Att gå med naket hjärta genom världen, att möta solen utan skydd

Rubriklåt: Att gå med naket hjärta med navarra, för att jag har hört den nyligen mest, och för att man inte ska möta solen utan skydd. Ha solkräm guys! Anna smörjde in mig igår vet ni hur snäll hon är eller
 
Hej hej jag är en slut person. Det har jag varit länge nu. men det har varit midsommar och hela familjen är här! Vi har skrivit nubbevisor (en skill jag tydligen har) och kastat blindpil (alla utom Johan var mycket dåliga på detta), och ätit sill-lunch! Det är en stor grej. Vi drack mycket snaps, även jag (rys) och sjöng en massa snapsvisor. Till exempel byns gamle alkis! På skånska! Det är tur, för skånska pratar jag fan inte här. Det är en kaos-dialekt, verkligen, typ hälsingemål men också lundensiska...it's awful. Hur som helst...folk har kastat gris och Anna kastade bollen på Johans goda cider och slog sönder glaset, men sen fick hon en boll i huvet, så det var ju...bra för alla och en var.
 
Sen blev jag typ sjuk? Jag fick feberfrossa och mådde illa och hela köret, så jag fick gå in och decka. rip mig. Så jag låg och tyckte synd om mig själv, och idag har jag sovit. I am not made for this fuckery yall. I'm just not. Och ikväll ska vi ut på landet till en fest och vi vet inte hur vi ska komma hem...I need air okay :( jag kommer ju dö ångestdöden! Så, ännu ett kort inlägg, ses imorgon på tåget om jag överlever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0