästa tid. Vi skålade för mitt flickvänshavande med 3,5 hurranden och allt var det bästa ever helt enkelt. igår var en icke-dag, och nu ska jag åka iväg! Hejdå!

De ljög och bedrog oss med sanningen

Rubriklåt: Ingenting med kent
 
Det var det här med lögner alltså. Jag har, åtminstone i teorin, förstått att jag ser annorlunda på sånt än många andra. jag skrev om det för några år sen, men nu är det dags igen: Varje lögn jag får reda på är ett svek. Och varje undanhållen sanning. Och jag sparar den informationen och tar den i beaktning för om jag kan lita på någon eller inte. Det märks oftast inte men om du ljuger för mig kommer jag sannolikt inte lita på dig lika mycket. Och om du ljuger för min vän ska du fan dö. Jag kommer fucking hata dig.
 
Jag försöker verkligen förstå varför jag ser världen såhär. Varför det skaver och skriker när jag tänker på att jag inte vet exakt allt om alla mina viktigaste. Det är som om jag liksom tar in mina vänner i mig, som om de är en del av mig. Om mina vänner ljuger för andra sticker det också i huden, för då kan de göra det. "Jag ville inte gå dit så jag sa att jag inte kunde" aj! "Jag fejkar ofta orgasmer" aj aj aj! "Men jag ljuger ju inte för dig?" yes but you could. Och det går inte! Och om ni håller hemligheter...liksom jag förstår att ni vill göra det, det ska ni få, jag är inte entitled till information. Men ni är ju en del av mig! Och det har ni ju inte bett om att vara, men nu är ni bara det. För jag älskar er och om ni ljuger måste jag liksom förstå att jag inte kan lita på någon. Det gör så jävla ont. Men hur känner inte alla så? Vad är det för jävla diagnos att legit inte förstå konseptet lögner, ens vita? "Är du emot vita lögner också?" eh ja, hur är inte du det?
 
Så. Sluta ljug. Ljug aldrig för någon. Skärpning.

what have I done to fall so hard for you?

Rubriklåt: What have I done med Anna ternheim
shass, min enda kommenterare: Alla dina tummar? Wow!
 
Så. Kära blogg, som redan vet detta: Jag är med flickvän. hur detta kommer gå? ingen vet. men vi är flickvänner nu. Vi bestämde det idag, när hon var på tåget hem. Japp, själva ögonblicket hände i skrift. lev med det.
 
Så...hon kom någon minut efter att jag skrev mitt förra "inlägg". Det kändes inte alls stelt och vi lyssnade på bra musik och åt kladdkaka och hon vispade grädde när jag inte orkade och var bara the fucking shit. Allt var lugnt på kvällen, mest kramande i soffan, och sen sov vi. Eller stella sov, jag var inttryckt mot väggen och kunde inte sova på hundra år. Jag har definitivt blivit bortskämd med lilla, som vänder sig efter mig oavsett om hon sover eller inte. Men vet ni vad, det gör inget faktiskt.
 
Igår vaknade vi och hade världens mysigaste dag. Vi åt frukost (älskar att ha en teaholic till flickvän (flickväään) så man får te på morgonen) och sen frågade hon om jag ville visa henne vad jag brukade se på youtube. Så vi tittade på reddit-videos i sängen. Och sen åt vi kladdkaka till lunch. Yeah. Fattar ni vilket fucking kap hon är elller? Och sen åkte vi in till stan och höll hand på bussen (!) och där träffade vi Anna och Lilla. Vi åt middag på tugg och milkshakarna hatade oss, så jag fick ingen, men de hade suröl så det gjorde inget. Vi fick veta sjuka faktan (seriöst det var så sjukt!) och tydligen lyste det om mig och Stella. Fan vet jag men lilla sa det. Hon fick träffa botulfs (viktigt ju!) och där läste Anna en text hon hade skrivit och jag var mest en tönt för alltså jag är en sån tönt när jag är kär det hade jag glömt.
 
Och när vi kom hem såg vi livet enligt rosa! liiiveeeet! Jag ylade om Rosa och Pamela, vi hatade på dudes och allt var så himla fint. Och vi somnade i samma högst obekväma ställning för mig, och vaknade hundra år senare, och åt basically bara frukost innan hon åkte til sitt tåg. och vi blev ihop. Jag skriver dåligt om detta, jag vet, men hur skriver man om att kramas i soffan och känna glitter i hela kroppen och bara...inte ha ont? Det är känslor men det gör inte ont. Får det vara så? Det får fan tydligen det. wow. jag är i chock. och nu ska jag nog sova bort chocken.

jag kunde inte sova en blund inatt för jag visste du var på väg

rubriklåt: beväpna dig med vingar med thåström
 
just i detta nu är stella på en buss till mig.
hon är i lund.
om max tio min är hon i mitt hem.
det här skulle kunna vara life altering
eller en besvikelse av hög jävla grad.
det vet vi inte än.
men jag ville bara säga att jag håller på att dö av nervositet
jag legit skakar okej
det är inte okej alls faktiskt
spotify tycker att jag ska lyssna på wedding song
tönt-lista, tycker jag
jag dör ju ändå!
så, nu måste jag springa på toa och panika där
jag ville bara att ni skulle vara med på tåget liksom
håll varenda jävla tumme och tå okej?
okej?
lova!
okej låtsas att ni har lovat nu
tack för lovandet!
hejdå hoppas detta går bra hörni

Demons are a girl's best friend

Rubriklåt: Demons are a girl's best friend med powerwolf
 
Hej hej nu jävlar ska här bloggas om sweden rock! Igår morse satte jag, pappa och Anna oss i bilen och körde till osby under glatt köande av svinbra musik. Där hämtade vi upp Robert och körde vidare under ännu mer köande, bland annat av riktigt underlig svensk musik. Men sen kom vi fram! Vi tog oss in under mycket rabalder (jag blev av med mina antidepp pga inget läkarintyg och en idiot till vakt ville inte låta Robert ha med sig sin käpp! psycho) och slog oss ner i våra medhavda stolar för första spelningen. Nu orkar jag inte googla hur man stavar namnet på duden vi såg, men han var sångare i iron maiden ett tag och sjöng låtar därifrån. Jag var väldigt uttråkad, för jag är en basic bitch, men vi satt i solen så det är okej. Sen köptes det fish and chips som var svingott och jag och Robert skämtade mycket om the beatles och att spela "bombomborobom".
 
Sen jävlar i gatan såg vi powerwolf! Satan vad taggad jag var! Då joinade Olle oss och han och Anna tittade på den roliga gitarristen och annat konstigt som pågick. Jag vrålade med i rubriklåten, sångaren försökte få igång oss mer än vad jag uppskattar ("sing with me!" sjung själv tare lugnt...jag är inte en konsertperson egentligen va?), allt var märkligt och vampyrkristet (yes, really) och we drink your blood var det bästa som hänt mig. Okej okej nä inte ens nära men det var amazing! Så jag var helt urvriden och uppskattade inte jättemycket av sir reg, ett irländskt folkpunk-band, pga helt slut i huvet. Sångaren var dock en gullunge och pratade en massa och var allmänt härlig.
 
Anna och jag var som sagt helt slut, så vi gick och köpte öl och satte oss i solen. Där chillade vi och bondade över vilket bra life vi hade, tills vi joinade pappa och robert igen för att äta middag (en svingod burgare) och titta på...en soundcheck. Vi satt vid en scen som inte användes och det soundcheckades loss. En väldigt störig man stod vid micken och sa "one two hey hey" om och om igen, med exakt samma tonfall och med en väldigt nasal röst. "You can break my nose but you can break my spirit!" blev en grej vi sa och jag, Anna och Robert (oj vad konstigt det blev nu! inte roberts anna ofc!) skrattade massssor åt det.
 
Sen köpte jag churros med nutella (såååå gooootttt! festival rular) och vi såg tenacious d. Det var äckligt jävla mycket folk överallt och vi tryckte ihop oss för en jättetråkig konsert. Seriöst, coolt att se jack black osvosv men så jävla tråkigt. Men två personer bakom mig bondade satan om sina barn och att de bodde på samma ställe, vilket var jättegulligt! Och publiken sjöng jättemycket i tribute och fuck her gently (lol heter den ens så?) såklart, vilket var ett jävla mood, och jack sjöng om abba vilket var väldigt fint. men annars sämst. Men vi inte brydde, för direkt efter var det def leppaaard! Anna var i sjunde himlen (det var därför hon följde med) och alltså åh det var så kul. Vi sjöng "ruccola, yeah!" istället för rocket, de spelade when love and hate collide (!!!!), jag och Anna skrek bringing on the heartbreak och till slut, till slut spelade de fotografiet. Detta är en grej, för på sweden rock 2015 sa olle efter deras konsert "de spelade inte fotografiet!" helt seriöst, efter att jag hade sjungit med i photograph så högt jag orkade precis bredvid honom. It's a thing. Och nu när jag kommer ihåg det ska ni få lite dialoger från dagen:
Jag: Olle är och köper öl till oss.
Pappa? Ska du ha öl?
J: ja.
P: Men jag trodde att du jobbade på att få diabetes som jag? Det är mycket mer socker i cider!
J: Ja, men jag jobbar på min alkoholism också!
P: men de är lika starka! Cider är en two for one då!
 
Anna: Var är Olle? jag vill att han ska vara med oss!
Jag: Men han hatar oss!
Anna: Jävla olle!
(definitionen av ambivalens...)
 
olle: Eh, varför har jag en tom cider-flaska i min jacka?
*en stund senare*
jag: men kan jag sluta hosta eller? Jag orkar inte mer!
O: Ta en ciderflaska, det hjälper!
 
Så. Sen åkte vi hursomhelst hem, under en jävla massa mög. Olyckor, dimma, djur av olika slag (tror vi såg fyra olika djur vid/på vägen? alltså olika sorters djur.) och mitt och annas babbel. Vi var tvungna att hålla pappa vaken, så vi pratade konstant om allt från gröt till alla lövar och arpar i skåne. Anna sjöng en sång om pommac (det var hemskt) och till slut bara skrattade vi åt allt. Vi var hemma 03:30 (!) och då föll vi i dvala pretty much direkt. Och det ska jag göra nu också. Det har hänt väldigt lite idag så ni missar inget. Godnatt!

Ja du måste va stark

Rubriklåt: Flyg lilla fågel med general knas som både är Systers plugglåt och en låt som jag och anna älskar
 
Hej från jävligt tidiga morgonen! Varför är jag uppe såhär tidigt tro? Jooo idag är det sweden rock-dagen! Paaaarty! Och igår var det varmt som fan i helvete hörni! Jag vaknade tidigt hos lilla och vi åt mysig frukost i soffan och hade det bra, och sen åkte jag hem och sov basically. Men hann inte sova jättelänge, för jag skulle in till stan och fira syster som jävlar i gatan är färdig jurist! Hon hade sin opponering igår! Så vi firade med lunch på kulturen hela familjen. Maten var rätt medioker to be honest, men vi satt ute i supervärmen och haddock sov hela tiden som en duktig bebbehund och allt var bra. och sara är jurist bitches!
 
Sen åkte jag him under en massa bussdrama (ska aldrig åka den andra bussen him igen) och efter ett tag kom Anna! Hon hade med sig bubbel, för varför inte liksom, så vi satte oss på altanen och korkade upp. Nu är det baske mig sommar! Så musiken och proseccon flödade och vi peppade att vi ska åka till annas hemtrakter om två veckooor! Det kommer bli ultra-life! Vi åt middag med mamma och pappa och satt där ute mer, fick jättetråkigt helt plötsligt men avhjälpte det med att dricka cola och sen sov vi, ungefär. Eller vi läste såklart högt ur jag är ju så jävla easy going också. snart har hon läst ut den! vad ska vi dååå högläsaaaa? Skit samma, för nu är det festivaaaaldags!

I just write about what I should have done, I just sing what I wish I could have said

Rubriklåt: No heroine med Ani Di Franco
 
Haj från lillas säng! En ny bloggplats! Vi har serri bästa dagen. Eller okej det är natt nu men ni fattar! Men idag har jag också hunnit vara hos psykologen och pladdra oavbrutet om allt sjukt som har hänt mig. Det tar ju liksom aldrig slut! Världen bara glittrar fram <3 men ja, sen åkte jag till lilla och då lyssnade vi på skivan som rubriklåten kommer ifrån. Ungefär bästa beslutet. Vi åt maxmat, men de skickade med äcklig cola zero och äcklig dipp istället för min vitlöksdipp! Jag är kränkt! Medan vi lyssnade och åt kom vi fram till att det borde säljas ett gosedjur som hette memma, som man kunde mata med saker som memma gillar och som kunde göra memmiga saker. typ sjunga för en och så. Detta hade jag lovat att blogga om, kom jag på nu.
 
Sen jävlar var det dags att skriva låt! Om moooord! Vi lyssnade på ett avsnitt vad blir det för mord och skrev upp saker vi tänkte på, och sen skrev vi låååååt! Den blev så braaaaaaa! Vi jobbade oss fram till svåra toner och märkliga textval, var creepy som fan och bara...var kreativa! Iiiii! Och sen drack vi kaffe / te, åt chokladbollar som lilla hade bakat och lyssnade på musik. det var så myyyysigt! Eller är. Nu precis hamnade vi i ett spännande samtal om bdsm och feminism, och att jag faktiskt inte identifierar mig särskilt mycket med att vara feminist. Liksom, det är jag ju, och hoppas att alla andra är i princip. men det är inte min främsta grej eller vad man säger. Det var ibntressant i alla fall, och jag orkar inte ta bort b:et ur det ordet. nu kallade hon mig memma rävsås, den dumma bebben! Det får avsluta inlägget, för nu vill jag sooova.

Det är som vi dansar fram till fågelkvitter och alla vet för jag skrev det nyss på twitter

Rubriklåt: Sommarplågor med...någon dude som heter Hampus
 
Så, nu har jag tagit ett break och är tillbaka för att berätta resten av min magiska helg! Så, jag lämnade er när det bara var jag, Lilla och Kitiara kvar. Vi spenderade mest tiden med att sjunga, till exempel helt seriöst ("vi borde göra en helt seriös cover på den!" ropade Kiti helt utan att mena det som ett skämt) och the last song I'm wasting on you i en jättefin version. Efter några timmar beställde vi sushi (eller lax för mig) från ett nytt ställe än vi "brukar", så jag recenserade maten väldigt ingående...samt sjöng om den till don't you want me. "Och Paulinas groddar de är jättegoda!" fint ändå. Rökning på balkong hände och det slutade med att Kiti gick in och vilade medans jag och Lilla satt kvar i balkongsolen, drack cider och pratade tills hon åkte hem.
 
Sen hade jag och Kitiara bästa kvällen! (Nu lät det som att vi ville ha ut de andra. Så var det ej.) Vi var i konstant synk hela tiden och kvällens projekt blev att skapa en spellista med låtar som nämner rökning och cigaretter. Vi hade så jävla roligt! Mycket rotande i våra egna hjärnor ("smoke...fire...ring of fire!"), googlande ("men jag skiter väl för fan i att det är farligt att röka in till filtret! Jag vill ha en låt!") och påkommande ("gud vad jag kom på! blev en catchfrase). När vi hade letat svinlänge sökte vi bara på cigarette på spotify, och då jävlar. Vi hittade en creepy duett, en "böljande" låt som vi älskade (och som jag lyssnar på nu) och most importantly en fantastisk låt med en sångerska som vi båda blev så kära i att vi var tvungna att höra den två gånger. God daaaamn! Dessutom sjöng vi Paris i oktaver och hade ett moment, kämpade svinlänge för att Kiti skulle kunna skriva rubrikraden med tillhörande vers på twitter (som nyktra tyckte vi det var en svintöntig låt, men som fulla äääälskade vi den!) och citerade en massa andra låtar på twitter. När vi slutat med röklåtsletandet lyssnade vi på gamla låtar från our old days och sjöng en massa, kramades och hade en så stark conection att vi nästan undrade om vi blivit kära igen. (det har vi inte.)
 
Och imorse åkte hon hem. Så jag sov såklart till tre. Sen har jag lyssnat på musik, dm:at loss, läst en fantastisk dikt (finns länk på min twitter om någon bry, men heteros göra sig icke besvär, för de kommer inte tycka den är så fin tror jag), njutit av åskvädret och mått så jävla äckligt bra. Det är knappt så jag kan formulera det ju! Helt...alltså det är magiskt hur jag har mått lately. Men nu ska jag duscha och sova, så ni blir av med mig.

I'm going bonnie and clyde without you

Rubriklåt: Without you med avicii
 
Nä, vet ni vad? Jag ämnar fuska i denna blogg. Eh va, tänker ni, hur fuskar man i en blogg? Jo, jag tänker ge den här helgen två inlägg. För det är den värd, och då tappar jag inte tålamodet halvvägs igenom, och ja okej jag vill använda mer än en låtrubrik! You got me! Okej jag måste sluta prata med en osynlig läsare och försvara mig för hen, för ni (mina typ fyra läsare lol) bryr er 0 om huruvida jag ""fuskar"" eller inte.
 
Nu ska jag berätta om i lördags! Då joinades Kiti och jag av Lilla, Anna och Annoushka för världens bästa häääng! Vi fixade en jävligt ultimat sallad vilket involverade mycket förvirring om skärbrädor, sång, blind-hackande och en allmänt lovely team effort där jag "projektledde" genom att mest fråga folk vad fan de gjorde hela tiden. Men sallad blev det, och det var så goooootttttt! Jag tänker fan leva på sallad i sommar. Med massa gott i. Ska typ samla energi och göra en stor jävla skål och sen äta ur den i flera dagar. Påminn mig att göra detta i praktiken okej.
 
Sen bara hängde vi. Massor. Vi klämde ogenerat på varandras bröst under höga hejarop (det är verkligen underskattat att bara titta på folks bröst utan att mena nåt med det!), sjöng våra egensnickrade visor med stor pepp och skrattade en massa åt till exempel t-rex och brännvin, rimligt nog. Annoushka och Anna fick äntligen skälla ut varandra på toaletten, och ja detta är en grej ("neggo-preggo!" ropade de när de kom ut igen), drömtårta åts, folk dansade såklart ("jag är aldrig dansig förutom när jag är det!" tack Emma bra tänkt) och sjöngs masssor (trestämmighet är livet! speciellt när jag vågar sjunga nåt annat än melodin!) och alltså allt var så jävla bra. När vi gick och la oss läste Anna högt ur jag är ju så jävla easy going igen, vilket var fucking amazing. Satan i gatan nu åskar det verkligen i Lund hörni!
 
Igår vaknade vi efter att alla hade drömt om att vi var här utom Annoushka, för hon drömde att hon var på jobbet. Inte lika kul. Och alltså biiiitch det regnar som det aldrig har regnat förut! Men liksom i stötar? Ffs, vädret? Anyhow...när vi släpade oss ur sängarna upptäckte vi en festlig kattspya (tack, kattgräset!) och det resulterade i ett totalt trauma för alla när jag vrålade "jag vill kunna seeeeee!" och Anna till slut torkade, under bestämt sjungande från mig på alla våra favoritlåtar. Vi hade fler issues med sladdar och madrasser, men till slut fick vi i oss frukost och gjorde oss i ordning i sakta mak, när vi inte låg i min säng i en stor jävla hög. Älskar att ligga i högaaar! Mänsklig fucking närhet, hörni. You can't fuck with that shit. Annorna åkte efter ett tag, och där väljer jag att bryta detta inlägget. Fan vilket bra beslut för nu är jag ju helt slut i huvet! Vi hörs när jag har tagit ett litet break, för då ska ni få se på nytt inlägg!

Har fixat mig i timmar utan plar

Rubriklåt: Vinglar runt med Little jinder, för den hörde jag nyss helt enkelt
 
Hej hej Kiti är här, hörni! Just nu provar hon sig intensivt igenom min garderob och sjunger med i låtarna. Hon är söt och väldigt glad, och snart kommer alla! Men igårkväll kom hon hit (till slut) och vi lyssnade på musik och argumenterade engagerat om texttolkningar, skämtade länge om syntolkning som blir till roast och var väldigt väldigt trötta. Jag hade dessutom massa ångest, så det var inte så festligt.
 
idag sov vi lagom massor (så säger man) och lyssnade på musik, rökte / passivrökte på balkongen och var jätteglada och sen åkte vi in till stan. Där köpte vi sånhär alkohol som man visst ska ha, virrade runt och sen gick vi i affärer. Det var så himla kuuuul! Okej, chilla Emma, men det var det på riktigt. Vi tittade på massa klänningar, jag provade en (utan kroppsångest!) och hade det så jävla bra. Och som jag sa så har hon tagit hälften av alla mina kläder, för nu har hon ju blivit smal den dära. Det kan man ju också va. Och nu kom Lillaaaaa! Livet är bässsst! Och nu ska jag sluta blogga, så hare bra!

RSS 2.0