har ingen hyfs eller heder, jag kan inte va normal

Rubriklåt: Tillfälligheter med Veronica Maggio
 
Men hjälp kan jag lära mig att blogga ordentligt elller? Men okej, vi börjar i fredags och då hängde sommarbebbarna i dalby! Vi drack såklart bubbel och lyssnade på de nya maggio-låtarna och en massa annan bra musik. Vi fixade en goood sallad (kommer leva på det i sommar) och sen tvingade vi Lilla att säga tio bra saker om sig själv, så vi gjorde också det. Seriöst, prova. Man får inte säga typ "jag är helt okej på..." eller "jag är ganska bra på...", utan mer "jag är så jävla bra på...". Man mår så bra av det! Sen gick vi ut med Chaplin och chillade i en rastgård, och sen fångade vi kvällen på balkongen. Musiken flödade såklart, vi sjöng en massa (ofta på bebbiska) och sen behövde jag åka hem alldeles för tidigt. Rip mig.
 
För igår fick Syster sin exaaaamen! Eller fick och fick, hon tog den. Så vi satt i allhelgonakyrkan hur länge som helst och tittade på seremonin. Det roligaste där var att höra alla absurda jävla namn folk har som tar examen i år. En tjej hette stenkula i efternamn. Stenkula! Men plats 1-4 på konstighetslistan upptas av björn chefer. stavade nog fel, men thank god, då kan han inte googla sig själv. Men seriöst, hur fan kan man döpa sin unge så? Det är ju två djur! Två! Men syster fick sitt diplom och allt var fint, och sen åkte vi hem och firade med finlunch. Massa folk kom, till exempel farmor! Hon var extra peppad på life, så hon och jag bondade en massa. Vi skämtade om jordens undergång och pratade om mina känslor kring pakistan (jag har märkliga conections till det landet) och skålade i allmänhet. Det regnade och åskade som fan, det åts vegetarisk bufé och jag försökte hålla ihop mig trots ångest.
 
Sen vilade jag hemma en stund innan jag åkte tillbaka him för grillkväll. Då hade en annan faster också dykt upp, så det var riktigt släkthäng. Vi grillade trots superregnet och pratade om kakor, båtar, mediciner och en massa annat blaj. Jag blev dock så trött att jag blev andfådd, så jag åkte hem och sov som en jävla tönt hela dagen idag. Fast nu har jag ätit ägg så jag borde få ett poäng tycker jag! ge mig ett nu på momangen! Och det var allt jag hade att säga denna dag, men imorgon. imorgon händer grejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0